Som en dröm!

Här kommer några inspirerande bilder från syrrans hus på kusten, visst kunde de vara direkt hämtade från ett inredningsmagasin? Jag har nog aldrig satt foten i ett mer rofyllt sovrum, svårt att göra rummet full rättvisa genom kameralinsen men ni förstår nog vad jag menar :-)
Sängen är från IKEA och tapeten från Sandberg (samma som vi har valt till vårt sovrum men i en annan nyans), sängkläderna är från Lexington.
Stolen kommer från Artwood och återkommer på flera ställen i huset, smart när man har många gäster för då får man en enhetlig stil vid matbordet!
Sängkläderna är Så fina!!!

Godkväll på er fina!
Efter en trevlig, spontan kväll bland goda grannar och barn är vi nu hemma igen och jag har precis satt i mig en hel rulle med Marabou Schweizernöt (en klassiker som alltid är lika god) samt några bitar Toblerone, det blir inget miss fitness för mig i år heller med andra ord ;-)

Dagarna går läskigt fort, någon som håller med mig??? Vet knappt vad jag gjort idag mer än att laga mat, vara med tjejerna och plockat lite här hemma... Insåg att det bara är tre veckor tills Irma skall skolas in på sitt nya dagis men sedan kom jag på att vi fortfarande är i juli månad och nu är det så mycket högsommar som det kan bli, ingen anledning att gå händelserna i förväg med andra ord!

I morgon sticker vi till Hammarby Sjöstad då lägenheten skall överlåtas till nya ägarna, vi har ju suttit med dubbla boenden sedan i maj och det skall bli VÄLDIGT skönt att kunna lösa en del av lånen imorgon och få en mer normal lånesituation, kommer ju plötsligt kännas som vi är nästan skuldfria :-)

Nu skall jag strax lägga mig med nya Family Living och läsa en stund, imorgon får vi gå upp ganska tidigt så det verkar ju vettigt att inte bli allt för senlivad ikväll... Jag (och maken) har rätt så svårt att gå och lägga oss före tolv, här i området är det nedsläckt hos nästan alla redan vid tiosnåret så vi framstår väl som riktiga värstingar! När går ni och lägger er om kvällarna?

Kramar & sov gott ♥♥♥

Kommentarer :

#1: Katja

Fina Bilder.

Jag går faktiskt och lägger mig i sängen runt 22, men ligger och glor på tv en stund innan jag däckar. Fast å andra sidan går jag ju upp runt halv sex de morgnar jag ska till jobbet.

Skönt att äntligen bli av med lägenheten på riktigt. Inte alls kul att behöva betala dubbla boendekostnader, då det finns roligare saker att lägga pengarna på!

Ha en bra fredag!!



Katja

skriven
#2: Angelica

Hej! Underbart fint!! Hon har bra smak din syster ..Ja Livia jag hade en mysdag igår men bilderna var från vår semester när vi seglade. Men det är slut nu eftersom motorn på båten krånglar så vi får hitta på något annat. Kanske en tur till Astrid Lindgrens värld. Har du varit där? Ha fin dag Angelica!

skriven
#3: Carina

Hallå där! Ja visst är det svårt att komma i säng om kvällarna. Nu när det är semester blir klockan gärna runt midnatt annars runt 22-22.30.

Ang. bilderna så håller jag med. Otroligt vackert, gillar stilen.

Kram!

skriven
#4: Pillan

Ja åh vad fint hon har!

Dagarna rusar fram men nu när värmen är här försöker jag verkligen NJUTA! A har varit hemma hela juni och juli så då kan jag träna på morgonen om jag vill:)

Är en riktig kvällströttis även om jag håller ut lite längre nu när det är sommar. Nikki vaknar vud 0600 varje morgon....

Kram P

skriven
#5: Anonym

Vad fint din syster har hemma hos sig!



Skönt att ni blir av med lägenheten och slipper dubbla lån, nu har ni bara huset och det var ju ett lyckat köp!!!



Ha haa.. jag går och lägger mig tidigt, ibland försöker vara uppe sent men somnar bara! Vanliga fall är jag en kvällsmänniska men som höggravid är man tröttis!



Många kramar till dig!



Jessi

skriven
#6: Nina - Glamourmamman

Haha, vi är nog också sådana där som går och lägger oss vid 22 ;-) Var uppe till 3 i natt, så jag är ju helt förstörd idag, hihi!



Kram på dig!

skriven
#7: Ann-Louise

Superfint! Hon kan nog inspirera och vara till hjälp när du behöver råd!



Jag lägger mig inte på kvällen...utan på natten! Klockan hinner ofta bli 02.00 innan jag blundar och stiger upp vid 09.00. 7 timmars sömn är min melodi....varför sova bort livet känner jag ha, ha!



Nu tycker jag det är for varmt och fuktigt när jag ska sova, skulle vilja ha AC i sovrummet...men nu kan jag låna Oscars rum och det ligger på "rätt sida" av huset!



Om du kan så kan vi väl ses efter nästa vecka när jag är hemma från Zakyntos igen! Kommer hem den 9/8! Vore skojigt!



Kramar

skriven
#8: Petra

Vilken dröm i sovrummet:)helt fantastiskt fint,ska göra om vårat sovrum till höst/vinter så mkt som är fint så det gäller att hitta en stil som vi bäggge trivs med inte lätt alla gånger,men ljust vill jag ha :)vi har oxå blivit kvällsmänniskor el nattugllor kommer isäng vid ett halv två,på tok för sent för en småbarnsfamilj men de små somnar senare om kvällarna nu oxå,vi har vänt på dygnet lite väl.kraaam

skriven
#9: Anna - Starwoman

Här har du två till som lägger oss sent och nu på semestern så har klockan blivit både 01:00 och över på det ibland innan vi somnat... :-)



vad skönt att ni nu äntligen slipper lägenheten här, jobbigt med dubbla lån!



Hoppas vi kan ses snart, hänger mer än gärna på en utekväll! Vi åker till Västkusten igen imorgon och blir nog kvar till nästa helg men därefter börjar Jens att jobba igen och då skulle både en och två dater sitta fint!



Hoppas du fick mitt sms på din födelsedag?



Nu ett glas vin och några gotländska praliner, kramar till er alla fyra

skriven
#10: Mira

Det ser himla fint ut hos din syster =)



Haha, här lägger vi oss sent, även Ella. Blir både 22 och 23 innan hon somnar och sen vill man ju ha lite "egentid" för den tiden existerar ju inte på dagarna. ;-)

Idag är maken på fest och här sitter jag och ugglar. Har fixat iordning i Ellas rum (äntligen ett eget rum till henne!) och lekt massor med henne där. Vår lilla groda som blev ett år idag, tiden springer iväg.



Hoppas er helg är bra, stor kram

skriven
#11: Josefine, Blåeld

Fint sovrum, sådant vill jag också ha!! : )

Nu under sommaren kommer jag aldrig i säng, inte innan midnatt ialla fall.. Trötthet på morgonen är priset man får betala! : )



Kram!

skriven
#12: Therese

Supersnyggt! Har ni mycket inredningspyssel kvar hemma? kramar

skriven

Kommentera inlägget här :