Onsdag kväll

Kameran har tyvärr inte blivit så flitigt använd de sista veckorna så ni får hålla till godo med en bild från Djurö jag tog härom sistens ;-) Jag vet ärligt talat inte vart tiden tar vägen, både idag och igår har jag inte varit hemma förrän närmare åtta på kvällen och då har jag ändå gått upp tidigt för att åka in till stan... Idag hade jag i och för sig tid för manikyr och pedikyr efter jobbet men vart de sista timmarna tog vägen, det är en gåta!!! Men det känns såååå bra att ha fina händer och fötter igen, det tillsammans med nyklippt hår gör verkligen skillnad för (den mentala) hälsan :-)

Oj då, råkade visst posta inlägget innan jag skrivit klart... Sitter i soffan, lyssnar på julmusik, dricker glögg, äter pepparkakor och har det mysigt! Imorgon är jag egentligen föräldraledig igen (hela december) men blev tillfrågad av chefen om jag kunde vara med på vår teambuilding som dök upp med kort varsel och som den lojala medarbetare jag är tackade jag ja då farmor kunde vara barnvakt :-) Så därför blir det jobb för min del även imorgon men sedan tar jag några veckors paus, tror dock att december kommer att flyga förbi och innan jag hunnit säga julafton är det dags att börja jobba "på riktigt" igen...

Häromdagen köpte jag en ny bilbarnstol från Jollyroom, skall snart åka till affären och hämta den tänkte jag. Efter ett visst funderande fram och tillbaka blev det en Britax Multi Tech II Jet som verkar vara bäst på marknaden utifrån min egen lilla marknadsanalys :-) Jag tror att Majken får ha den till en början och sedan vänder vi den framåt så att Irma får bättre plats för benen och då får Mojks ta över Irmas Britax Hi Way. Köpte även gröna lakan i serien "Moln" till Majkens spjälsäng och några små julklappar till tjejerna. Bra hemsida, har mycket att välja bland och fort gick det med leveransen!

Hoppas att ni får en fin onsdagskväll, massor med kramar till er!

Kommentarer :

#1: Malin

Superfin bild på dig!



Efter att ha läst det här inlägget igårkväll gick jag raka vägen till skafferiet och norpade åt mig ett gäng pepparkakor! Ja, där ser du vilket inflytande du har på mig... ;-)



Skönt att få vara föräldraledig i december månad! Tycker att denna månad är den som går snabbast på hela året. Så mycket man vill göra, men hinner knappt hälften! I måndags var jag iallafall i stan och påbörjade julklappsshoppingen!



Kram

/Malin

skriven
#2: Therese

Fin du är! Vi har den barnstolen den är lite klumpig men de är ju de flesta de ska ju sitta bakåtvända tills de är 4 år. Viggo ska få en ny stol och Hugo ska få ta över Multi tec blir lite trångt i bilen. Vad har ni för bil? Du får gärna komma med nytt förslag på datum jag bokar inte in mig på så mycket på kvällarna. kramar

skriven
#3: Bella

Så skönt för dig med en månads mammaledighet i december, gissar att dagarna kommer gå i ett rasande tempo ändå, men du kan lägga tid på förberedelserna inför jul och mysa med din tjejer mer än om du jobbat. Vart ska ni fira jul i år? Blir det i nya huset?



Ta hand om dig!



Kramar Bella

skriven

Kommentera inlägget här :