Choklad en masse (och ny kamera)


Jag är lite "fräck" och lånar en bild av Anna från vår supertrevliga kväll igår hemma hos henne, saknade ju min kamera som sjutton när jag var på en så rolig kvällsaktivitet och inte kunde ta ett endaste litet ynka kort... Men idag kunde jag hämta ut det efterlängtade paketet från Cyberphoto på Pressbyrån, åh vad roligt det skall bli att börja fota med min nya Pentax K-x med extra objektiv och lite andra trevliga tillbehör :-)

Chokladprovningen igår var supertrevlig, här har Anna skrivit så himla bra om kvällen så istället för att försöka mig på en liknande berättelse så hävisar jag till värdinnans ;-) Tack vännen för att jag mig vara med och lära mig massor, frossa i choklad samt träffa nya, trevliga bekantskaper!!!

Dagen idag har också varit riktigt bra, träffade två tjejer från nya mammagruppen vid halvelva och var inte hemma igen förrän efter klockan tre! Vi hann med både fika, promenad och en sen lunch på Max :-) Sedan sov Majken gott och farmor hämtade på dagis så jag passade på att röja hela lägenheten, vet inte riktigt varifrån all min nyvunna energi kommer men det är ju bara att tacka och ta emot...

Nu skall jag ha en lugn kväll här hemma med en kopp rooibosthé, några rutor choklad (nej, mitt behov blev inte mättat igår...), datorn samt nya kameran! Myspys med andra ord...

KRAMAR

Kommentarer :

#1: Susanne

Härligt med en kväll med en massa god choklad :)



Kramen

skriven
#2: Ann-Louise

Det är nog chokladen som gett dig energi. Jag tog nog fel sorter då jag halvsovit två timmar i sängen ;-) trots att jag ät några rutor.



Två dagar kvar att jobba innan man får lite andrum, men det ska nog gå. Måste ta mig ut i dagsljus nån dag och ladda med D-vitamin tror jag!



KRAM och hoppas kameran blir bra!

skriven
#3: Mira

Kul med en ny kamera! Och det låter som att ni hade en toppenkväll! =)



Kramis Mira

skriven
#4: Nina

Jag var precis inne och kollade på planritningen på gymmet nu och jag kan bara hålla med om att det ser väldigt skumt ut! Verkar lite fishy det där...

skriven
#5: cecce

Har läst och tittat på bilder från er chokladprovningskväll både hos Anna och Ann-Lousise! Ser underbart...gott ut:-) Åh..jag blir alldeles avis som den gottegris jag är:-)

Fint foto på er två också!!



Hoppas du får en fin fredag! Nu måste jag väcka Lillan och hasta till jobbet!!



Kramar

skriven
#6: Linda - Harmony Home

Vad kul med en nya kamera! Den kommer du nog få mycket kul med den;)



Trevlig fredag

Kram /Linda

skriven
#7: Hanna

Sikken härlig kväll med choklad provning:) krams

skriven

Kommentera inlägget här :