Underbara december

Dagar kommer, dagar går. Livet är alla de makalösa stunder som passerar och de minnen som för evigt stannar kvar ♥ Hoppas att du har haft en härlig höst och laddar inför jultider med nära och kära att njuta tillsammans med!!!
 
Hej bloggvänner, hej december... Hej min fina blogg som troget väntar på mig trots att jag inte varit någon aktiv och kärleksfull partner. Har en relation vid sidan om med Instagram (sök på carolineshemligheter) men ändå finns du kvar här och välkomnar mig med öppna armar när jag väl tittar in hos dig. Tack för det!!!
 
Den här hösten har gått galet fort. Och det har varit en härlig tid även om det periodvis varit (för) mycket och jag slitit ut mig mer än jag tänkt. Men jag tar mig upp igen, betydligt fortare än tidigare om åren. Det är nog en kombination av större klokhet och småbarnsliv som tvingar mig till det. Klokheten tar sin grund i flera olika delar som ålder och kommunikologi :-) Och i slutet på förra veckan blev jag certifierad kommunikolog, känns så himla bra!!! Det var en jättefin cermoni, ett minne jag behåller för evigt och vårdar inom mig. Tack till alla som gjort den här resan möjlig för mig ♥♥♥
 
Barnen mår bra (nja, Majken har varit hängig till och från i flera veckor så det blir att vabba imorgon) och är så himla goa!!! Maken har nyligen sagt upp sig för en ny tjänst och ny bransch, jag är väldigt glad för hans skull. Och för egen del funderar jag på framtiden, tror att 2013 blir ett spännande år för mig inom min organisation då jag både kommer att jobba vidare som coach och som kommunikolog. Ja, kort sagt känns det bra med livet i stort och smått. Visst finns det massor med saker som inte hinns med (som bloggen...) men jag har slutat att bråka med mig själv. Jag har börjat gilla läget. Och vet ni hur otroligt skönt det känns??? Jag steker färdiga köttbullar och makaroner till middag och det är good enough. Jag har en hög med ovikta kläder i TV-rummet och det är fine. Jag behöver färga håret men vad f*n spelar det för roll??? Jag vill ha en ny vinterjacka... Det löser sig. Jag äter för många pepparkakor. Men det är ju GOTT för bövelen :-D Jag försöker att njuta och plötsligt blir livet så mycket enklare att leva. Precis som det skall vara :-)
 
Men nu skall jag lägga mig, sova och tanka energi inför att ta hand om en sjuk liten skrutta imorgon... STOR kram till dig och fokusera på dina framgångar, stora som små. Det är dem som vi lär mest av ♥
 
 

Kommentarer :

#1: Tina

Du ar sa duktig Caroline, det ar alltid lika kul att lasa dina inlagg!! Stor kram

Svar: Hej Tina!Tack för din kommentar, vad glad jag blir :-) Hoppas att du följer mig på Instagram också, där är jag betydligt mer aktiv i dessa dagar... Ha en riktigt skön helg och andra advent, kram!!!
Caroline

skriven
#2: Söderböna

Skönt och höra att livet rullar på bra! Jag har lagt till dig på instagram för jag har förstått att du inte är så aktiv här längre och det känns ju helt ärligt som att fler och fler att flyttat över till instagram och det är ju ett smidigt och kul forum att använda sig av. Kram!

Svar: Hej, vad kul att du fortfarande kikar in hos mig :-) Jag tänkte faktiskt på dig häromdagen, tyckte det var så kul sist du skrev att ni har fått tillökning och att du verkar ha det bra med din familj och allt. Och så funderade på om jag svarade någon gång, kan ju bara svara från datorn och oftast har jag det senaste året läst kommentarer via mobilen med risk att glömma svara!!! Vad kul att du följer mig på Instagram :-) Är du aktiv där? Jag tror också att fler och fler lägger mer energi där, det blir ju såklart en annan sak än att blogga men det är så lätt att ta "ögonblicksbilder" ur livet och det är rätt mysigt att följa tycker jag.
Ha en riktigt skön fredag, mår barnen bra? Och du förstås, hoppas att du bebismyser och har haft en härlig höst!

KRAAAAAM
Caroline

skriven
#3: pillan

Hej C! Så roligt att höra av dej :) Jag har kikat in hos dej ibland må du tro ! Allt är bra med oss, det rullar på med jobb, dagis osv... Det enda som just nu tynger mitt annars glada sinne är en vän som tvingas gå igenom nåt fruktansvärt och det gör så ont i mej :( Hon kommer såklart att klara detta men just nu behöver hon mej och sina vänner som mest och jag har gråtit med henne och kommer göra det flera gånger. Men så är livet, orättvist ...

Kram kram, P

skriven
#4: Söderböna

Nu såg jag din kommentar fast den måste ha varit skriven i vit text för den syntes inte men anyhow, du tänker nog på någon annan för vi har inte fått tillökning inte ;-) så just det måste du ha fått om bakfoten. Har mailat dig också där skrev jag mitt instagramnamn ifall du vill lägga till mig där, ha nu en riktigt skön kväll kram!

Svar: God morgon!!! Men du, vad konstigt... Jag är helt säker på att jag fick en lång kommentar av dig för några veckor sedan där du skrev hur du har det och att ni fått tillökning och massa andra saker. Jag börjar nog bli tokig, det här är tredje gången på kort tid jag ser meddelanden/mail/kommentarer som sedan visar sig aldrig ha funnits!!! Usch, börjar jag bli tokig ;-)
Hoppas att du har det bra i alla fall och jag ska kolla mail med en gång, kul att följa dig på Instagram :-)

KRAMAR
Caroline

skriven
#5: Carolines hemligheter

Måste testa en sak :-) Att skriva en kommentar härifrån och se om den syns vilket den uppenbarligen inte gör när jag skriver den direkt via bloggen...

skriven
#6: Söderböna

Ja nu funkar det! det går att läsa de andra kommentarerna med om man markerar texten men det var en ren slump att jag upptäckte det. Kram

skriven
#7: Annika Duckmark

Hej hej

Vilka fina glasögon du har, vad är det för märke?

Med vänlig hälsning,
Annika

skriven

Kommentera inlägget här :