Björk & Berries

Vid Högbo Brukshotell fanns till min stora glädje en affär/outlet/museum för Björk & Berries som har så många härliga produkter, de är ganska dyra men ibland har jag köpt någon härlig body lotion eller handkräm på Åhléns i City för att lyxa lite, jag älskar skönhetsprodukter i fina förpackningar och det är just vad Björk & Berries tillhandahåller.
Alla bär och björklöv som sätter sin prägel på produkterna är handplockade i skogarna runtom Högbo bruk och alla ingedienser skall vara så nedbrytbara som möjligt för att värna om vår miljö. Lingon, blåbär, smultron, hjortron, björklöv och honung är exempel på typiska svenska smaker som ger underbara dofter åt diverse produkter.
Förpackningarna är söta som socker, väl inne i butiken upptäckte både jag och Anna att vi hade ett väldigt stort behov att bunkra upp badrumsskåpet med tvålar, duschcrémer och lotions ;-)
Ni förstår väl att köpbegäret väcktes till liv här inne???
Sådana här smultrontvålar påminner om min gammelmoster Irma som hade liknade förpackningar hemma med väldoftande tvålar, härligt att väcka några barndomsminnen till liv!

Godkväll på er, jag och Irma sitter och kollar på Tummelisa (Barbie på DVD), det är väldigt rosa och väldigt gulligt men vi gillar den båda två. Det är så mysigt att kunna sitta och titta på en hel film med Irma och många barnfilmer är ju riktigt underhållande. Lejonkungen, Trassel, Spöket Laban, Pippi, you name it :-) Jag har nog barnasinnet kvar för jag gillar verkligen att kolla på tecknad film!

Idag har jag jobbat hemifrån vilket har varit rätt så skönt, jag har suttit i vår säng med datorn och hunnit med en hel del och även kunnat stötta Jimmy med Irma som varit febrig, matt och illamående under dagen. Vår stora tjej har suttit (och legat) i soffan i stort sett hela dagen och kollat på film, och hon har även sovit en stund vilket gjorde gott för febern. Hoppas nu att Majken inte blir smittad och inte vi andra heller, peppar, peppar så har vi ju alla varit förskonade från influensor i år...

På eftermiddagen idag kom en man från My Window för att ge en konsultation då vi skall beställa gardiner till huset och jag var jätteladdad inför detta då vi har varit väldigt nöjda med dem tidigare. Men jag känner mig rätt så tveksam efteråt, han var säkert duktig och var trevlig men hans tankar kändes inte helt i linje med mina. Och han är ju experten i sammanhanget när det gäller vad som är möjligt och inte. Vi får helt enkelt åka till deras nyöppnade butik i Danderyd till helgen och kolla in rullgardiner och gardiner och känns det inte rätt då får vi väl höra om vi kan få en konsultation till med en annan person. Vi kan ju inte göra en sådan stor beställning om det inte känns bra i magen...

Jimmy har precis åkt till simhallen och om en stund börjar min TV-kväll, först blir det Sofias Änglar som jag oftast gråter till från början till slut och därefter ångestframkallande serien 30 grader i februari. Sedan några veckor tillbaka är dessa två program obligatoriska inslag på måndagskvällarna. En kopp thé och några Bragokex blir det nog också och sedan skall jag lyssna klart på Änglamakerskan av Camilla Läckberg (på talbok), den är riktigt bra (och spännande) tycker jag!

Hoppas att ni får en skön måndagskväll, vad händer hos er ikväll?

KRAMAR

Kommentarer :

#1: Anna Maria

Hej! Först vill jag tacka för din kommentar - kul att du tog dig tid. Visst är det kul med barnfilm - nu när jag har ett barnbarn ser jag fram emot att ta med henne på bio. Nu kan jag legalisera att gå på barnbio :)

Kvällen har innehållit möte med några vänner. Missade därför Sofias änglar - gillar det. Kanske går någon repris.

skriven
#2: Sandra

Godmorgon Caroline!

Min kväll såg liknande ut, men jag kollar på Familjen annorlunda istället för Sofias änglar. Sedan kollar jag på Sofias änglar via Kanal5Play. Svårt när det är två program man vill se. :-)

30 grader i februari är hur bra som helst och tänkvärd. Stress som gemensamt tema. Jag blir stressad bara att se dem och alla tänker så otroligt kortsiktigt. Kul att det är många avsnitt kvar och hoppas att det löser sig till det bästa. Hur det nu kan göra det då gubben är död, andra stroken på väg för Kaisa och ev. blivande giftermål utan kärlek. Jaja! :-)



Hoppas att denna vecka innebär mer energi och att lilla I blir frisk och ni andra tre klarar er.



Kram Sandra

skriven
#3: Anna - Starwoman

Hej vännen!



Jag har aldrig testat Björk & Berries men de ser onekligen söta ut i sina förpackningar så får testa dem när jag ska shoppa nästa ggn :-)



Lördagen vi pratade om såg fin ut i våra kalendrar, ska vi boka in den då med familjerna och hela kittet? :-) Vad kul!!!



Hoppas du har en fin dag och nu på em har det ju vart rena vårkänslorna, så underbart!



Stor kraaaam

skriven
#4: pillan

Åh vilken färgexplosion av härliga produkter!

Trist att det inte stämde till 100%... men som du skriver kanske det är idé med en ny konsutation!?



Kramar P

skriven

Kommentera inlägget här :