Djurönäset nästa!





Så mycket vackra blommor som vi har haft här hemma sedan fotograferingen i förrförra veckan (och nu under visningshelgen) har vi nog aldrig haft förrut och vilken skillnad det blir för ett hem med några färgklickar här och där! Just nu är ju dessutom tulpanerna alldeles underbara så det gäller att passa på :-)

Godkväll på er alla fina bloggvänner där ute! Hemma hos oss spelar i skrivande stund fotbollslandslaget match i bakgrunden och Irma har precis traskat in till sitt med sin lilla hand i mormors, då sprider sig värmen i mitt hjärta... Stor och liten, gammal och ung, mormor och Irma ♥

I morgon avbryter jag min föräldraledighet och åker på utbildning i dagarna tre vilket har stressat mig litegrann då Majken inte velat ta flaskan ännu... Så i eftermiddag bestämde jag mig för det enda rätta vilket är att ta med mig lilltjejen och mamma ut till Djurönäset, även om det blir en kostnad som jag inte räknat med (hotell och logi) så kan jag bara inte lämna Majken här hemma och sticka iväg om jag inte känner mig trygg med att hon får äta ordentligt!

Jag kommer under året att avbryta föräldraledigheten vid ett antal tillfällen då jag blivit antagen till en utbildning som löper under två år och därmed får en ny specialistfunktion på mitt jobb (kommer dock till största del att fortsätta arbeta som coach), det känns otroligt spännande att få förmånen att göra detta och inom två-tre år kunna titulera mig certifierad kommunikolog :-)

Jag kanske får möjlighet att uppdatera bloggen under vistelsen på Djurö, om inte så hörs vi på fredag och jag önskar er en riktigt skön fortsättning på veckan!

KRAMAR

Kommentarer :

#1: Fru K

Ha en underbar vistelse på fina Djurönäset! Tycker att du gör helt rätt med Majken även om det blir lite "besvär". När lille O var 2,5 månader var jag tärna på ett bröllop i Västergötland. För att kunna vara en bra tärna till min fina bästa älskade vän men ändå vara en bra mamma hade jag med barnvakt (=världens bästa mormor) och gick bara ifrån middagen för att amma. Lätt värt det och supersmidig lösning för alla!

skriven
#2: Sanna

Hejje!



Jag skrev ett längre meddelande till dig igår och så hängde sig datorn när jag skulle skicka suck



Hur som helst, vi sökte offerter på nätet genom Dorunner och fick en på 7000 kr med rot-avdrag(då han slipar och målar hela trappan två ggr). Vi tycker att det är lite dyrt och ska försöka baka in det i det totala renoveringsarbetet för att se om det blir billigare. Om gubbarna får större jobb så brukar de ju bli billigare.



Kram!

skriven
#3: Fru H

Ha så kul! Roligt att träffa dem från jobbet emellanåt. Och mormor är ju bäst som barnvakt!



Min lilla tjej var oxå svår att få att ta flaskan men så provade vi med MAM flaska och att värma ersättningen till liiiiite mer än 37 grader (typ 38-39 grader) och satt framför tv:n och hon fick titta på den något vi försöker undvika annars och då gick det plötsligt hur bra som helst.



Tror att hon föredrar lite varmare mat och MAM flaskan är bra om du inte provat den. Och tv:n var bra på att distrahera och få henne att tänka på annat!

skriven
#4: Therese

Som du säger vilken stor skillnad det är med lite växter i hemmet :) blir så mycket trevligare då- Här hemma fortsätter jag köpa blommor snart är det lite till uteplatsen som ska köpas. Förstår att det kändes svårt med Majken, ibland är det inte lätt när de är så små. Så kul med utbildningen/jobbet alltid roligt då man får utvecklas i de banor man trivs med. kramar till dig

skriven
#5: ♥ Anna S

Vad skönt att du kan ta med dig mamsen & Majken.

Då kan du slappna av på ett annat sätt.



Ha det så bra!

KRAM

skriven
#6: Ann-Louise

Hoppas du har det bra och kan få ut det bästa av allt nu på Djurönäset!

Kurs, kollegor, miljöombyte, mammatid och Majken!! Och hotellfrukost kanske?



Spännande titel du kan titulera dig med sen! Du kommer bli en perfekt kommunikolog. Du vet att jag gillar att kommunicera med dig. Blev lite lite sist men det får vi ta igen snart!



Kramar

skriven
#7: Bella

Visst gör det så mycket för ett hem när man har blommor som vackra färgklickar utspridda :)



Kul och intressant med utbildning och det låter som ett klokt beslut att ta med din mamma och Majken, hade nog varit svårt att koncentrera sig på utbildningen om du inte är trygg i att Majken får i sig mat som hon ska. Hoppas dagarna på Djurönäset blir givande!!



Kramar Bella

skriven
#8: Mia systeryster

Förstår verkligen att du inte kan åka iväg och behöva känna dig orolig för Majken, det hade inte jag heller kunnat! Hoppas du får givande och roliga dagar!!

kram

skriven
#9: cecce

Åh, vad spännande! Kanske kan vara kul som omväxling att få komma iväg och jobba lite. Att utbilda sig är alltid positivt.

Förstår att du vill ta med lilla M. Jag hade alltid svårt att koppla av så länge jag ammade och kände mig inte bekväm med att åka iväg längre turer.



Ha så trevligt!



kram

C

skriven
#10: Rosahjärtan- Mamma till TVÅ

Härligt att kombinera föräldraledigheten med lite utbildning, har precis själv sökt en utbildning & tänkte glida ur mammaträsket som chef på kvartsfart i ett år!



Hoppas ni har det bra!



Kram

skriven
#11: christel

Jag skrattade gott åt ditt förra inlägg. :-)

visst känns det väl som om dessa bloggerskor inte lever ett normalt liv. det måste var stylat och påhittat. de måste väl också ha det som "vi" andra...

// ch

skriven
#12: ♥ Erika - Mamma till två små ♥

visst är det otroligt vad vackra blommor piggar upp :-)



kram & hoppas ni har en skön helg tillsammans

skriven

Kommentera inlägget här :