Smink och mörka ringar...


Mer nytt i sminkväskan, ett rouge från Makeup Store (färgen heter Frozen Daiquiri) som jag tycker är ganska knepigt att få till snyggt men när jag väl lyckas är jag riktigt nöjd med det. Funderar på att köpa ett till som är lite mer neutralt i färgen att kunna använda över foundation och puder och sedan bara lägga en sista touch med detta, det tror jag kan bli riktigt bra!


Från syrran fick jag läppglans, ögonskugga samt en läppenna (stavas det så...) från Sephora som jag tycker har mycket bra produkter! Läppglanset är en ny favorit, otroligt lätt att applicera och ger en naturlig och snygg färg på läpparna. Jag är verkligen en periodare när det gäller att köpa nytt smink (samtslänga gammalt), det är allt på en gång så att säga :-)


Min nya necessär (också den från Makeup Store) är jag mycket nöjd med, perfekt storlek och snygg! Vad mer kan man begära???

Jag är så trött, så trött, så trött!!! Undrar i mitt stilla sinne om folk verkligen är så här slitna för jämnan, är det normaltillståndet för dagens småbarnsföräldrar som skall hinna med allt? Känner mig ful, blek och glåmig... Tovigt och glanslöst hår samt stora ringar under ögonen! Så fort jag tittar på mina två flickor vet jag med mig att jag inte skall klaga över något men ändå gör jag ju det... Vad jag behöver är att (en gång för alla) börja träna, helst boxning eller någon annan dynamisk sport så att man verkligen rensar ut dålig energi och fyller på med ny, fräsch och oanvänd sådan!!!

Ibland funderar jag lite över de här bloggande flerbarnsmammorna som alltid ser helt perfekta ut där de står i sina supersnygga kök i sann Leila Lindholm-stil med minst en harmonisk unge nochalant på höften (och två till som går i armkrok i den anlagda trädgården) och piffar lite med frostingen till sina nybakade cupcakes... Och sedan kommer en perfekt äkta man in i bilden och trollar fram rykande våfflor med hemmagjord sylt (bären har han förstås plockat själv) och en cappuccino på sängen samt ger en flyktig kyss i nacken på sin älskade som startskottet på ytterligare en perfekt vardag utan barnskrik, gnäll, tjafs, snabbmat och smutsiga kalsonger på toalettgolvet... Är det en illusion??? Eller är jag bara bitter :-D

Sov gott, stor kram och ha en härlig tisdag ♥

Kommentarer :

#1: Fru K

Så skönt att du skriver det jag så ofta tänker! Status hos oss just nu: hemmet är i en enda röra, tre ikeapåsar fyllda med tvätt som ska vikas, jag är sunkigare än sunkigast och beach -11-kroppen är jäkligt långt borta (vilket är lite beklämmande med tanke på att jag ska surfa inför en stor del av bekantskapskretsen nästa lördag...) och hyn är glåmig som bara den. Imorgon ska jag lämna grabbarna hos mamma ett par timmar och sticka iväg på en välförtjänt ansiktsbehandling. Inte för att jag kommer att känna mig som en av de "perfekta" bloggmammorna du beskriver men lite piggare blir jag nog allt!

skriven
#2: Ann-Louise

Tack för att du fick mig att skratta, för för en stund sen rann tårarna (saknad av pappa som lever men är så långt borta och sen ångest över att vår tid är knapp??!! = knäppa jag)

Ja man undrar ju över dessa fiiina familjer där allt är blankt hela tiden, där barnen inte blir kladdiga och soppåsen alltid är tom! Inte är/var det så här heller MEN man behöver inte ha det så för att vara tillfreds. Man måste släppa på lite kraven.

Om du saknar träningen så måste du se till att få tid till den. Då kommer alla att må bättre, inte bara du.



Nästa ämne; Sephora är min favorit, har de bästa läppstiften!



Kramar och ställ inte så höga krav. Jag tycker du är fin och ser inte alls ut som du beskriver.

skriven
#3: cecce

Kan inte låta bli att le lite när jag läser:-) Du beskriver känslan såå bra! Den vi alla tänker och känner.

Å du...det är en illusion! Det är jag säker på!



Sen tycker jag inte alls du ser blek och glåmig ut. När vi sågs i helgen var du söt, smal och fräsch! Du är lite hård mot dig själv!

Du är fin Caroline. Å en jätttebra mamma! Be proud!



Kramar

skriven
#4: pillan

Hi hi precis på pricken:)

Samma här i status tror det kan vara nån slags vårtrötthet..? Dessutom trodde jsg i mitt stilla sinne att nu när vi ställer om till sommartid så kommer Nikki att sova till kl 0600 (0500 vintertid) men icke! Den lilla kroppen vaknade 0457 i morse alltså 03.57 vintertid !!!! Jag Dööör:(



//Kram Pillan

skriven
#5: Sanna

Hi hi hi guu vad du är rolig! Jag tänker ofta samma sak. Hur orkar de? Har de nannys? Eller är det ett spel för gallerierna?

Hur som helst: Småbarnsåren är tuffa så är det ju i ärlighetens namn. Men barnen är ju inte små för alltid. Det gäller att njuta samtidigt för sedan när de blir lite äldre och klarar sig mer själva så kommer man ju ikapp med sitt EGET liv lite mer :)



Kram!

skriven
#6: grommis

Haha, har mange ganger tenkt samme som deg. Nå er ikke jeg så trøtt og sliten akkurat, men disse hjemmene til alle bloggmammaene kan få en til å bli litt bitter ja..:) Hvordan får de tid? Eller HVA bruker jeg tiden på som de ikke gjør som har tid til alt annet? :)



Ha en fin dag, og ja trening GIR energi, så det er absolutt noe å prioritere.



skriven
#7: Anna - Starwoman

Haha, vad roligt skrivet. Tror många tänker som du och det är garanterat en illusion att folk lever helt bekymmersfria liv med osnoriga ungar ;-) Tror bara att vissa människor (inklusive mig själv) kanske inte har lust visa upp tex hemmet när det ser ut som en enda röra utan man tar bilder när det är rent och prydligt, likaså när man är iordninggjord, man mår ju inte direkt bättre i all stress om man behöver visa upp "helvetesdagarna" på bloggen också ;-)



Vilket jäkla pissväder det är idag, snö och jag och M måste en sväng till BVC om en stund. Hade gärna varit hemma och myst inne bara, ser inte direkt lockande ut att gå ut...



Tillsist håller jag med Cece ovan, du är nog lite hård mot dig själv för du är verkligen jättesöt och jag tycker inte du ser det minsta sliten ut! Igår gick du utan smink när vi träffades och du är en riktig pingla det måste jag säga. Många som garanterat hade velat se så där snygg ut utan smink (inklusive jag själv) :-)



Kram på dig fina vän!

skriven
#8: Malin

Åhh vad härligt befriande du skriver - jag är så trött på alla bloggar som bara skriver om att allt är så gullegulligt och puttinuttigt! Så är ju inte livet för någon - och är inte heller så intressant att läsa om!!! Så är i alla fall inte mitt liv (men så bloggar jag ju inte heller, haha!)



Jag tror du kommer att må bra av lite lantluft - vi får boka in en kväll i veckan att gå långpromenad utan kidsen och få gnälla av sig lite ;-) och samtidigt röra på fläsket!



Ska vi köra en lunch i stan nästa vecka eller har du och Majken (och Irma om det blir tajt att hinna hämta/lämna på dagis?) lust att komma ut till mig och A på fredag nästa vecka så kan jag guida dig runt i din nya hemkommun? Jag är som sagt f-ledig då, om ni har lust att komma ut. Ni kanske kan åka med J dit eller hem? Vore jättemysigt!



Vi hörs i dagarna!



Stor kram!

Malin

skriven
#9: Mia ☆

Ååh, skulle också behöva lite påfyllning i sminkväskan! Om jag nu hann sminka mig något att tala om vill säga =)



Jag har också funderat över alla dessa perfekta mammabloggare... såväl med ett som flera barn. Jag får i alla fall inte tid över att se fantastisk ut, laga toppenmat och baka, ha ursnyggt hemma OCH ta hand om Theo =)



Ha en mysig tisdag, kram!

skriven
#10: Mia systeryster

Det är en illusion, det är jag helt säker på, dessutom så tycker jag att du såg väldigt fräsch och vacker ut för att ha 2 småttingar=D

Kram

skriven
#11: sweetmama

Jag tror du slog hål på myten om hemmabloggande småbarnsmammor. För nog vet vi alla som är föräldrar att vardagen är allt annat än glamour städade hem och fika med andra hemma föräldrar ;)

skriven

Kommentera inlägget här :