Irmabus & husvisning



Lek och bus på leklandet Lekiz i Åkersberga tidigare idag. Efter en utflykt dit och några timmars Irmabus (jag satt mest och tittade på, lite svårt att röra mig obehindrat för tillfället...) åkte vi vidare på en husvisning i Täby Kyrkby. Vi har ju kollat mest utåt Nacka- och Värmdöhållet (samt Älvsjö/Herrängen/Långbro) tidigare men med tanke på att Jimmys jobb kommer att byta lokaler om ett tag som ligger mer åt detta håll vidgar vi nu våra vyer litegrann :-) Huset var riktigt stort (275 kvm) med utomhuspool (vilket i och för sig inte är något vi specifikt efterfrågar) och en perfekt trädgård för oss som inte har så gröna fingrar men det hade också sina mindre bra sidor märkte vi när vi väl var där. För mycket att fräscha upp i huset med tanke på priset, lågt i tak vilket gav ett ganska mörkt intryck, inte speciellt barnvänlig tomt för små barn med låga murar och fri fallhöjd på cirka två meter till de angränsande tomterna så det blir inget med det! Men det är roligt att kika runt lite, plötsligt en dag springer man på rätt hus till ett acceptabelt pris hoppas jag förstås på!

Söndagskvällen är här, sannolikheten att jag föder de närmaste 3,5 timmarna känns ju inte speciellt stor så vi kan nog räkna med att vi får en liten novemberflicka! En skorpion om jag har koll på stjärntecknen, de är tydligen inte helt enkla har jag förstått så det kanske är en liten tuff tjej som ligger därinne i magen och trycker ;-)

Så går jag då in i min fjärde vecka här hemma imorgon, kanske får det bli en ny sats med muffins och någon till rätt att fylla frysen men medan jag väntar vidare... Nu har jag börjat ställa in mig på att gå över tiden tills dess att jag blir igångsatt (vilket inte är det önskade läget kan jag ju ärligt säga men det kanske är lika bra att ladda mentalt för det) eller så kanske jag bara är skendräktig ;-) 

En enkel och sen middag skall snart fixas till, varm nyponsoppa och smörgåsar står på menyn idag då jag och Jimmy åt en sen extralunch (efter korv & bröd på Lekiz) vid tretiden. Är så himla sugen just på varm nyponsoppa, det var verkligen länge sedan jag drack och det påminner lite om barndomens friluftsdagar i skolan :-)

Hoppas att ni har en mysig söndagskväll, kramar ♥

Kommentarer :

#1: Annas inspiration

Hej söta goa Caroline!



Hur står det till med fina magen? Läste längre ner om pärsen ni varit med honom, så väldigt obehagligt och jobbigt!!! Tur att allt var bra med er lilla tjej! Nu får hon minsann kika ut :-)



Lekland är perfekt för de små och va skoj medhusvisning.Perfekt att se sig omkring.



Du ska inte anmäla dig till galan, det är ju nära för dig :-) hade varit jätteskoj att ses.



KRAM



skriven
#2: Annas inspiration

Anmäl dig NU så du får plats :-)



KRAM

skriven
#3: Nina

Hoppas på att inte se fler inlägg från dig på några dagar, för det betyder ju att bebisen äntligen är på väg! Håller tummarna för att det händer något i natt!

skriven
#4: cecce

Åh, jag förstår att det börjar kännas drygt. Snart är det dags...snart:-)

Gick över 17 dagar med min äldsta dotter! Usch, vad drygt!

Hoppas hon tittar ut snart:-) Under tiden...vila och samla kraft. Liksom inte så mycket mer att göra:-)



Kramar!!

skriven
#5: Anna - Starwoman

Godmorgon! Ja tänk tiden går så snabbt men ändå långsamt, förstår precis hur du menar. Inte kul att gå på övertid kan jag tänka mig som du nu gör, men snart så måste on ju komma ut lilltjejen :-)



Tycker absolut du ska sätta på en julskiva denna måndag när du gör din Jansson, kanske sätter igång lillasyster där när hon fattar att julen snart är här ;-)



Själv ska jag jobba som vanligt, men nu börjar dte sjunga på sista versen för min del också. Härligt, kan inte fatta att vi ska ha två små bebisar inom en snar framtid i våra amar och det är faktiskt extra kul att du blev med barn bara någon månad före mig =)



Njut dagen så gott det går och lycka till med "julfirandet" hihi!



KRAAAAAM

skriven
#6: Mia ☆

Vad gott det lät med varm nyponsoppa!



Synd att huset inte var vad ni hoppats på, men som du så klokt säger kommer drömhuset till rätt pris att dyka upp förr eller senare =)



Hoppas lilltjejen vill titta ut snart! Kram

skriven
#7: pillan

Baka lite lussebullar så har du det klart till advent;)



Hoppas det sätter igång nu snart!

Kram PIllan

skriven
#8: Nina

Hoppas på mer action på bebisfronten för din del idag! (Och gärna lite mindre snor för min del...) Ha en bra måndg och hoppas att du blir tvåtjejsmamma denna måndag!

skriven
#9: Marie - Den Moderna Familjen

Å jag förstår verkligen att du känner dig orörlig! Jag kunde knappt gå det sista kändes det som. Helt gråtfärdig för att kroppen värkte så efter en halvtimma på Ica. Ändå hade jag inte särskilt ont någonstans under hela graviditeten. Men tillslut blir det ju för mkt för kroppen...



Jag gick över 3 dagar (tre veckor i mitt huvud). Och visst känner man att nä jag kanske inte är gravid ändå?? Det är en så deppig känsla i kroppen att vänta. Men nu i efterhand kan jag ändå tycka att väntan egentligen är det mest spännande :)



Nu blir det återbesök på BB för min del då lilleman är lite gul :(



Kram och lycka till får man säga varje dag nu ;)

skriven
#10: Zandra

Ja idag är den första mammalediga dagen för mej, utan bebis... Tycker han kan komma liiiite tidigare hihi :-)

Babyboom är det verkligen och nu börjar dem komma en efter en, så spännande! Jag hoppas eran lilla tjej kommer snart!

Kramar

skriven
#11: Rosahjärtan

Härligt att läsa att ni tar er för saker. Själv kommer jag väl bara sitta hemma och vänta och bli surare och surare ;-).



Hoppas ni hittar ERT drömhus snart, vi valde att bygga själva, har inte ångrat mig en sekund! =)



Fåtöljen är underbar, vi har haft en trädgårdsstol inne nu i typ två år så det var på tiden att vi införskaffade riktiga fåtöljer till barnrummen!



Kram

skriven
#12: Emma

Hej gummsan!



Ingen bebis än? Den verkar trivas där inne i värmen : - )



Det är ju så roligt att gå på husvisningar. Precis innan man stiger in i huset brukar jag tänka, är detta de rätta?!

Mycket som ska kännas rätt då man köper hus! Det är ändå troligtvis den största affären man gör i sitt liv!



Blev de något muffinsbak idag? : - )



STORA KRAMAR

skriven
#13: Susanne P

Så du går på på övertid nu?

Denna eviga långa väntan... Men snart är det dags på riktigt!!! ;D

Kram & lycka till!

skriven
#14: Susanne

Spännande med husvisning och vilket stort sedan :)

Synd att det inte föll till belåtenhet hela vägen ut men det dyker säkert upp ett som gör det så småningom.

Hoppas lilla tösen kommer snart....



Kramen

skriven

Kommentera inlägget här :