Luther, Persson och några ICA-handlare...


Vackra blommor från Jimmys mormor till det stundande födelsedagsbarnet!

Så var det kväll igen och i vanlig ordning har jag slagit mig ner med datorn i knät i soffan medan Jimmy sitter i sin älsklingsfåtölj och kikar på fotboll på Canal +. Varför ändra på ett vinnande koncept ;-)

I morgon är jag ledig igen och när jag är hemma med Irma en hel dag längtar jag onekligen lite efter våren, det är ju så mycket skönare att vara ute med henne när solen värmer och kylan inte begränsar lekandet vilket det gör nu. MEN samtidigt har det varit en fantastisk vinter, det senaste året har verkligen bjudit på fyra årstider när de är som bäst! Det skall man inte glömma :-)

Kvällen har förövrigt ägnats åt storhandling på ICA i Sickla, slurp säger det och så försvinner 2000 kronor från VISA-kortet ner i någon rik ICA-handlares ficka... Man skulle äga en ICA-butik suckar jag medan Jimmy suckar på sitt håll och säger att man skulle vara en arvinge till Erland Persson (H&M-giganten Stefan Persson med son kasserade tydligen in 16 kronor per aktie i den årliga utdelningen nyligen vilket inbringade närmare 5 miljarder SEK) och bittra traskar vi till bilen med våra matkassar ;-) Haha, nej riktigt så illa var det inte... Framför allt Jimmy har en ganska skön inställning till sin egen förmåga och har inte alls den där typiska svenska mentaliteten (om det nu finns en sådan...) att Jante & Luther skall följa en vart man går... Han är nog lite mer "american style" medan jag ganska ofta tar sällskap av herr Luther ;-)

Nej, det om detta! Nu skall jag ta det lungt en stund innan sängen hägrar! Kramar till er och sov gott ♥

Kommentarer :

#1: Therese

skönt och vara ledig! Det ska bli skönt att slippa ta på och av vinterkläderna när vi går och hämtar på dagis, så jag längtar tills våren och sommaren med! Hoppas ni får en mysig dag. Instämmer om pannkakorna i alla fall :) kram

skriven
#2: Carolines hemligheter

Va, gillar du inte ärtsoppa??? Det som är så gott :-)



skriven
#3: Zandra

Hoppas du och lillgumman haft en mysig dag tillsammans och att ni får en härlig helg innehållandes kalas o allt som hör till!

Kramar

skriven
#4: Ann-Louise

Känner igen det vinnande konceptet. Tur man har flera tv-apparater!! Olika kanaler på alla...och vi "umgås" i olika rum ha, ha ;-)



Hoppas din dag varit mysig med Irma. Själv har jag åkt buss halva dagen till och från jobbet då maken behövde stora bilen...tur man slipper det varje dag, hade blivit galrn då.



Nu väntar mys hemma med syrran efter att jag klippt henne.



Kram

skriven
#5: Susannes Liv

Vilken vacker ros!



Kul inlägg btv...



ha en fin helg!



kram

skriven
#6: Therese

det är inte en favorit om man säger så men jag har inte något emot att äta det heller :) hoppas ni får en fin kväll. Jag är superseg idag. kram

skriven
#7: Susanne P

Jag håller med dej: inte är det gratis med mat men äta bör man....

Kram & ha en mysig kväll!

skriven
#8: cecce

Skönt med vinnande koncept:-)

Huvudsaken är att alla är nöjda!



Att handla mat är dyrt.

Fråga mej med en storfamilj på sju personer:-)

men äta måste man ju!

Det där med att vara ICA-handlare har jag också tänkt på. Har hört att det är lönsamt...alla måste ju ha mat!



Hoppas du haft en trevlig kväll. Nu ska jag leta bland dina recept. Är sugen på att testa det där brödet utan mjöl.



Kramar!

skriven
#9: Ann-Louise

God morgon!

Glömde ju tacka för ditt snabbrecept på thaisoppan med kyckling och kokosmjölk! Ska testas, kan bli en favorit här hemma tror jag!



ha en bra lördag vännen.



Kramar

skriven

Kommentera inlägget här :