Gula influenser för 2012


Redo för nästa års aktiviteter, gult är skönt eller hur var det nu var man sade ;-) En ny plånbok bara och kanske en handväska så är jag fit for fight! Det får nog bli min önskelista till tomten i år, önskade mig faktiskt en plånbok redan förra julen men hittade inte någon jag var riktigt nöjd med så i år hoppas jag att det skall gå bättre på den fronten... En klassisk från Louis Vuitton skulle sitta fint :-)

Nu skall jag gå hem från jobbet, en sväng förbi Åhléns bara och sedan ner på Hemköp för att köpa något till kvällens middag innan jag styr kosan norrut mot suburbia! Dagens löfte till mig själv är att planera lite bättre för vardagens middagar framöver, har ju blivit bekväm tack vare matkassarna och nu hänger inte hjärnan med i förändringarnas tidevarv...

Hoppas att ni får en fin måndagskväll, massor med kramar till er!

Kommentarer :

#1: mi

skriven
#2: Therese

Så fint! Gult börjar verkligen bli en favoritfärg för mig. Här hemma måste vi planera matinköpen är faktiskt bra, vi handlar efter en meny. Ser att du har min gamla länk kvar på din sida. kram

skriven
#3: Thereses liv och vardag

Fint med färg! Jag kanske skulle slå till med något färgstarkt nu när jag ska köpa nästa års kalender, jag har nämligen en tendens att alltid köpa svart. Ha en fin kväll! Kram!

skriven
#4: Mia ☆

En LV står högt på min lista med faktiskt =) Jag måste också bli bättre på middagsplaneringen, det är lite si och så med den just nu. Jag kanske borde gå över till matkassar ;)



Kram!

skriven
#5: Zandra☆

Tack fina du för dina ord. Värmade och stärkande om alltid. Ja det är inte klokt hur fort ett år går egentligen.... Vad långt man har kommit ändå :-)



En gul almenacka, jag gillar! Har inte haft en i bok form på nåt år eller två och jag saknar det, för det är nåt visst med en att skriva i :-)

Kanske får göra ett besök på Ordning och reda snart.

Kramar

skriven

Kommentera inlägget här :