Linas matkasse


Igår kväll kom vår tredje leverens från Linas matkasse, alltid kul att plocka upp alla varor och läsa det medföljande veckobrevet :-)


Den här veckan står bl.a. stekt kotlett med ugnsrostad potatis och dragonsås på menyn. Även drumsticks BBQ-style med salsasås, råstekt potatis och majskolv skall tillagas och foliebakad torsk med olivtapenad och citron samt palsternackssås och matvete. Alltid kul att testa nya recept tycker jag!

Idag har varit en ganska tuff dag rent känslomässigt. Det är hemskt att se vår lilla Irma så dålig, fjärde dagen idag som hon är sjuk och hon har även idag mest legat på soffan och tittat på TV. Imorgon går vi till vårdcentralen såtillvida hon inte är betydligt bättre än idag, jag tycker inte om att det inte har vänt vid det här laget!!!

Nu kommer resten av denna tisdagskväll att vikas åt skålen med några hg smågodis som jag precis köpte på Coop samt ett avsnitt av Gynekologen i Askim (tycker den är riktigt bra, dessutom är jag uppvuxen i Hovås/Askim så jag känner mig ju rätt hemma i omgivningarna), vi får höras imorgon igen! Stor kram till er ♥

Uppdatering 2 mars:
Vad knäppt, först dök inte det här inlägget upp alls och när det väl gjorde det så hamnade det under mitt förra inlägg på bloggen trots att jag skrev detta igår och det andra i förrgår... Mystiskt ;-)