Övertid


Irma tidigare idag på Melanders fisk i Täby Centrum, en riktig mjölkälskare är hon och drack upp hela glaset så fort det ställdes på bordet :-) Vi åkte dit i förmiddags för att gå på knattebio (Irmas första riktiga biobesök för barnvagnsbio för föräldralediga när hon var några månader gammal räknas ju inte riktigt, hihi...) och efteråt åt vi god lunch (jag åt klassikern helstekt rödspätta med smörstekta champinjoner, det är ju så gott) innan vi återvände till Sjöstaden igen.

Idag har jag gått in i vecka 41 och går nu alltså på övertid, just idag har det faktiskt varit riktigt tungt (inte mentalt alltså utan fysiskt) med en konstant stenhård mage där bebisen trycker nedåt mer än vanligt. Utan att överdriva har jag gått på toa en gång i kvarten (förutom när vi var på bio då jag höll igen i hela 45 minuter...) sedan i morse och jag måste sätta mig ner med jämna mellanrum och pusta som en gammal gubbe mellan varven! Bara så att du vet älskade lilla ♥♥♥♥♥♥ så är du väldigt välkommen nu :-D

Till middag lagade jag gratinerade fajitas men sedan tog energin helt slut så nu sitter jag här i soffan medan Jimmy röjer i köket, om en stund skall vi nog se en film på TV och bara ta det lugnt ikväll. Hoppas att ni har en mysig helg & en mysig kväll, massa kramar från mig!!!

Kommentarer :

#1: Anna - Starwoman ☆

Mjölk ÄR gott, håller med Irma :-) Mysigt med hennes första bio (eller ja andra då, men den första ggn när hon var bebis räknas ju inte riktigt som samma), men jobbigt för dig att behöva sitta och hålla sig i 45 min om man är kissenödig!



Förstår att ni väntar och längtar väldigt mycket nu på lillsyster, hoppas hon behagar komma ut inatt/imorgon så nu slipper gå och vänta. Extra jobbigt om du nu börjar känna dig extra tung.



Njut nu av godispåsen, han borde ju vara tillbaka nu, ni har ju så nära till "Hemmakväll" :-)



KRAAAAAAAAAAM

skriven
#2: Ann-Louise

Täby centrum kan ju ta musten ur vem som helst! Kommer ihåg att Beas första bio var Djungelboken med pappa.

Hoppas lillan (har ett namn jag tror ni valt) väljer världen utanför snart så ni slipper vänta mer!! Jag är ju nyfiken också, och vill att ni kommer hem och landar så jag får komma och hälsa på ;-)



Åter till Pollypåsen!!

Kramar och jag tänker på dig!

skriven
#3: Hemma hos Katta

Läste om er lilla tur och retur till förlossningen härom dagen och jag blev helt svettig bara av att läsa om vattnet som började rinna och om hur taxichauffören gick på =)



Vad SPÄNNANDE att det snart är dags!! Snart är hon hos er, Irmas lillasyster! =)



Massor av lycka till när det väl är dags!



Kraaam



skriven
#4: Marie - Den Moderna Familjen

Snart kommer hon nog! Känner det på mig. Men jag förstår hur du känner dig i kroppen. Det är så tungt på ett konstigt sätt. Konstant spänd mage dygnet runt. Du får ta det så lugnt du bara kan! Ladda med mat. Jag missade det och det var jobbigt. Men man kan ju inte planera allt när saker händer när det väljer själv att hända :) Vila dig i alla fall! Men det orkar man ju heller inte till slut. Rastlös som man blir.



Jag har hört om att vattnet kan gå så där som du beskriver. Det hände min väninna och hon födde strax efter. Det satte igång det ändå på nåt sätt. Processen är väl påbörjad antar jag!



Trots att väntan var så jobbigt både mentalt och fysiskt är jag ändå avundsjuk på att du fortfarande har det framför dig. Konstigt va? :) Känslan av nyfött barn är sååååååå underbar. Första dygnet kan man leva på länge. Njut!



Tack för gratulationen förresten. Visst är det ändå speciellt att höra om någon som fått sitt barn när man själv väntar. Oavsett om man känner varandra eller ej så känner man "med". Jag blir oerhört rörd när alla får barn!



Kram!

skriven
#5: Mammorama

Hoppas ni har er lilla tös hos er snart! Minns ju hur tung sista tiden kändes, det riktigt känns i kroppen att det är på slutspurten. Och vad skönt att allt såg bra ut och förstår att det måste vart omtumlande (syftar på tidigare inlägg) man blir ju så nervös när man inte känner plutt (vi åkte in en veva pga ingen aktivitet). Så håll ut, när som helst är ni i mål! :-)

skriven
#6: Therese

Hoppas bebisen tittar ut snart så du slipper vänta mer! många kramar

skriven

Kommentera inlägget här :