Jag håller tummarna!








Älskade lilla Irma har varit rätt hängig idag också, inte velat äta och mest legat i soffan och tittat på Musses klubbhus. Men efter lunch var hon pigg en stund och ville ha sin finaste klänning på sig och dansa till Anna Maria Espinosa :-) Det här kan inte ha varit en vanlig maginfluensa, hög feber i två dagar efteråt samt ont i kroppen är väl inga symtom man förknippar med kräksjuka?

Nu håller vi tummarna för att Irma är pigg och kry imorgon, jag tycker så synd om henne när hon halvligger i soffan och bara vill titta på samma avsnitt med Musse om och om igen... Jag vill att hon skall busa på dagis med sina fröknar och kompisar, äta massor till lunch och sedan varva ned här hemma efter en bra och lagom intensiv dag på förskolan!

Jag har faktiskt inte heller kännt mig 100 idag, har frusit och varit tung i huvudet men efter två Alvedon som jag tog för en stund sedan så känns det mycket bättre igen! Något som jag har svårt att begripa är att vissa människor av princip inte äter värktabletter när man har ont för att man (antar jag) inte vill tillfoga kroppen kemikalier (vilket man väl ändå gör på olika sätt 24/7...), har jag ont i huvudet tar jag tacksamt emot vad som bjuds ;-) Kräksjukan kan jag hantera rätt så bra men de 3-4 migränanfall som jag fått de senaste tre åren har varit rent ut sagt vidriga!!! Att ha riktigt ont i huvudet tycker jag är ren tortyr...

Nåväl, nu skall jag inte tynga er med fler resonemang om värk och andra tråkigheter... Jag hoppas att ni har en skön måndagskväll, stor kram från lilla mig ♥

Kommentarer :

#1: Sanna

Hej! Vad roligt att höra ifrån dig igen. Jättefina matsalsmöbler ni funderar på! Engleson har mycket fint. Vi är inne på liknade spår - vi är nämligen också husägare nu! Vi köpte ett radhus i Åkersberga igår (typ 150 meter från Tildes förskola där hon börjar till hösten). Det känns overkligt fortfarande för allt gick så fort. Vi fick en privatvisning i söndags och la ett bud och fick den med en gång och igår skrev vi på så vi har knappt fattat att det är sant :)



Kram S

skriven
#2: Marie - Den Moderna Familjen

Stackars Irma! Och det låter ju inte som ngn vanlig kräksjuka. Influensa kanske? Hoppas ni andra klarar er. Har lilla Majken klarat sig helt från allt hittills? Usch, Nils hostar och jag blir så nervös för RS...



Håller helt med. Tackar inte heller nej till en värktablett vid behov och förstår inte de som låter bli trots feber och värk. Och huvudvärk är nog det värsta som finns. Ren tortyr! Jag fick migrän efter L föddes men undder andra grav. hade jag ingenting. Det var så skönt. Nu har jag haft ett riktigt illa migränanfall men jag kan bara hoppas att det kommer allt mer sällan.



Vecka 11 är tom i kalendern mför mig!



Kram o krya på er.



Ps. Än en gång, stort grattis till huset!!

skriven
#3: Annas inspiration

Lilla fina Irma,

såsynd om henne när hon inte får vara frisk.

Nu får vi verkligen hoppas att det är över för denna gången & för lång tid framöver.



Hur mår ni i dag?



Jag tar också tabletter, varför ska man plåga sig när man inte behöver?!! ;-)



Kramar till er

skriven
#4: Bella

Stackars liten, tycker hon varit sjuk så mycket den här vintern så att det räcker för en lång tid framöver. Låter ju inte som någon kräksjuka riktigt, kanske influensan som någon annan skrev här ovan... Hoppas i alla fall att både du och Irma kryar på er och mår bättre imorgon!!



Mångar kramar Bella

skriven
#5: Therese

Ush inte kul att vara sjuk, men de små tycks ha lite väl mycket energilager många gånger trots sjukdom. Jag är mest seg pga att jag inte kunde somna igår, så mitt huvud är som en sten :) men jag vet ju varför. kram

skriven
#6: Maria

Söta tjejen!

Vad tjatigt att hon är dålig igen...hoppas att hon mår bättre i dag.

Här knapras det också värktabletter vid behov:-)



Kram Kram

skriven
#7: Nina - Glamourmamman

Usch stackare! Den där feberinfluensan verkar härja i hela landet - nästan hela familjen hade den för ett par veckor sedan. Krya på er!



Kram Nina

skriven
#8: cecce

Stackars lilla I. Hon borde verkligen få va frisk och ägna sig åt lek och bus istället för att va sjuk.

Skönt dock att hon mår lite bättre. Hoppas hon kryar på sig!



Sv: Jag bakar numera alltid med surdeg. Tycker om smaken och så håller sig brödet längre. Du får testa. Det är inte svårt. Recept på surdeg (vetesurdeg) har jag på bloggen.



Kramar

skriven
#9: Malin S

Inte helt otippat så är jag inte heller någon motståndare till läkemedel. Fantastiska uppfinning! ;)



Jag läste via Annas blogg att lilla I är på akuten och jag håller tummarna för att hon är på bättringsvägen nu!!!



Amy är hemma från dagis med diarré. Annars inga symtom. Hon hade ju feber i 6 dygn för någon vecka sedan. Det går sååå mycket virus just nu runt om i landet!

kram

skriven
#10: mamma till William

Godmorgon..Vilken sötnos på bilderna :) kram

skriven

Kommentera inlägget här :