Bosön nästa!

Nyttig lunch idag som ni kan se, hehe... Jag älskar pizza fast inte för ofta förstås! Och på Lilla hantverkaren i Täby Kyrkby är de riktigt goda!

Skall rusa till bilen nu, stress stress! Vill bara säga hej och önska en skön fredagskväll till er som läser ♥ Nu kommer jag att vara på Bosön tills på torsdag kväll men jag har ju min iPad med och hoppas att jag kan blogga lite från den (om det finns trådlös uppkoppling vill säga, har inget abonnemang). Hörs snart i alla fall, kramar!!!

Kommentarer :

#1: Annas inspiration

Hej du stressade vän! ;)



Hoppas du får bra dagar & en riktigt fin jobbstart!

Många goa kramar

skriven
#2: Söderböna

God kväll, ha det så jättebra på din utbildning. Själv är jag ganska så mör efter en helrolig eftermiddag/tidig kväll med föräldragruppen här hemma hos oss. Det var bra uppsluppning och de allra flesta kom, även de pappor som hade möjlighet så det var väldigt kul. Jag tycker om att pyssla och dona med såna här typ av träffar. Förresten måste säga åter igen att du är verkligen jättefin i dina nya "glajjer" och du är faktiskt väldigt lik Sanna Lundell i dem, kolla in på hennes blogg får du se vad du själv tycker :-) Ha det nu så bra också hoppas jag och många andra att du har möjlighet att blogga från Bosön. Du bloggar aldrig från mobilen förresten? Kram!

skriven
#3: Carolines hemligheter

Söderböna:

Vilken mysig dag du har haft, kul med så bra uppslutning! Har du haft en bra mammagrupp under året? Blev det någon god fika :-)



Skall genast kolla in bloggen! Har aldrig tänkt på det, förr om åren fick jag ofta höra att jag var lik Katie Holmes :-)



Ha en skön kväll, jag ligger på mitt rum med TV:n i bakgrunden och är helnöjd med att jag köpte mig en iPad!



KRAMAR

skriven
#4: Therese

Ha de bäst på din utbildningsvecka!! kram

skriven
#5: Hanna

Riktigt gott med pizza! Happy friday! kram

skriven
#6: Söderböna

Ja jag har haft tur att hamnat i en sån bra mammagrupp där alla är supergulliga och trevliga, ingen som sticker ut och är otrevlig eller ska man säga mindre trevlig utan alla är genuint trevliga och jag tror på allvar att vi kommer försöka fortsätta träffas då och då hemma hos varandra. Nu hade vi inte setts sen i juni och det var alldeles för länge sedan och naturligtvis har det hunnit hända jättemycket med barnen. Men vi pratar om att ta en glöggträff fram i december innan alla försvinner iväg på julfirande. Jag sa till min sambo ikväll att jag känner mig rik och lyckligt lottad över denna mammagrupp, för den var räddningen många gånger när jag tyckte det kändes tungt och framförallt väldigt väldigt ensamt i början av föräldraskapet. Jag kan se nu när jag tittar tillbaka på allt första året att första tiden när mammagruppen satte igång när vår son var runt 2-3 månader och hade kolik, är som en dimma men det var så befriande ändå att få komma dit och träffa alla i gruppen och veta att man inte var ensam (även om vår son var den enda som led av just kolik) så vet det ju ett bra stöd att få träffa de andra och känna deras omtanke och kärlek för så kändes det faktiskt. Inte alls sådär som det kan bli när det är många kvinnor som tussas samman i en grupp utan som sagt genuin omtanke.



Katie Holm, ja jag kan nog se att du är lik henne också. Tittade du in på Sanna Lundells blogg? tror det är glasögonen med som gör det men ni har definitivt något som påminner om varandra.



Fikat idag verkade bli succè, förutom en del skålar med snacks till bebisarna (riskakor, djurkex, majskrokar, cheesesticks, bananer) så hade jag gjort snittar med tonfiskblandning, sallad och gurka, salt o peppar de var väldigt uppskattade. Köpte faktiskt en ny färdigblandning av tonriskröra med tomat i (lärde mig tycka mycket om detta under mina år när jag bodde i Storbrittanien) och den var riktigt god! Jag tänkte lite afternoon tea då man ju ofta får goda snittar. Sen hade jag små höga rutor/kuber eller vad sjutton man nu ska säga med en slags sockerkaka som man naggar och pressar citronsaft i så den blir riktigt saftig pudrat med florsocker (den var också väldigt uppskattad) sen vart det hallongrottor (hemmagjorda kvar sen 1 års kalasandet) och även en liten chokladknapp/marängssak som jag köpte färdig Icas eget märke faktiskt, kommer inte ihåg vad de hette men naggande goda var de! Allt la jag upp på två olika våningskakfat, tycker det är så snyggt att "displaya" maten så. Tror att alla var mätta och nöjda när de gick härifrån allafall :-) Nu får du ha en riktigt bra helg på Bosön kram!

skriven
#7: Katja

Trevlig helg och hoppas att Bosön behandlar dig väl!!



Kram, Katja

skriven
#8: Carolines hemligheter

Söderböna:

Wow, vilken fika!!! Kan jag få vara med i din mammagrupp, snääääälla :-) Jag älskar tonfiskröra, har fått ett recept av syrran och ett liknande av min ena bror och de är ljuvliga båda två!



Skall nog lägga ut det på bloggen, en av hemligheterna är att det skall vara både finhackad "Mor Annas gurka" och chornicons i samt dijonsenap och annat gott! Den där med tomat lät intressant, från vilket märke?



Vilken glädje att du har en så bra mammagrupp, det är väl vad alla önskar sig men långt ifrån alla får... Är ju lite vanskligt när den enda gemensamma nämnaren (från början) är att alla fått barn med några veckors mellanrum...



Ja, jag kollade in på hennes blogg och kan kanske se någon liten likhet... Om inte annat så skulle jag också kunna tänka mig att stå bredvid hennes karl ;-)



Hoppas att du har en skön lördagskväll, nu skall jag natta Irma!



KRAMAR

skriven
#9: Söderböna

Ha ha ja hennes man går ju inte av för hackor men vi kan säkert vara glada att vi slipper leva med honom ;-) Åh jaaaa lägg gärna ut recepten på tonfiskröra, det är verkligen bland det godaste som finns! :-p kommer inte ihåg märket, har för mig jag köpte den på Ica Globen (som för övrigt är en väldigt bra mataffär) kan det ha varit k-sallader eller vad det heter men det var en nyhet allafall och med tomat i som sagt, ska kolla upp det nästa gång jag är där. Du får jättegärna vara med i våran mammagrupp, jag bjuder in dig till nästa fika!! ;-) Ha en fortsatt fin vistelse på Bosön nu, måste ha varit skönt att få köra hem och få sova hemma en natt med man och barn, kram!

skriven
#10: Louise

Sötnosar!! Kramar

skriven
#11: kaffehörnan

Fina festbilder, nu blir man hungrig

skriven
#12: Tess

Åh, vad goda pizzorna ser ut! Jag gillar när skinkan inte är strimlad, som den så ofta tyvärr är.

skriven

Kommentera inlägget här :