En drömshow med Lena Philipsson!

Lena Philipsson jubilerar som 25-årig artist och bjuder på en hejdundrande show med full fart från första till sista sekund! Hela hösten kommer hennes "Min drömshow på Cirkus" att spelas torsdagar-söndagar och utan att tveka ens för en microsekund så uppmanar jag er att se den!!! Lena är grym :-) Och håll med om att jag tog en jäkligt cool bild på henne!
Kvällens jag i nyinköpt blus från Åhléns eget märke FRK (ett fynd om jag får säga det själv), med ett glas bubbel i handen samt bästa premiärsällskapet...
...Anna :-) Tack vännen för en superbra kväll som vi avrundade i all hast på McDonalds vid midnatt, kvällens enda minus var nämligen avsaknaden av smarriga snittar som vi trodde var ett givet inslag på en Bindefeldpremiär ;-)

Ja, som ni förstår hade jag en toppenkväll på bästa plats inne på Cirkus bredvid celebriteter som Charlotte Perelli, Pernilla Wahlgren och Linda (Isaksson) Lindorff! Anna måste vara en riktig Starwoman som hade fått typ kvällens bästa platser :-) Jag är ju en person som gillar kontraster så att byta suburben och småbarnsfokuset mot champagne, kändisspotting och galakväll är precis my cup of tea!!!

Dock kom jag hem vid ettiden till en helt förtvivlad liten Majken som höll oss vakna mer eller mindre fram till sex i morse... Vi funderade en liten stund på att åka in till akuten då hon var helt hysterisk men efter Alvedon, påfyllnad av en extra flaska välling samt att vi turats om att bära runt på henne under nattens mörkaste timmar kom hon slutligen till ro. Idag har hon alla de symtom som vi andra tre dragits med i omgångar de sista två veckorna (nu senast Jimmy) så förhoppningsvis lämnar denna influensa våra fyra väggar inom kort!

Jimmy har trots feber, halsont, hosta och allmänt sjukdomstillstånd jobbat hela veckan och dessutom haft en riktigt hektisk sådan (barn av vår tid lever farligt nära gränsen, eller hur...) och jag känner mig också ganska fredagssliten så vi funderar på hur vi skall fira in helgen här hemma ikväll. Jimmy vill dricka bubbel och jag vill vräka i mig smågodis och annat snacks, blir nog att han kör sitt race och jag mitt :-D Hur firar ni in helgen hemma hos er?

Ha en underbar fredagskväll nu med Idol, tacos, snacks, bubbel, läsk eller vad ni nu fyller kvällen med!!!

KRAMAR ♥

Kommentarer :

#1: Pillan

Men herregud människa vad Snygg du är!!! Du passar så himla bra i brillorna:)

Vilken superkväll Anna tog dej med på (vill oxå mingla med kändisar...hi hi)

Ja nu är det snart dags för våran "höstmiddag" wish me luck!



Kram kram

skriven
#2: Annas inspiration

Jisses vilken skoj kväll!

Kul med kontrasterna här i livet :)



Stackars Majken & jobbigt för er med såklart,

hoppas ni snart är friska familjen!!!



Kramisar

skriven
#3: Therese

ush! Det låter som nåt liknade som vi haft här hemma, jobbigt när de små är sjuka. Men vilken härlig kväll då men trist med snittarna men man kan inte få allt ;) I morgon blir det seglig med några vänner det ska bli intressant. Hoppas natten blir bättre! kramar

skriven
#4: Hanna

Det låter roligt! :-)

skriven
#5: Malin S

Två vackra töser som glänste mer än kändiseliten =)

Kul att vara premiärlejon tillsammans med Anna. Men det är ju helt crazy att det inte fanns snittar!!



Absolut Idol här. Satt precis och lipade som en liten spädgris när underbara Moa sjöng den fantastiska Dylan låten som Ebba Forsberg & Mikael Wiehe gjort en svensk version av. Den är minst lika gråtframkallande. Youtubea För att jag älskar dig om du vill lyssna.



Ha bästa kvällen! kram

skriven
#6: Linda - Harmony Home

Vilken härlig kväll!!!



Hoppas hela familjen snart är friska igen

Trevlig helg /Linda

skriven
#7: Therese

Vilken toppenkväll ni hade, underbart med vardagslyx och kan ju inte bli bättre än en premiär med självaste lena som är en grym artist.. Hoppas Majken mår bättre och att bacillerna lämnat er för nu.. Kram

skriven

Kommentera inlägget här :