Sov gott!

Jag är så nöjd med våra nya sängkläder som vi köpte på IKEA häromdagen, jag har alltid bäddat med vita underlakan tidigare men det känns ju riktigt lyxigt att krypa ner i sängen som numera går i olika nyanser av lila. Prydnadskuddarna kommer från MIO, gillar de jättemycket och har haft dem i bäddsoffan tidigare men dit får jag hitta på en annan "lösning" framöver!
Sängen är inköpt på Atlantis och kommer från serien VILA, sover som en prinsessa i den och enda nackdelen egentligen är att den är hög så man får alltid ha stenkoll på Majken så att hon inte trillar ur, hemska tanke! Annars är just det att den är hög en stor del av den lyxiga känslan tycker jag, är ni på gång att köpa ny säng så ger jag vår högsta poäng :-)
Här ser man den främsta kudden lite bättre, visst är den fin?

Nä, vad trött jag blir! Nu blev det så där igen, att inlägget publiceras trots att jag sparade det som utkast! Och om någon undrar, så är anledningen till att det bara står ett ord på varje rad att jag inte kan göra mellanslag på den här datorn (Sony VAIO) vilket gör att jag måste kopiera ett helt inlägg varje gång jag skall skriva ett nytt och därefter påbörja varje stycke där det redan finns ett. Nu har jag vant mig men det är ändå ganska störande med det där extra momentet, att inte bara kunna börja på ett nytt inlägg och skriva fritt!

Idag är en riktigt dålig dag utifrån ett mat- och viktperspektiv! Igår kväll var jag på personalfest vilket medförde att jag har varit ganska trött idag så en onyttig frukost inhandlades på ICA (och som jag åt i solen medan Irma lekte på en av våra närliggande lekplatser, mysigt) och sedan blev det en calzone till lunch på pizzerian (samt hälften av Irmas pommes frites). Hämtmat från thaistället till middag (åt så mycket att jag knappt kan röra mig) och medan jag väntade på Jimmy när han var och beställde maten så tryckte jag mig 10 salamiskivor samt en del mozzarellaost med balsamicosirap på. En muffins och så några nävar popcorn på det har jag också tryckt i mig under dagen... Imorgon måste jag verkligen powerwalka och helst svälta mig också, Irmas söta grannkompis som är här sade ärligt och med eftertryck för en stund sedan "Vilken stor mage du har!"... Ja, barn är för härliga ;-)

Som ni märker har det blivit lite skralt med inläggen den senaste tiden, vet inte varför har känt mig så trött och energilös när tiden väl har funnits men jag hoppas att det vänder snart! Det har varit ganska mycket inplanerade aktiviteter också, jag lär mig ju aldrig att man måste överväga noggrannt vad man orkar och hinner för det mesta är ju trevligt att boka in! Eller så är det helt enkelt för att det går snabbare att säga JA än NEJ :-D

Ha en riktigt skön fredagskväll, själv kanske jag skulle snöra på mig skorna och gå ut på en promenad innan det blir för sent... Känner mig verkligen äckligt mätt, snälla säg att ni också har sådana här svullardagar ibland!!!

KRAMAR

Kommentarer :

#1: Susanne

Jättesnyggt!

Trevlig helg önskar jag er :)



Kramen

skriven
#2: Mira

Åh så fint det var! Nu blev jag sugen på nya sängkläder.



Hoppas ni får en underbar helg, stor kram

skriven
#3: Therese

Riktigt fint! Ser ut som en hotellsäng :) Jag har ett blått lakan det gör stor skillnad att växla mot bara vitt som du säger. Vi har med ett fix på g i sovrummet men gaveln står i hallen och ska sågas av en bit innan vi kan ta bort gamla sänggaveln. Mannen är i Cannes så tills han kommer hem kan vi inte börja fixa så kanske om några veckor...tar jämt evigheter då han inte är hemma så mycket. Ha en toppenkväll! kram

skriven
#4: sweetmama

Åååå jag såg dom på IKEA sist jag var där riktgit snyggt och lila är ju min färg ;)

skriven
#5: Therese

trist när det blir konstigt med inläggen på söndag kväll vet jag nog bättre men min mans syster kommer vara ledig några veckor så det ser just ut men nästa vecka "måste" jag iväg en dag med jobbet så den onsdag nästa vecka är inte bra men det finns ju fler dagar tex tisdag :) återkommer med några förslag. Inte lätt det där med maten alltså men som du säger sallader är enkelt, har blivit endel här men växlat med choklad. kram

skriven
#6: Petra

Jättefint,lila är inte min färg riktigt men det såg sååå fint ut.

Lugn alla har sina ätperioder tror jag;)känner själv lite ångest nu när jag inte rört på mig över en vecka,så imorgonbitti blir det en PW mmed stavar;)sen bjuder helgen å kalas:)så jag får vara nyttigare nästa v :)kram o trevlig kväll.

skriven
#7: Therese

Åh, vad fint ni har i sovrummet! Det var jättesnyggt att bädda i olika nyanser av lila. Det ska jag ha i åtanke då vi pratade här hemma om att köpa nya sängkläder snart. Vitt underlakan (möjligen beigt någongång) har vi alltid, så kanske vi ska testa en helt ny färg nästa gång.

Hoppas att ni får en trevlig helg! Kram

skriven
#8: Petra

Men hallå där:)vi fick välja till Engla då jag var mamma-ledig om vi ville ha 15 tim el 20 tim i v.Vi valde det sista för hon ville stanna o äta mellis,kände sig alltid utanför.Sen var hon ledig fredagar.Har ni privat förskola?vi har det.

Nu kommer jag bara att jobba 2-3 dar i veckan hemmifrån så de kommer att vara ledig tors-fre till en början.Du får hojta till om du vill ha sällskap i lekparken;)kram o trevlig helg.

skriven
#9: Söderböna

AMEN på det! klart vi alla har våra svullodagar, och usch vilken ågren man får efteråt men åter igen så tror jag det är lättare att tappa fattningen och svulla loss när man är lite för trött för att orka styra upp bra rutiner. VIssa dagar måste få vara så, hoppas du fick lite energi av promenaden. Jag ska själv gå ut snart och samla kraft i morgonsolen, morgonpromenadet är något alldels särskilt tycker jag. Kram!

skriven
#10: Cia

Hejsan,

Ja såna svullardagar har jag definitivt lite nu och då :-).



Va fint ni har i sovrummet! Själv är jag rätt så "konservativ" så vi har mest vita sängkläder med ljusa mönster på. Har i och för sig köpt ett par mörkgråa påslakanset i satin när jag var i Ullared i våras men har inte börjat använda dom ännu. Kanske borde köpa nåt mörkt underlakan i så fall, får se hur det blir.



Ha en riktigt trevlig helg!



Kram

Cia

skriven
#11: Mia ☆

Oooh, man blir riktigt trött när man ser bilderna. På ett positivt sätt alltså ;) Ser supermysigt ut!



Jag kan lova dig att jag har svullardagar. Typ jämt ;) Nej inte riktigt, men alldeles för ofta. Slå upp "dålig karaktär" och du hittar en bild på mig brevid ;)



Hoppas du får en riktigt mysig lördag, kram!

skriven
#12: Fru H

Jaaaaaaa jag har också svullodagar! Har just idag smällt i mig en påse marknadsgodis. Inte så bra, men gott!

Superfint i sovrummet. Mysigt att gå och lägga sig i den sängen!

skriven
#13: Hanna

Åhhh det är såååå fint! Vi var på Ikea här i Spanien såg det här med uppbäddat och jag blev sååå sugen! Så det blir nog en vända till Ikea när vi är tillbaka i Sverige igen! Stor kram till er

skriven
#14: Anna - Starwoman

Vad fiiiint bäddar, älskar er säng också. Den ser lyxig ut och jag har suttit i den en gång och kan intyga att det kändes skön :-)



Svullardagar det har vi nog alla ibland, men inte mår man bra av det men gott för stunden det är det!



Hoppas ni har en mysig lördag i det fina vädret!



Kramar



Ps) såg ditt meddelande på FB, ska svara :-) ds

skriven
#15: Bella

Åååh, så fint det ser ut i ert sovrum, gillar sängen och alla snygga kuddar skarp!! Ser så där lyxigt inbjudande ut som man vill att det ska göra :)



Visst svullar man i sig så att man mår illa ibland, tur att det inte är varje dag!



Hoppas du har en mysig helg vännen och har haft möjlighet att njuta av det fina höstvädret idag



Kramar Bella

skriven
#16: Ann-Louise

Godmorgon!



Vad kul att vi är välkomna till Italien och till din syster och synd att den helgen inte passade. Vi får hitta en annnan helg helt enkelt! I december är det något julbord som är inbokat (klart man kan stå över). Undrar vilka helger du kan överhuvudtaget då du inte är på kurserna och har annat. Tror du har mer att göra än jag med jobb och så. Kan du inte skriva ner de datum som passar så tar vi helt enkelt och bestämmer och bokar snart. Håller med dig att vi måste få till det ;-)



Nu ska vi storstäda här hemma, ta bort sommarkläder och sånt! Skönt när det är klart sen!



Ha det bra så hörs vi senare idag!



Puss & Kram

skriven
#17: Malin S

Superdupersnyggt med sängen och dess piff!

Angående mat så trycker jag oftast i mig det som faller mig in och finns inom räckhåll, ha ha. Så visst har även jag svullardagar =)



kram

skriven
#18: Carolines hemligheter

Söderböna:

Hoppas att du har haft en skön helg, lördagens väder var ju alldeles underbart och en sådan "faktor" ger ju ny energi helt gratis :-)



Har du några trevliga planer för veckan? Snart är väl dags för ert kalas, mysigt!



Irma är på sitt sämsta humör för tillfället (gnäll och skrik...) så jag får avsluta här innan jag själv tappar min måndagsenergi!



KRAMAR

skriven
#19: Carolines hemligheter

Cia:

Skönt att höra att jag inte är ensam, inser dock att "man inte är 25 längre" utan ett par sämre matdagar gör skillnad på vågen... Så nu tänkte jag hålla igen litegrann vilket är lättare sagt än gjort då det både finns lösgodis, glass, chips och ostbågar hemma sedan lördagens festligheter ;-)



Prova med mörkgrå underlakan, jag tycker nästan att jag sover bättre på dessa mörklila lakan än på vita som jag alltid använt tidigare! Kan ju vara inbillning (troligen, haha) men man vet ju aldrig...



Ha en riktigt skön kväll, kramar!

skriven
#20: Carolines hemligheter

Fru H:

Haha, åhhhh vad det känns bra att höra att jag inte är den enda som svullar! Jag är tyvärr något av en periodare, antingen får jag hålla fingrarna från godiset helt och hållet för annars blir det gärna att jag fortsätter att vräka i mig dag efter dag ;-)



Hoppas att du har en mysig kväll, hemma hos oss är det Idol som underhåller på TV:n just nu!



KRAM

skriven
#21: Söderböna

Kanske var något i luften i går för här hemma var det en riktigt gnälledag också med min lilla kille så ja då är det lätt att energin rinner ur en.. Jag har också haft någon slags konstig yrsel sista veckorna som har gjort mig väldigt sänkt, jag håller på att utreda vad det kan bero på om det "bara" är stresssymptom och förmodligen någon låsning från nacken/axlarna då jag är ganska stel där och bär ju en hel del på min bebiskille (som ja ju fakiskt inte egentligen inte är ngn bebis längre utan snart 1 år och då får man väl inte kalla han för bebis längre......) Hur som helst, så jag har tyvärr inte orkat ta några härliga höstpromenader i det sköna vädret och då blir man ju inte direkt piggare men förhoppningsvis får jag besked och hjälp med vad det kan bero på snart, så slipper man noja sig både med de ena och de andra tankarna vad det kan vara. Ha en jättefin kväll kram!

skriven
#22: millamagi

Att svulla då & då är du inte ensam om, tyvärr finner jag att jag ibland fastnar i ett "svullo-träsk", en dag bli två, två blir tre osv. Men nu stundar en vacker höst med många långa vackra promenader i svampskogen. Toppsnygga lakan, ha de' bäst

skriven

Kommentera inlägget här :