Festligheter


På väg till Anna i fredags, jag ser ju lite galen ut på bilden men det var ändå den bästa av de som Jimmy tog innan jag gick ;-) Nya sjalen fick följa med, dessutom fick jag ett ryck och använde en kappa som jag säkert inte använt på minst fem år. Men jag trivdes inte längre i den (för stora axelvaddar) så det var nog sista gången den fick följa med på äventyr...

Efter två mycket trevliga och sena kvällar kändes det perfekt att vi faktiskt fick sovmorgon i morse (till halvtio med den "nya" tiden), Irma vägrade nämligen att somna igår hemma hos Jimmys barndomsvän med familj utan slocknade istället i bilen efter midnatt då vi var på väg hem. Så hon var inte alls sugen på att väcka oss i morse utan vi fick väcka henne för ovanlighetens skull.

I fredags kväll var jag bjuden hem till Anna på födelsedagsfest här i Sjöstaden. Jättekul att se hennes och makens fina lägenhet IRL, lika tjusig som på bloggen :-) Det bjöds på en härlig buffé med tre olika sorters sallader med kallskuret och spännande tillbehör såsom grillade päron och granatäpple. Olika ostar, hembakat bröd, marmelader och andra godsaker stod också uppdukade och efter maten bjöds det på två sorters kakor/tårtor som naturligtvis också var fantastiskt goda! Bilder på alla godsaker hittar ni här, själv lyckades jag inte ens (trots att kameran var med) fånga födelsedagsbarnet på bild. Nä, bara jag får en systemkamera så kommer jag bli mycket bättre på att ta bilder ;-)

Igår var det middagsbjudning hemma hos Jimmys vän Christian med familj (de har tre ursöta barn som Irma tyckte det var jättekul att hänga efter under kvällen, så gosigt att se), både han och hans fru har ett stort intresse för matlagning och viner så det var en riktig kulinarisk upplevelse. På menyn stod en perfekt tillagad gazpacho, därefter löjromstoast, lammracks (de var verkligen helt perfekt tillagade) med två sorters kalla såser och ugnsrostade grönsaker samt en smoothie som avrundning. Det var ju Earth Hour igår och det var jättemysigt att sitta i en nedsläckt lägenhet med massor av levande ljus, så borde man ha det oftare.

Idag blir det middagsbjudning för tredje dagen i rad då vi skall ut till Värmdö och äta middag med Jimmys familj. Så här borde man ha det varje helg, inte dumt alls faktiskt :-)

Hoppas att ni haft en skön helg och får en toppensöndag, kramar ♥

Kommentarer :

#1: sweetmama

Men vilken lyxig helg ! Åka runt på middagsbjudningar ;o)

skriven
#2: Anna - Starwoman ☆

Hej vännen, tack för du kom (skrev ett meddelande till dig på facebook igår, men du

kanske inte sett det ännu)



Älskar verkligen läppglanset, användes idag när vi hade lite fikagäster från västkusten. Älskar det, extra plus är den sköna lilla penseln man tar på glosset med :-)



Oj vad mycket firande du gjort i helgen, mer än mig faktiskt, tog det lugnt igår med låååång sovmorgon, skönt!



Ha en fin söndag och hoppas vi ses snart.



KRAAAM

skriven
#3: Ann-Louise

Vad kul med massa festligheter på rad!! Det är såna helger man minns bäst. Kul träffa Annas vänner också, Tessan är en mysig tjej!!



Hur gick det för Irma på förskolan?



Kram

skriven
#4: Bella

Fin bild på dig, tycker inte du ser så galen ut, bara laddad för en trevlig kväll :)



Låter som du haft en kanonhelg, såna helger skulle man ha varje vecka !!



Hoppas du haft en trevlig söndag



Kramar Bella



skriven
#5: Annas inspiration

Hej sötnos!



Mår du bättre nu?



Vilken rolig helg du har haft, hoppas du får en fin start på påskveckan.



Kramar Anna

skriven

Kommentera inlägget här :