Och vinnaren är...

Dagen har hittills vikts åt lussekattsbakande och en omgång med hemmagjorda köttbullar (det är ju så lätt att göra när de får steka i ugnen), jag känner mig andra ord som en riktig husmor idag :-) Bullarna blev helt ljuvliga, precis som förra året använde jag mig av detta recept och har ni inte provat så MÅSTE ni göra det!!!
En liten tomtenisse har gjort mig sällskap under dagen, just nu sitter hon under bordet och inspekterar Irmas spännande vattenflaska som hon precis lagt vantarna på och om en stund skall vi bege oss till förskolan för att se Irma Pepparkaksgubbe uppträda tillsammans med sina kompisar, finns det något ljuvligare än att se dagisbarn ha luciauppträdande :-)

Och vinnaren är... Söderböna, stort grattis till dig! Ditt fina smycke från LITEN Design kommer med posten! Maila över ditt namn och adress bara :-)

Ha en underbar kväll allihopa, kramar ♥

Kommentarer :

#1: Anna - Starwoman

Gullig tomte<3 Hoppas ni fick det mysigt på lussefirandet!



De där bullarna fick ju jag smaka förra året som du bakar, grymt goda kan jag intyga :-)



Ha en fin Lucia-kväll, här blåser ju läskigt ute så håller mig inne uppkrupen i soffan med godaste chaiteet!



Hoppas vi kan ses snart.. vi har ingen bil just nu, lämnade in den på verkstad idag, vet ej när vi får den ännu..



Stor kraaam

skriven
#2: Anna - Starwoman

Om Maximilian är klåfingrig? Ha!!! Det är bara FÖRNAMNET, han har varit ganska länge och ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta för han är överallt som en virvelvind ;-) Det där med toastolen är en favorit här också för att inte tala om att pilla på TOABORSTEN, fy farao, numera står den i badkaret så han inte ska komma åt, men en dag hade han vält den och satt och "sölade" med borsten, trodde jag dog, hahah!



JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jag vill jättegärna hänga med på Golden Hits!!! När, var hur? Tell me och jag är på! Hahaha kom att tänka på AL´s son Oscar som skrev på FB när vi var på Stureplan (AL checkade ju in oss via FB) och han skrev, Golden hits ligger längre upp på gatan, nu är vi snart där ;-) Hahaha!



Ha en skön kväll så hörs vi, vi är hemma i mellandagarna, vi åker ner till västkusten troligtvis 23 och åker hem på annandagen sedan är vi här omkring, mysigt med Österrike för er del, det hade jag glömt av!



Kramar

skriven
#3: Zandra☆

Hihi ja och jag tänkte på dej när jag så en skylt mot vallentuna :-)

Absolut jag hojtar till om jag har vägarna förbi igen, Täby C är ju annars att centrum jag återkommer till med jämna mellanrum :-)



Ja jag har gymmet ganska nära faktiskt, valde det just för att jag har gång avstånd om jag så skulle vilja, men de har jag bara velat än gång hahaha :-)



Bullarna ser super smarriga ut och likaså din lilla tomtenissa, så sööt!

Ha en fin kväll.

Kramar

skriven
#4: Ann-Louise

Gott! Jag hinner aldrig baka dessa gula bröd i år verkar det som! Så mysigt ni har det som har en egen liten nisse/a där hemma. Jag fällde en tår eller två när jag lyssnade på treornas lussetåg i morse!



Skrattar när jag läser Anna kommentar ovan. Tror det är dags att ta ut henne för JAAAAAAAAA verkar nästan desperat hahahahaha!! ;-) Dessutom gör vi ju Oscar till lags då med och jag tror vi får ännu roligare där på något vis. Kan ha med åldern att göra även om jag inte vill erkänna det fullt ut :-)

KRAMAR!!!

skriven
#5: Malena

Tänker precis likadant med jumpsuites! att jag är för kort och att rumpan ser för bred ut! Mne testa denna om du har chansen! Den är nog ganska liten i storleken. Riktigt snygg rygg! :)



Kram!

skriven
#6: AnnaMalin

Tack, dagen fortsatte i samma anda! :-) Bara mys på hög nivå! Ser att ni också haft en bra dag :-) Bullarna ser ljuvliga ut. Får kika in det där receptet... Och vilken söt tomte ni hade hos er, förstår att pepparkakan var det också!



KRAM!

skriven
#7: Bella

Vilken söt liten tomtenisse du har :) och bullar ser ju farligt goda ut!!



Välkommen hem!! Låter och ser ut som ni haft toppendagar i Italien, ätit och druckit gott och bara tagit tillvara på några lediga dagar, miljöombytet och det trevlig sällskapet på bästa sätt!



Så mysigt med luciafirande på dagis, det är något jag är lite avis på att inte ha egna barn så man får uppleva sådana saker, måste kännas i mamma hjärtat att se sina små barn sjunga lussesånger tillsammans med sina dagiskompisar, gulligt! Jag hade nog haft nära till en lite tår :) Är så blödig när det kommer till sådant...



Många kramar Bella

skriven
#8: Coquina

Söt tomte =) Har precis lagt ut en tävling på min matblogg så kika gärna in där och tävla om godsaker =)

skriven
#9: Söderböna

Yipppppppppppppeeeeee! slår en bakutkullerbytta (eh not..men det kändes kul att skriva allafall) MEN vad roligt att för en gångs skull vinna något!! :-) Jag mailar dig mina uppgifter, ha en finfin onsdag KRAM!

skriven
#10: Anonym

Tack för tipset för i helgen tänkte jag julbaka här hemma, fredag är det dags för godisbak, nu ska det fyllas på inför julen! lussebulle receptet ska jag testa, låter gottis.



kram



jessi

skriven

Kommentera inlägget här :