Semestertider!


Irma, midsommarafton 2010 ♥ Med blommor i håret, finkläderna på och en Piggelin i näven så är livet precis så bra som det skall få vara för en två-åring (om en månad)! Midsommarafton på landet innehåller alla viktiga beståndsdelar; sillunch förstås men även dans kring stången med riktiga spelemän i folkdräkter, jordgubbstårta samt grillning på kvällen. Årets mysigaste högtidsdag om ni frågar mig :-)


Irma med sin äldsta kusin, sötaste Bella! Irma utvecklas och lär sig nya ord och hyss varje dag, just nu är alla fyra kusinerna här på landet och leker med vårt lilla smultron (sommarens smeknamn på Irma, hihi) dagarna i ända :-) De badar, ritar, cyklar, hoppar studsmatta (Jimmy köpte en för småttingar härom dagen), äter glass och skruttar omkring i största allmänhet. Så mysigt när vi alla är samlade!


Denna bild tog jag igår, min systers mellantjej badar och busar med sin sommarbästis vid den lilla badplatsen, perfekt för småttingar då det är väldigt långgrunt och enkelt att traska i. Ni märker kanske att jag har en annan ton nu än för någon vecka sedan då jag kände mig bedrövligt trött och sliten, några dagar på Västkusten gör verkligen mirakel för kropp och själ. Jag har sagt det förr men det tål att upprepas ;-) Detta ÄR paradiset på jorden!!!


Även om det har hänt en del här i samhället de senaste åren, det har byggts en del nya hus och många av de gamla stugorna har fräschats upp för att passa in i Lantliv vilken dag som helst (vilket ju bara är positivt enligt min mening, det vore tråkigt om dessa fina, gamla stugor hade fått förfalla) så finns för alltid barndomens minnen och känslor kvar i hjärtat... Hur jag och bästisen Louise gömde oss bland sjöbodarna, köpte nötcréme i kiosken (som fortfarande finns kvar) och "kastade macka" med stenarna vid havskanten ♥

Godmorgon på er fina bloggvänner!
Efter nästan en vecka utan internet har Jimmy skaffat mobilt bredband så att jag kan surfa obehindrat här ute på kusten, bra va :-) Hoppas att ni haft en underbar midsommar och somriga junidagar, här ute på kusten har vädret varit riktigt härligt ända sedan vi kom hit förra torsdagen och det verkar hålla i sig vilket låter bra för mina vinterbleka ben, hihi...

Dagarna här ute lunkar på i ungefär samma takt varje dag vilket är så skönt! Ingen stress, ingen press, inga dåliga samveten (nja, det skulle väl vara att Irmas rutiner inte är de bästa just nu men det är ju trots allt sommar) utan var sak har sin tid... Semestertider med andra ord :-)

Vad har mer hänt sedan sist då? I sista sekund bokade vi av det parhus som vi reserverat i Långbro (nära Älvsjö), det kändes helt enkelt inte helt hundra och det blev så stressigt med allt när vi skulle sticka till Västkusten. Först kändes det som en ren lättnad att vi fattat ett beslut, sedan kom ambivalensen "gjorde vi rätt" men nu har vi landat i att vi gjorde det så nu får jag surfa vidare på Hemnet till hösten ;-)

Jag är nu i vecka 23, graviditeten lunkar (peppar, peppar...) på utan några direkta symtom just nu vilket är skönt. Lite nästäppa och kramp i vaderna på nätterna men annars sparkar ♥♥♥♥♥♥ med jämna mellanrum och gör sig påmind vilket förstås är skönt!

Jimmy kommer att åka fram och tillbaka litegrann under sommaren pga jobbet men jag kommer att stanna här lääänge till så jag lär vara rejält laddad när hösten kommer, fast den känns ju rätt avlägsen i denna stund när termometern visar på närmare 25 grader och havet ligger alldeles stilla en liten bit bort ;-) Kanske skulle man våga sig på årets första dopp senare idag, det är i och för sig inte mer än 18 grader i vattnet än så länge så vid närmare eftertanken blir nog inget med den saken... Jag badar definitivt inte innan det är minst 20 grader i vattnet :-)

Ha en alldeles underbar dag i soliga sommar-Sverige, massor med kramar från Caroline ♥



Kommentarer :

#1: Annas inspiration

Så sommarfint & tänk att lillan snart är två år!



Låter som du varat ner :-)

kramisar

skriven
#2: Anna - Starwoman ☆

Vilka fantastiska bilder, ljuvligt med sommar och så fiiin Irma är med blommor i håret.



Låter som ni har det alldeles underbart på Västkusten, det är ni verkligen värda =) Här är det värmebölja som sagt, riktigt skönt just nu, låg ute en stund i soffan på balkongen och sov innan, alldeles ljummet.



Ha det mysigt denna onsdagskväll!



Kramar/Anna

skriven
#3: Bella

Vilka underbara bilder du visar, så vackert och mer somrigt blir det inte :)



Skönt att några dagar på Västkusten fått dig att bli piggare och mer välmående, njut nu riktigt ordentligt av den härliga vädret och ta hand om dig



Kramar Bella

skriven
#4: cecce

Vilka underbara sommarbilder!!

Förstår att du/ni har det bra där och jag tycker du ska stanna så länge som du bara kan:-)



Skönt att graviditeten fortlöper som den ska och att du är piggare!!



Synd på huset men känns det inte hundra så tror jag nog att ni gjorde rätt som hoppade av!



Fortsatt sköna lata dagar!!

Kramar

skriven
#5: Susanne

Ena dagen deppar jag för att jag inte går ner i vikt och nästa dag bakar jag. Hur går det ihop!!! Men jag har verkligen varit duktig och bara smakat en liten bit av varje kaka ;o)

Baka är det roligaste jag vet och nu har jag deg till bullar med vaniljkräm på jäsning :o)

Fina bilder du bjuder på, Sverige är så vackert dessa sommardagar.

Hoppas bebis och du mår bra.



Kramen

skriven
#6: Ann-Louise

Vad fint ni har det på Västkusten!! Lie avis på dig som har ett sånt stäle att åka till och vila upp sig ;-)

New York var Crazy och helt underbar på samma gång!Jag hade en otroligt kul vecka med massor av upplevelser.



Hoppas du får vila ordentligt nu och fortsätta må bra!!



KRAAM!

skriven

Kommentera inlägget här :