Hej och hå, här går det undan!

Jag skrattar gott för mig själv när jag tittar på den här bilden, av min något stela min och spända halsmuskler att döma skulle man kunna tro att jag sitter i läskiga bergbanan BalderLiseberg men denna barnattraktion på Parkens Zoo får snarare "Nyckelpigan" att framstå som värsta vrålåket :-D
Hej och hå vad det går!!!
Längst bak är bäst att sitta, eller hur Mimmis???
Jätteroligt, tycker Irma och så fort vi stannat ropar hon uppfodrande...
... En gång till!!! En gång till!!! En gång till!!!

Jag hamnade framför TV:n för en gångs skull ikväll och kunde inte sluta titta på Secret Millionare på 5:an, det var en riktigt bra programidé som både berörde mig som tittare samt faktiskt bidrog till något gott i den här världen! Har ni sett det? Själv hade jag helt missat detta program men det blir nog fler avsnitt för min del framöver.

I morgon bär det av till Djurönäset igen, tre dagar kommunikologi står på schemat och denna gång handlar det om att skapa effektiva möten. Intressant tycker jag, möten är ju en del av mångas vardag och finns det något mer frustrerande än att sitta på meningslösa möten och känna hur tiden fullkomligen rinner en ur händerna... Efter den här modulen dröjer det till mitten på oktober då det bär av till Staven drygt en timmes bilresa från Oslo (osäker på vilket vädersträck) för modul nummer två med kommunikologins "föräldrar" Jorunn Sjøbakken och Truls Fleiner. Så september blir med andra ord en helt föräldraledig månad för mig och nästa vecka kommer dessutom mamma upp i 1,5 vecka så det blir nog en bra månad!

På eftermiddagen bakade jag och Irma ljuvliga muffins med godsaker från vår trädgård, recept kommer här på bloggen för den som vill baka äppel- och björnbärsmuffins :-) Att baka är en aktivitet som jag gärna gör tillsammans med Irma, ibland kan jag skämmas lite för att jag är en dålig lekmamma men med handen på hjärtat så tycker jag inte att det är speciellt roligt att leka barnlekar (typ sitta i sandlådan, gunga, leka med leksaker etc) och jag kommer nog aldrig att "lära" mig det heller... Däremot att läsa, baka, gå på promenader och åka på barnvänliga utflykter tillsammans tycker jag är jättemysigt och då engagerar jag mig mycket bättre med barnen (och Jimmy är mycket bättre på lekarna än vad jag är så den biten överlåter jag med varm hand till honom när det är möjligt)! 

Nu skall jag packa inför morgondagen och ta ett bad, jag är mer än nöjd med vår nya badrumsmatta till övervåningen som vi fyndade på Rusta förra helgen och som är helt underbar att gå på! Jag har aldrig varit med om en så mjuk matta förut och så är den fin dessutom, perfekt :-) Sov sött och ha en riktigt skön onsdag imorgon ♥

KRAMAR

Kommentarer :

#1: Söderböna

Hi hi vilken rolig bild när ni åker (ja vad det nu var ni åkte). Jag är jättemesig med sånt där, åker i princip ingenting så jag är totalt urtrist att ha med sig på såna ställen men jag gillar spela på chokladhjulet, och kanske gå i lustiga huset. Mööööööjligtvis Flumerid om jag är på liseberg men annars nej. JO! Secret millionaire tittar vi också på. I love it! Tycker det är en skitintressant programidè, vi brukade titta på en engelska upplagan först på typ kanal 8 och blev jätteglad när jag såg att det skulle sändas på svt.

skriven
#2: Alexandra

Haha vilken underbar bild, trodde oxå att det var någon av värsting karusellerna du satt i =) men nyckelpigan kan gå undan den me haha...



Kramar

skriven
#3: Ann-Louise

Oj vilken fart det måste varit i den karusellen eller är det mamman som är lite åkrädd kanske ha ha!! Fotot är roligt tycker jag! Jag har aldrig varit på Parken Zoo....lite underligt faktiskt. Vet att jag var avis på syrran som var där som barn men jag har aldrig åkt dit med mina. Eskilstunahållet har känts främmande på ngt sätt.



Hoppas du har meningsfulla dagar på Djurö. Själv är det fullt ös...med allt vad det innebär...och vardagen känns genast mycket nära.



Vi måste ses snart antingen på stan eller så finner vi en helgdag när Anna och du kan komma hit till mig?! Eller varför inte både och?? Har väldigt lite skoj inplanerat och det är inte bra!



Kramar

skriven
#4: Cia

Hejsan,

Såg ut som ni hade en bra dag i Eskilstuna :-). Var ni nöjda med Parken Zoo?

Kram

Cia

skriven
#5: Angelica

Hej!

Vilka härliga bilder så söta barn ni har.

Ja det där med att leka känner jag igen . Livia vill leka skola och bebis..är inte så bra på det där. Men gillar att sjunga ,baka pyssla med henne och att vara ute och leka.

Tror de flesta känner som du...

kram Angelica!

ps Hälsa Jessi då du träffa henne och önska henne all lycka till med sitt lilla underverk.

skriven
#6: Pillan

Recept kan jag inte få nog av...;) Björnbär, har ni det i trädgården vilken lyx!!

Ha det bra på Djurönäset



Kram P

skriven
#7: Carolines hemligheter

Söderböna:

Haha, så det är inte bara jag som blivit en mes när det gäller åkattraktionerna på nöjesfälten på "gamla dar"!



Hoppas att du får en riktigt skön fredagskväll, har du några trevliga helgplaner?



KRAM

skriven
#8: Carolines hemligheter

Cia:

Jag tyckte det var jättemysigt där, inte så stort och väldigt grönt och fint! Jag är överhuvudtaget väldigt förtjust i djurparker, tycker att det är så mysigt att strosa omkring i sakta mak och varva djurspan med fika och lek :-)



Hoppas att du får en skön helg, kramar!!!

skriven
#9: Söderböna

Hmm det värsta är att jag nog tyvärr alltid varit en liten mes när det kommer till åkattraktioner. Minns tillbaka med fasa en skolresa till Liseberg för en herrans massa år sedan, någon lurade upp mig i bergochdalbanan, jag kan säga som så att jag var vit som ett lakan när jag kom ner och skakade. Efter det lovade jag mig själv att aldrig mer åka sånt! :-) I helgen blir det ganska så lugnt tror jag, har varit mycket sista helgerna med bröllopsfirande och annat kul. Vi ska köra lite hemmafix, börja göra iordning lillkillens kommande rum (känns stort att han snart ska lämna" vårat sovrum och flytta in i eget men tror iofs det snarare är mamma som kommer ha svårt för det än vår son) annars blir det kanske en liten tur till Nyckelvikensdag på söndag om vädret är fint. Kram

skriven
#10: Mamma till William och prinsessan i magen

God eftermiddag..Så skoj med kasoseller..Ha en skön eftermiddag.kram

skriven
#11: Mira

Hihi vilka härliga bilder.

Synd jag inte var i Eskilstuna då - hade varit roligt att bara träffa dig och säga hej! (bor bara 4 mil därifrån)



Secret millionaire är jätteskoj att se, jag bölar alltid i slutet!



Sorry kommentarsbombningen, har inte hunnit kommentera på länge så nu får jag ta igen allt ;-)

Kram

skriven

Kommentera inlägget här :