Ögongodis

Jag har inte besökt Paris ännu men idag när jag öppnade dessa helt fantastiska godsaker som jag fick av vännen Anna i förra veckan så tror jag bestämt att jag för en liten stund förflyttades från Hammarby Sjöstad till det anrika konditoriet Ladurée :-) TACK igen för dessa lyxiga munsbitar!!!

Det rosa chokladägget innehöll idel små goda chokladbitar, jag blir nästan lite deprimerad vid tanken på att det troligen dröjer innan jag får sätta tänderna i ett sådant ägg igen ;-)

Till och med en godisgris som jag hade lite svårt att äta upp dessa macarons som nästan smakar bättre med synen än med smaken, fantastiskt fina! Nä, nu MÅSTE jag åka till Paris snart!!! Kanske kan det bli en weekend dit till hösten, någon som vill hänga på???


Idag kom den här fina inbjudan med posten, jag anmälde mig så sent som för några veckor sedan till årets gala för bloggande mammor och det skall bli jätteroligt att träffa flera bloggerskor som jag följt i flera år IRL!

Egentligen borde jag ligga i sängen i skrivande stund, sov alldeles för få timmar inatt och jag har varit ganska trött idag men som vanligt går jag in i andra andningen vid halvelva på kvällen och nu sitter jag här igen... Läser bloggar, kollar tapeter och sorterar bland bilder :-)

Ikväll gjorde jag en härlig middag beståendes av inkokt lax med timjanmorötter, kokt potatis och kall romsås med färsk dill vilken jag och maken gav tummen upp till men Irma åt ingenting så vi får väl se om det blir en repris framöver... Jo, det tror jag nog att det blir men vår kräsna dotter får väl äta köttbullar/fiskpinnar/fiskbullar/falukorv till istället! Jag gissar att vi inte är den enda familjen i Sverige som slits mellan att laga bra mat som barnen ändå inte äter av eller att steka på köttbullar som går ner med ljusets hastighet fast med ett medföljande stygn av dåligt samvete att man borde inte servera köttbullar idag IGEN... Jag får väl helt enkelt börja rulla egna köttbullar oftare, när jag köper blir det oftast Mamma Scans ekologiska, Felix ekologiska eller Dafgårds nyhet "Farfars köttbullar" med över 80 % kött i. Vilka köttbullar köper ni eller lagar ni alltid egna?

Hoppas att ni får en skön torsdag, här hemma verkar det faktiskt som att ett sömntåg är på väg in så jag tror jag stänger ner datorn och hoppar på det ;-) Kramar ♥

Kommentarer :

#1: Fru K

Jag hänger på! När drar vi? kram!

skriven
#2: Therese

Hej!! Jag är lite anti halvfabrikat, men just köttbullar brukar finnas i frysen när tiden inte riktigt räcker till.. Då blir det alltid Mamma Scans..=) Ha en fin dag!! Kram

skriven
#3: jenny ~ house of jenny

Vilken underbar vän du har som kommer med såna underbara gåvor!:)



Vi lagar både och. Mina barn är sjukt kräsna o gillar mer färdiga köttbullar än hemmalagade. Så gör jag hemmalgade så får jag steka några färdiga oxå... Tråkigt men sant!



Hoppas du känner dig piggare idag!



Puss!

skriven
#4: Anonym

Vilka vackra kakor och de ser så gott ut...

Vi har en butik i Karlskrona som gör sin egna choklad och den är bara så god.

Ja vi brukar göra själv men ibland finns inte tiden och då blir det halvfabrikat men inte så ofta.Ha en bra dag och hoppas bloggfesten blir riktigt kul!

kram Angelica

skriven
#5: Malin

Hej vännen!



Det låter som att ni haft en härlig åsk! Paris är underbart så dit får du verkligen åka snart! Jag har varit där tre gånger på senare år och var dessutom där 3-4 gånger som barn.



Nu måste vi se till att ses snart! Vill du komma till stan på en lunch eller har ni lust att komma ut till oss på en fika någon helg? Vi kan t ex nu på söndag, eller någon dag nästa helg? Ni måste ju få se vår fina trädgård nu som vi jobbar i på helgerna ;-)



Stor kram!

Malin

skriven
#6: Ann-Louise

Hej fina!

Mig kan man oftast få med på en resa om man vill ;-)Och ja Paris i höst blir alldeles utmärkt! Jag har ju varit där ett par ggr så jag kan guida dig lite!

Förstår sogen över det uppätna godbitarna, men det är väl den känslan som gör den så speciella, det man inte äter varje dag!



Tycker din pappa ser ut som en riktig mysfarbror och att du är lik din mamma. Fina ståtliga föräldrar :-) Kul att få se dem också!!



Hoppas alt går bra och att det håller på att lösa sig med allt? Jag fortsätter affirmera!



KRAaamm

skriven
#7: Cia

Ja det rosa påskägget fyllt med choklad ser helt underbart ut :-).

skriven
#8: Maria

Mannen min klagar alltid på att jag köper färdiga köttbullar, HiHi!

Köper oftast Felix köttbullar, alltid bra att ha när ett barn blir akut hungrig:-)



Kram Kram

skriven
#9: Emma

Hellosan Sötis!



Hoppas allt är fint med dig & familjen din!

När är de flyttlasset går av stapeln? Underbart att planera eller hur : - )



Jag lagar Farmors köttbullar. Har alltid i pulvermos eller riktig potatismos, blir smaskens : - )



Superkul att få gå på Mamma blogggalan! : - ) Kan tänka mig att det ska bli så häftigt för dig/er att träffas IRL!!



KRAMAR i tusen

skriven
#10: Susanne

Jag hänger gärna med till Paris, när åker vi ;)



Kramen

skriven
#11: Camilla

Mycket gott att sätta tänderna i :-) Fint för ögat med, hihi..!



Ang köttbullar så äter inte Bianca de jag gör..hm..men nu har jag hittat några i frysdisken som heter "små dilikatesskötbullar" - nu får jag springa iväg o kolla fabrikat..tbax - Felix var det. De slinker ner fortare än kvickt hos den lilla damen..



Kram o fortsatt trevlig måndag. Hörs vi inte innan så ses vi på galan, skoj!

skriven

Kommentera inlägget här :