Vecka 40 + 4 samt en utmaning

Rice italienska porslin Ugnsform stor MintRice italienska porslin Stor salladskål Mint

Ikväll tror jag att jag skall göra en beställning från Bagaren & Kocken, jag skulle lätt kunna ruinera mig på deras sortiment men tror jag skall hålla mig till dessa godbitar från Rice samt några småsaker (söta muffinsformar m.m)...

Tycker mig känna av någon form av återkommande förvärkar sedan en stund tillbaka men med tanke på att lilltjejen verkar trivas så bra i magen är det nog bara inbillning från min sida! Jag börjar ärligt talat att mentalt komma längre och längre ifrån känslan av att jag snart skall föda, det kanske har att göra med min graviditetswidget på bloggen som ju börjat räkna åt andra hållet istället :-D

Jag fick en utmaning från Marie för några dagar sedan och det passar ju alldeles förträffligt att sitta med den nu istället för att ta tag i middagsplanerna som jag oundvikligen måste göra om en stund ändå ;-)

4 TV-program jag ser:

♥ Rapport/Aktuellt
♥ I form med Anna Anka
♥ Idol
♥ Efterlyst

4 saker jag gjort idag:

♥ Pratat i telefon med Maria, Johanna, syrran och mamma
♥ Läst bloggar
♥ Ätit Dafgårds lasagne till lunch (extremt intressant info känner jag...)
♥ Vikt in tvätt och plockat lite här hemma

4 saker som jag längtar efter:

♥ Bebisen :-)
♥ Att förlossningen sätter igång av sig själv
♥ Julen
♥ Bebisen igen!!!

4 saker på önskelistan:

♥ En hel och frisk bebis
♥ Mountain Buggy syskonvagn NU (borde beställt en för två månader sedan...)
♥ Ett hus
♥ Värkar...

4 saker jag avskyr (svårt att hitta fyra saker...):

♥ När barn och djur behandlas illa (inser att jag låter som Miss World...)
♥ Snålhet
♥ Bitterhet
♥ Romerska bågar ;-)

4 personer som jag utmanar:
Ann-Louise
Therese
Pillan
Mia

Kommentarer :

#1: Nina

On no! Jag klickade på länken till Bagaren och Kocken. Big mistake! Jag är bakningsmmissbrukare av stora mått (brukar få ge bort bröd och kakor för att de inte får plats i frysen och inte hinner ätas upp... ) Detta var ju himmelriket!

skriven
#2: Marie - Den Moderna Familjen

Å vilken trevlig shopping. Jag måste också kika in där ikväll... Om jag hinner mellan amningen och ögongodiset. Man kan liksom inte titta nog!



Hoppas du har förlossning på gång nu! Det är ju lite roligt att widgeten räknar åt andra hållet :D För att stressa på ännu mer!



Nu har jag lagt upp en del av min förlossningsberättelse också. Det är lite som terapi att skriva av sig och bra sätt att föra in det i dagboken. Man glömmer ju bort alla oviktiga detaljer så fort, som ändå är kul att spara i minnet.



Kram!

skriven
#3: Johanna

Åh jag som älskar romerska bågar :-) hoppas du får en skön kväll o att det inte är allt för segt att vänta på liten! Nu ska jag kika in på bagaren& kocken :-D kramar

skriven
#4: Mia ☆

Förstår att du längtar efter förlossningen! Kan bara hoppas den är på G nu =)



Utmaningen är gjord förresten. Ha en toppenkväll, kram!

skriven
#5: Marie Å

Åhhh, nu måste hon väl bara vara på gång!! Förstår att det är lätt att klicka sig ruinerad när man är hemma och väntar... Har du varit till Bagaren och kockens butik någongång? Den ligger ju på Danska vägen här i Göteborg - jag kan lova dig att det är helt omöjligt att komma ut tomhänt! Butiken är inte speciellt stor, men har verklgien ALLT! Mycket bra ställe för julklappsinköp...



Ha en fin kväll!! Kram!

skriven
#6: Carolines hemligheter

Johanna:

Som en sann chokladoman är det ju lite konstigt att inte gilla just romerska bågar men det har nog att göra med att Jimmy alltid skall skyffla i massa sådana i påsen när han köper lösgodis och att just dem av någon anledning inte är så färska... Sedan när allt annat är uppätet så går jag ju på dem också och känner mig alltid lite illamående efteråt ;-)



Kram!

skriven
#7: Hemma hos Katta

Det är nog nära nu med tanke på att du känner av värkarna! Jag kände absolut ingenting men mitt i natten så pang - kom det bara!



Håller tummarna för att det kommer igång vääldigt snart så du slipper vänta fler dagar. Man blir bannemig helt galen av att dagarna sniglar sig fram och alla som frågar om det är på g precis hela tiden!



Ha en fin kväll! Kraam kraam



ps. I love romerska bågar! ;)

skriven
#8: Ann-Louise

Hoppas hoppas att dina önskningar och längtor slår in snart!! Kanske redan i natt?! De flesta förlossningar startar just på nätterna =0)



Kul med en utmaning! Den ska jag ta mig tid att göra det snaraste, har suttit med min slutuppgift till Universitetet hela dagen och kvällen och till det gjort en PP-presentation!



Kram och Kraft till det som väntar!!

skriven
#9: Anna - Starwoman

Hoppas det satt igång nu och kanske att lillasyster redan är här =) Hoppas så du/ni slipper gå mera på övertid!



Tänker på dig!



Kramar i massor

skriven
#10: Erika

formen från rice har jag i rosa, superfina är deras formar! o bagaren o kocken har jag alltid fått supersnabb leverans ifrån.



Ja nu tycker jag solen får kika fram lite och oj vad jag längtar till advent nu när du tog upp DET :-)

ha en fortsatt fin dag! kram till er

skriven
#11: Susanne

Jag älskar dessa Riceformar och skulle mer än gärna ha ett par stycken ;o)

Blir lite snål då jag tycker de är lite dyra...

Hoppas lilla tösen kommer snart ;o)



Kramen

skriven
#12: Sanna

Vilken härlig form, måste genast kika in den sidan som jag helt missat. Läste där uppe med att slempropp gått etc. Så jag säger grattis redan nu :)



Kram S

skriven
#13: Åsa

Grattis till Majken! Jag och maken fick vår efterlängtade son för 5 dagar sedan, var då i vecka 42+1 så jag vet vad extra väntan innebär ;-)

skriven

Kommentera inlägget här :