Cox & Cox

Ceramic Heart Set - NEWThree Dark Gesso Wooden StarsHanging Hearts Mobile - NEWTwo Glass Vases - NEWDark Gesso Boards - NEWSmall Frosted Bud Glass Vases - Multipack - NEW
Lite härliga bilder från Cox & Cox, kolla in hemsidan för inspiration! Vissa kvällar kommer jag i rätt stämning för att googla runt i hopp om att finna inspiration, ikväll var jag egentligen ute efter idéer inför julen men fastnade för lite allt möjligt smått och gott :-) Snart är det dock dags att stänga ner datorn för ikväll, jag sover alldeles för lite (det blir oftast inte mer än knappa 5-6 timmar per natt) och tänkte försöka komma i säng i tid för en endaste gångs skull!!!

Hoppas att ni har haft en skön tisdag, min har varit helt ok men blev ganska lång då jag åkte hemifrån redan vid sju imorse för att gå på ett läkarbesök och kom inte hem från jobbet förrän efter åtta ikväll... Då hade Mojks redan somnat sött men jag hann natta Irma i alla fall, läsa bok och berätta om allt mysigt som händer nu i december :-) Sov sött och ha en skön onsdag, kramar!!!

Kommentarer :

#1: Malin

Oj, 5-6 timmar. Då blir jag en grinig, trist tant! Jag behöver minst 7, helst 8 för att må prima! :-) Dags att kuta till sängen nu! Fast jag är inte det minsta trött, kvällsmänniska ut i fingerspetsarna. Tror att min dygnsrytm är inställd på lite över 24 h per dygn, för jag är mästare på att förskjuta dygnet!



Kramis

/Malin



PS. Har fortfarande inte sett dig på Gym & Sim ;-) Bästa, bästa gymmet! Det är verkligen toppen där! Jaja, ska inte tjata... :-)

skriven
#2: Malena

Vaserna till höger är superfina! Skulle gärna få bo i min webbshop!

Det låster som en lång dag! Har också långa dagar den här vecka då det ena avlöser det andra och amn hinne rinte mycket vila. Men det är väl kul att det är fart i livet antar jag!

Önskar även dig ens kön fortsättning på onsdagen!



Kram!

skriven
#3: Bella

Fin fin inspiration du bjuder på idag!!



LÅter som du har fullt upp med jobb och annat och det är inte helt enkelt att hinna med allt man vill och dessutom få sin skönhetssömn.



Mysigt att gå på barnkalas och Anna ser ut att alltid bjuda på endast det godaste som dessutom är en fröjd för ögat och en resa till Italien låter ju helt underbart. Hoppas du och Ann-Louise får det toppen!!



Ta hand om dig och hoppas det gick bra hos läkaren



Många kramar Bella

skriven
#4: Johanna

heej! Hoppas du har det priima ^^

tänkte bara säga att jag fick paketet idag och jag är superlycklig över det! =D

Kram på dig <3

skriven

Kommentera inlägget här :