Ikväll gjorde jag en härlig middag beståendes av inkokt lax med timjanmorötter, kokt potatis och kall romsås med färsk dill vilken jag och maken gav tummen upp till men Irma åt ingenting så vi får väl se om det blir en repris framöver... Jo, det tror jag nog att det blir men vår kräsna dotter får väl äta köttbullar/fiskpinnar/fiskbullar/falukorv till istället! Jag gissar att vi inte är den enda familjen i Sverige som slits mellan att laga bra mat som barnen ändå inte äter av eller att steka på köttbullar som går ner med ljusets hastighet fast med ett medföljande stygn av dåligt samvete att man borde inte servera köttbullar idag IGEN... Jag får väl helt enkelt börja rulla egna köttbullar oftare, när jag köper blir det oftast Mamma Scans ekologiska, Felix ekologiska eller Dafgårds nyhet "Farfars köttbullar" med över 80 % kött i. Vilka köttbullar köper ni eller lagar ni alltid egna?
Ögongodis
Ikväll gjorde jag en härlig middag beståendes av inkokt lax med timjanmorötter, kokt potatis och kall romsås med färsk dill vilken jag och maken gav tummen upp till men Irma åt ingenting så vi får väl se om det blir en repris framöver... Jo, det tror jag nog att det blir men vår kräsna dotter får väl äta köttbullar/fiskpinnar/fiskbullar/falukorv till istället! Jag gissar att vi inte är den enda familjen i Sverige som slits mellan att laga bra mat som barnen ändå inte äter av eller att steka på köttbullar som går ner med ljusets hastighet fast med ett medföljande stygn av dåligt samvete att man borde inte servera köttbullar idag IGEN... Jag får väl helt enkelt börja rulla egna köttbullar oftare, när jag köper blir det oftast Mamma Scans ekologiska, Felix ekologiska eller Dafgårds nyhet "Farfars köttbullar" med över 80 % kött i. Vilka köttbullar köper ni eller lagar ni alltid egna?
Jag hänger på! När drar vi? kram!
skriven