Fint från Village!


En trevlig inflyttningspresent fick jag från Marika i förra veckan, Village är en favoritaffär som jag gärna kikar in i när jag har vägarna förbi på Kungsgatan! Har dock inte köpt mycket därifrån genom åren men varför vet jag inte då jag gärna strosar omkring där inne och blir inspirerad :-)
En något suddig bild men jag ville ändå visa upp skålen som är jättefin och passar perfekt att fylla med moccaskorpor eller något annat gott!

Klockan är knappt halvtio och jag är redan redo för sängen, det här med att hålla Irma vaken hela dagarna är lättare sagt än gjort och vi funderar på om det är bättre att låta henne sova en stund på dagen men helst inte mer än 30 minuter... För som det blir nu så är hon övertrött från halvfyra och framåt vilket leder till bråk och tjafs, då blir det ju inte roligt för henne heller när de sista timmarna inte blir något mysiga här hemma! Idag somnade hon i bilen då vi skulle åka och handla mat (vi får åka iväg hela gänget numera då jag är så himla trött i ögonen och inte vill köra själv innan jag fått glasögon, som tur är finns dem att hämta imorgon redan) och då väckte vi henne när vi var framme, det fungerade rätt så bra och då blev det 25 minuters powernap. Så vi får väl se hur vi skall göra, imorgon är det förskola igen och då tänkte prata med hennes fröknar om saken! Nu skall jag sova sött och läääänge hoppas jag ;-) KRAMAR

Kommentarer :

#1: Söderböna

Åh jag älskar också Village hade faktiskt glömt bort att de finns på Kungsgatan. De har en jättefin butik i nya gallerian Grand Samarkand i Växjö som jag alltid brukar besöka när jag är "hemma" och hälsar på. Perfekt butik att köpa personliga presenter anpassade till ändamålet, det enda jag saknade och som jag tyckte var lite konstigt att de inte hade sist jag var där var något med budskapet TACK på när jag skulle köpa en tackpresent till en vän, annars har de ju det mesta. Hoppas du får en bra natts sömn, måste tvinga mig i säng här med nu kram!

skriven
#2: Carolines hemligheter

Jag tror att det finns ett par till butiker i Stockholm, måste kolla in det på deras hemsida! Känns som att jag har varit inne i fler i alla fall men minnet kan ju svikta ;-)



Typiskt när man är ute efter något speciellt att det inte finns, om jag har radarn inställt på presenter här i Stockholm blir det alltid en tur till Bruka Design, Stockhome och Mique också för då hittar man alltid det man söker :-)



Ha en skön tisdag, kramar!

skriven
#3: Petra

Perfekt present du fick:)Village har mkt fint och bra present tips:)



Jobbigt det där med sömnen på dagarna,vi har det ungefär likadant nu när Engla kommit tillbaks till förskolan efter långa sommarlovet.Hon fick sova en kvart på dagis förrut och det hjälpte oss,Engla är en kvällspigg tjej så nu får hon inte sova alls men hon är trött o gnällig vid 3 tiden då vi kommer hem från dagis,så det gäller att hitta på saker hela tiden men lite tufft vid matlagning.Hoppas ni finner en lösning till lilla damen;)kram

skriven
#4: Bella

Vilken fin och otroligt användbar skål :)



TACK fina du för dina ord hos mig, vill att du ska veta att du också är en av de absolut viktigaste och värdefullaste bloggvännerna för mig med din klokhet och alltid lika vänliga och omtänksamma hälsningar. Är lyckligt lottad som hittat till din blogg :)



Hoppas ni hittar en bra lösning på Irmas sömn, oavsett om det blir en kort powernap på eftermiddagen eller inte.



Kraaaam Bella

skriven
#5: Susanne

Vilken fin present du fått och visst är Village en jättefin butik.

Känner igen det här med sovande barn, hoppas ni hittar en lösning som fungerar för er.



Kram och hoppas ni har en fin kväll

skriven
#6: Maria

Village har så mycket fint!!

Alltid svårt det där med middagssömnen.

Hoppas att ni hittar någon bra lösning på det hela.



Kram Kram

skriven
#7: Petra

Ja öppna förskolan i Täby kyrkby har vi varit till,fredagar är det korvgrillning i "båtparken"

och sångstund:)

Tänkte ta oss dit nästa vecka,eller om vi tar redan på fredag.kram

skriven
#8: Anna -Starwoman

Hej fina, ledsen för det har varit så tyst från mig, men tiden räcker inte alltid till i dessa dagar har jag märkt. M reser sig mot precis allt så det är ett evigt jagande o passande så blir inte mycket tid över till datorn just nu!



Men vore jätteskoj såklart att träffas snart igen, känns jättemånga sedan nu, särskilt med barnen. Till helgen kommer svärmor upp o vet inte exakt hur länge hon stannar så vill inte boka upp nästa vecka men veckan efter så borde det funka fint :-)



Hoppas det löser dig med Irmas sömn, jobbigt det där!



Kraaaaam & godnatt

skriven
#9: Söderböna

Kollade upp och det finns visst 6 Villagebutiker till här i Sthlm hmm hmm. det får nog bli en tur till någon av dem snart! :-)

skriven

Kommentera inlägget här :