Utemöbler & Skyr

De sista veckorna har jag kikat runt lite efter utemöbler som är vårens absoluta måste på inköpslistan, vi flyttade ju in här i början på juni 2011 men det blev aldrig av att vi köpte någon möbel till vår terass och det gjorde att vi inte utnyttjade uteplatsen så som vi skulle kunna ha gjort förra sommaren. Men att gråta över spilld mjölk gör ingen gladare och nu är jag redo att slå till på denna fina grupp från Bra Sommarmöbler. Jag tror att ett runt bord kan bli riktigt trevligt och här nedan ser ni det i en annan färg men med tanke på att vårt hus är vitt och mörkgrått så tror jag att svart passar bättre. Vad tycker du om denna möbel, hiss eller diss ;-)
Hade jag haft ett trevligt, vitputsat sommarhus i Spanien tror jag denna variant i naturfärg hade passat perfekt...
...även denna möbel är jag förtjust i men tror tyvärr inte att den passar så bra på vår uteplats...
...och denna är också fin tycker jag men kanske återigen ett bättre val till min blivande spanska kustvilla :-D
Några krukor tänkte jag också slå till på, snygga till möblerna och ramar in uteplatsen på ett fint sätt!

Egentligen borde jag inte alls sitta här vid datorn utan slänga in en tvätt, förbereda en köttfärssås samt plocka undan men jag ger mig själv tio minuter och sedan så... Jag kom hem sent från jobbet idag, gick en snabb runda på stan för att köpa vårskor till tjejerna och middagen fick McDonalds stå för. Men det är onekligen en hel del tomma kalorier man får i sig där (beroende på vad man beställer naturligtvis) för när jag kom innanför dörren vid halvåtta var jag redan hungrig igen! Så det fick bli min nya mellisfavorit Skyr, har du provat den? Verkligen mättande och god (jag har provat vanilj och jordgubb hittills och är positivt överraskad av denna proteinrika yoghurt som tydligen är en populär produkt i ursprungslandet Island), jag inbillar mig att den är rätt så nyttig också även om den innehåller 5 % socker.

Jag behöver verkligen få bättre struktur på vardagarna, mitt drömscenario är att vara på jobbet 08.45 varje morgon och åka hem 16.30 (det tar en knapp timme en väg med Roslagsbanan, tunnelbana och till fots) för att sedan sitta en stund på kvällen och svara på mail etc. när barnen sover. Det betyder att jag behöver gå upp senast sex för att få en skön morgon och lämna Irma en timme innan jag anländer på kontoret. Jag skall fundera igenom vilka mina tidstjuvar är eftersom jag ofta kommer hem senare än jag tänkt mig. Och ofta kommer till jobbet en halvtimme senare än jag tänkt mig också för den delen. Jag skulle aldrig byta ut Vallentuna och vårt trygga villaliv mot något annat boende då vi trivs så himla bra här men jag har nog inte riktigt fått in i min skalle att jag har två timmar resväg varje dag... Det är klart att det blir låååånga dagar... Kanske skall jag börja jobba på tåget? Om du pendlar OCH har (små) barn, hur gör du för att få ihop vardagen?

Hoppas att ni inte tröttnar på mitt tjat om vardagspusslande och för långa jobbdagar, jag försöker att hitta ett förhållningssätt som skall fungera i det långa loppet och är väldigt tacksam för era tankar, era egna erfarenheter, era hejarop och eventuella buanden :-) Kramar ♥♥♥

Kommentarer :

#1: Erika

Jotack det är bra här, bara varit mycket på sistone.



Kram kram!

skriven
#2: Maria

Roligt att leta utemöbler:-)

De möblerna på den första bilden ser jätte fina ut! Vi har liknande stolar fast ett helt annat bord.

Krukor är något jag också måste börja leta efter.



Kram kram

skriven
#3: Eva

Ny sommar möbel behöver, fick Mioblad med tidningen i dag. såg även på Jysk härom dagen att dessa korgliknade möbler är det nya. Fint speciellt det lite brunaktiga nyanser, men hur kommer det se ut efter en säsong ute(eller är de gjorda för inglasat) och de tar ju jätte mycket plats att förvara under vintermånaderna. Hur har du det öppet, inglasat, tak där du skall ha dina.

skriven
#4: Therese

Hoppas ni kan välja i utemöbels djungeln, själv gillar jag de låga rottingvarianterna eller vanliga klassiska i fint trä. Men det ska ju funka med stilen i övrigt sen vara praktiska. Min vardag...jag tar sovmorgon om jag känner mig seg och det går att komma in lite senare typ 9, sen ser jag till att jobba senare någon dag för att få mer tid över andra dagar. Om man är väldigt stressad kan man ju gå ner i tid om plånboken tillåter men för min del är det inte ett val just nu. Det blir att se till att få lång sommarledighet och vila upp sig på riktigt. Hoppas du hittar din balans kram

skriven
#5: Angelica

Hej Caroline

Vilka fina utemöbler gillar alla!!

Ja visst var det skönt med lite ledighet i påsk bara vara med familj och vänner och få lite ny energi.

kram ha en fin kväll

skriven
#6: Carolines hemligheter

Eva:

Tanken har slagit mig hur konstrotting ser ut efter en säsong med sol/regn/vind men det verkar ju vara jättevanligt med utemöbler i denna stil så då borde de vara tåliga tänker jag... Måste googla lite på skötselråd innan vi slår till :-)



Hoppas att du har en skön kväll, kram!

skriven

Kommentera inlägget här :