Tillbaka i Vallentuna

Vi har haft det så bra på Västkusten de sista två veckorna, även om vädret till och från varit ganska ruggigt (framförallt på förmiddagarna, efter hand brukar det nästan alltid spricka upp där ute) så har det varit precis som vi önskat med familjetid och mycket roligt på agendan!
Irma älskar att bada och pyssla på stranden så en hel del tid har vi tillbringat på "Bräckas", sandstranden i Rågårdsvik där jag förövrigt tillbringat alla mina barndomssomrar mellan 0-16 år (sedan började Göteborg locka mer så då blev det mindre tid på kusten och mer i stan...)!
En av favoritlekarna har varit att göra köttbullar av lera och sand som sedan gräddas i ugnen innan vi andra glatt smaskade i oss dessa delikatesser ;-)
Pappa och Irma traskar ut i böljorna blå ♥
Förr i tiden fanns det flera hopptorn och en trampolin längst ut på bryggan och där hoppade vi upp och ner timme efter timme med näsan mot Ellös (en bilfärja gick mellan Rågårdsvik och Ellös fram tills för drygt 15 år sedan och då var det lite mer ruljans i "Viga" med en matbutik som drevs av en av samhällets bofasta familjer, numera finns det endast en kiosk där jag vill lova att syrrans ungar som är lite större är stammisar precis som jag och bästisen Louise var en gång i tiden...).
Älskade, fina Rågårdsvik som jag hoppas se snart igen men troligtvis blir det först till nästa påsk vi styr kosan mot kusten igen!

Det blev visst några dagar utan bloggen nu på slutet, de sista dagarna på förra veckan gick den lediga tiden mest åt till att läsa på text-TV och på olika nyhetssajter men nu känner jag att den människa som jag inte ens vill bemöda mig med att nämna vid namn inte skall få ta mer av min tid i anspråk! Jag hoppas bara att han någon gång tappar sin pansarsköld av hat och distans och inser vad han gjort mot så många oskyldiga människor och sedan får sitta resten av sitt liv med en obeskrivlig ångest som enda sällskap...

I söndags fyllde vår stora tjej Irma hela 3 år och det firade vi med att åka till Borås djurpark där vi mötte upp moster Jessica med familj, några mysiga timmar med picknick och bus bland alla djuren följdes av middag och mera bus (Irma och hennes kusin Emma är jämngamla och är så himla söta ihop) på deras fina landställe i Ulricehamn där vi även tillbringade hela måndagen. Så vi var hemma igen först sent igår natt och tisdagen tillbringades här hemma och sedan med farmor, Göran och farbror Rasmus som kom hit under eftermiddagen. Idag fyller jag 33 år (hua, nu är man nästan medelålders...) och vad dagen bjuder på vet jag inte riktigt ännu men jag tror att den kommer att innehålla en del praktiska saker som måste fixas med så det blir nog lite gott och blandat idag!

Nu när vi är hemkomna igen är det dags att börja fixa lite med huset, vardagsrummet skall möbleras och sedan vill vi få ordning i garaget och gäststugan. Nästa vecka kommer Cisse och hennes minsta dotter på besök i några dagar och det har jag sett fram emot ända sedan vi flyttade in, då kommer vi att åka runt till olika butiker och bläddra i massor med inredningstidningar för att få inspiration och idéer och sedan skall vi pyssla här hemma för allt vad tygen håller  :-)

Nu skall jag äta min favoritfrukost bestående av naturell (fet) yoghurt med Paulúns fullkornsdinkelflingor med kanel, osaltade cashewnötter samt torkade tranbär. Hoppas att ni får en skön onsdag den 27 juli, stor kram till er!!!

Kommentarer :

#1: Petra

Grattis på födelsedagen,33 är ingen ålder kan ja lova:)

Härligt med inredning:)

Mysiga bilder kraam o grattis till 3 åringen oxå;)

skriven
#2: Zandra

Grattis på födelsedagen!

Hoppas du får en fin dag och blir firad ordentligt :-)



KRAMAR

skriven
#3: Ann-Louise

Grattis på födelsedagen!



Ät massor av tårta och jag hoppas du blir firad som en prinsessa ;-)



Kram

skriven
#4: pillan

Grattis till både dig och Irma!! Vilka härliga bilder på henne i vattnet, glädje:)

Skönt att komma hem och fixa med huset antar jag. Själv räknar jag dagarna nu till flytt!

Kram P

skriven
#5: Mira

Grattis på födelsedagen! Hoppas du haft en fantastisk dag :)



Stor kram

skriven
#6: Mathilda

vilka ljuvliga semesterbilder!

skriven
#7: kela

Sv: Tack så mycket :) Det bestämmer du själv, jag tycker dock att det är lättare att ha beställningen med alla önskemål i min mejl då det är snabbt och enkelt att kolla, men som sagt, bestäm själv, mig kvittar det vilket :)



Och grattis på fördelsedagen i efterskott :)

skriven
#8: kela

Sv: Låter bra :)

skriven
#9: Zandra

Hoppas ni fortsätter med semesterlunket fast ni kommit hem :-)

Vi åker till Barcelona på måndag över veckan sen blir det andra två veckorna på hemmaplan som det ser ut nu :-)



Njut av sommaren. KRAMAR

skriven
#10: Therese

Underbara bilder! Härligt när de små leker i sanden och har skoj. många kramar

skriven

Kommentera inlägget här :