Bloggpaus

Hej bloggvänner, hoppas att ni har en skön lördagskväll och njuter av att vara med nära och kära, kanske äta något gott och koppla av tillsammans! Själv har jag mest legat på soffan sedan vi kom hem från IKEA. Matthet, illamående, tryck över bröstet, yrsel och dåsighet kantar även denna dag och jag inser att nu är det dags att göra handling av alla de gånger jag sagt att jag måste prioritera om. Det är bara att inse, jag är ingen superkvinna och kommer aldrig att bli det. Jag fixar inte att vara en bra mamma, fru, vän, dotter, syster, anställd, bloggerska osv på samma gång. Jag fixar inte att tacka ja till allt som är roligt för jag kommer att krascha ordentligt om jag inte börjar säga NEJ. Det är slut med att springa och springa och springa efter mer när jag redan har så oändligt mycket att vara tacksam för. Med detta sagt så har jag bestämt mig för att pausa bloggen ett tag. Kanske en vecka, kanske tre eller i flera månader. Jag kommer tillbaka när jag hittat mig själv och en tillvaro som är balanserad. Tills dess kommer jag inte att besöka bloggvärlden för den gör mig inte gott just nu. Vi ses här framöver och en riktig bamsekram vill jag ge till varendaste en av er som har tyckt om att komma hit in ♥

Kommentarer :

#1: Mira

Vi finns kvar när du än kommer tillbaka!

Ta hand om dig och de dina, lägg fokus på att orka med det viktiga här i livet.



Massa massa kramar till dig!

skriven
#2: Bella

Att du hittar dig själv, balansen och välmåendet igen är det enda som är viktigt och det enda du ska fokusera och lägga tid och kraft på. Jag kommer sakna dina välskrivna inlägg och hoppas på att du kommer tillbaka till bloggvärlden när du hittat dig själv igen. Låt saker och ting ta den tid det gör och du ska veta att jag önskar dig allt gott fina bloggvän!!



Många styrkekramar Bella

skriven
#3: Anna

Tänk nu på dig själv och din familj! Ta hand om dig, kram Anna

skriven
#4: Maria

Ta väl hand om dig vännen!



Massa kramar!

skriven
#5: Thereses liv och vardag

Jag förstår ditt beslut till fullo och jag tycker att du gör helt rätt som prioriterar dig själv! En stor bameskram till dig, hoppas att du mår bättre snart! Även om bloggen är jätterolig och är ett stort intresse så är det faktiskt "bara" en blogg, det finns så mycket annat som är viktigare i livet. Kram!!

skriven
#6: Malin S

Bloggen kan vara glädjande i vardagen men också något av ett tung ok över ens axlar, tyckte jag. Framförallt kände jag mig nästan kvävd och såååå trött på det kommersiella och "skrytiga" atmosfären som är något av en standard åtminstone inom det segment av bloggar jag besöker. Därmed INTE sagt att bloggerskorna själva är sådana men ytan blev jag så trött på. Vet inte alls om du känner så men men, jag babblar på som vanligt ;)



Jag tycker hursomhelst att det är ett klokt beslut att liksom detoxa dig från bloggvärlden ett tag och koncentrera dig på de relationer som finns rent fysiskt inom din närmsta omgivning. Jag håller alla tummar och tår att du jättejättesnart kommer känna dig mera harmonisk och att luften kommer bli lättare att andas. Du kommer fixa det! Den största kramen någonsin skickar jag över från mig till dig. Tänker på dig.

skriven
#7: Marie

KRAM!

skriven
#8: Bettan

Kommer sakna dig mycket, kikar in varje dag MEN hälsan går före! Hoppas du en dag har ork till bloggen men som sagt det finns annat viktigare i livet!!! Krya på dig....

skriven
#9: Hemma hos Katta

Men usch vad rädd jag blev när jag läste att du var på sjukhuset!



Vet inte om du tittar in här i dagarna men jag tänkte bara skriva att jag tycker du gör helt rätt i att pausa bloggen. Det blir såklart trist för oss som tycker om att titta in här men ärligt talat... Att uppdatera en blogg och hinna svara på mail och kommentarer bidrar helt klart till ökad stress.



Kom tillbaka när du känner dig redo!



Många kramar Katta

skriven
#10: Sandra

Hej Caroline!

Jag förstår dig helt och hållet. Jag kommer sakna ditt härliga sätt att skriva, men jag vill hellre att du mår.

Superkvinnor är vi så länge vi lyssnar på oss själva.



Ta hand om dig och njuuut av att lyssna på din kropp och ditt sinne.



Massa kramar

skriven
#11: Sarah

Ta hand om dig!

skriven
#12: Rosahjärtan

Ta hand om dig!!! Kram

skriven
#13: Annas inspiration

Du gör helt rätt,

proritera dig själv nu & ditt liv. Jag hller tummarna att du snart ska hittta en väg som du mår väl av.



Caroline, glöm inte att du är oersättlig som mamma, partner & vän men på jobbet hur hårt det än låter är vi alltid ersättliga.



Tänker på dig!

Många många kramar

skriven
#14: Fröken C

Hej!!



Ville bara säga att du gör helt rätt. Är i samma fas och håller precis på att prioritera bort saker i mitt liv. Det känns svårt, men är guld värt i längden. I helgen tex har vi inte umgått med nån, bara varit familjen, så skönt men också lite svårt, när man annars har veckor och helgerna uppbokade. Men för vem har man det, och mår man bra av det nej det gör man inte.



Jag hoppas att du snart mår bättre.



kram kram

skriven
#15: Sanna

Fyy jag känner verkligen med dig! Jag vet inte om du läser detta eftersom du tagit paus men jag vill verkligen kommentera. Vill bara berätta att jag blev utbränd för några år sedan då jag arbetade som säljare med högt tempo. Jag blev sjukskriven i 6 månader och efter sa jag upp mig och utbildade mig till hälsopedagog. Det jag har lärt mig av mina erfarenheter och min utbildning är att sömn måste komma som nummer ett när detta uppstår. Jag sov nästan konstant i 6 månader. Jag slutade gå ut och träffa kompisar, orkade inte med sociala sammanhang. Sedan gick jag en meditationskurs som hjälpte mig litegrann. Nu hade ju inte jag barn när detta hände mig utan jag var singel och kunde verkligen sova mig genom denna period vilket jag förstår inte går när man har en familj men försök att sova och vila så mycket du bara kan, försök med mental träning som meditation och yoga och försök att bara göra "lustfyllda aktiviteter" som får dig glad och må bra. Hoppas verkligen att du mår bättre snart! Kram Sanna

skriven
#16: Fru H

Du gör helt rätt i att ta en paus om det inte känns rätt att skriva bloggen just nu. Du måste tänka på dig och bara dig. Och bloggen ska ju vara rolig och nåt man längtar till, annars får det vara.

Hoppas förstås att du kommer tillbaka när du fått krafterna tillbaka. För jag kommer sakna dig mycket!

Lycka till nu med "nya" livet och hoppas hoppas du snart mår mycket bättre. Tänker på dig!

Många kramar fru H

skriven
#17: Anki

Ta dig nu den tid du behöver. Vi finns här. Tänk på dig själv och familjen. VILA. Kram/ Anki

skriven
#18: Johanna

Ta hand om dig och familjen nu och försök ta det lugnt!



Stor KRAM!!!

skriven
#19: Mia

Hoppas att din paus ger dig andrum och tid att bara vara IRL ;o) i bland behöver man verkligen det. Jag hade en blogg som jag pausade efter åtta år då det hände lite för mycket i livet och bloggen blev ytterligare ett ångestfyllt stressmoment, det var bland det bästa jag gjort! Tycker att det har varit roligt att titta in hos dig då och då för du verkar genuin och äkta. Ta hand om dig.

skriven
#20: Anna S

Kram

skriven
#21: Birgit

Hei søte deg!

Har tittet innom bloggen din flere ganger men ikke kommentert før nå. Du virker å være en utrolig søt og god person og en flott mamma! Kos deg med de to skjønne jentene dine og ta vare på deg selv !!



klem

skriven
#22: Zandra ☆

Ta hand om dej, det är de viktigaste.

Många Kramar

skriven
#23: Anonym

Jag vill först och främst rikta ett mycket stort TACK till dig att du delar av hur du mår och inte mörka det. Det kan förhoppningsvviss hjälpa någon annan tjej/kvinna som befinner sig i samma situation. Men givetviss så kommer man tänka på dig och innerligt hoppas att du och familjen tillsammans hittar balansen.

Jag känner så för dig, eftersom jag själv varit fruktansvärt dålig och är inte i dag återställd,när jag var så nersatt, utbröt följd sjukdomar.

Filmen Så som i himmelen betyder mycket för mig. När Mikael Nyström kommer till huset , det symboliserar jätte mycket för mig. Tak över huvudet,värme ,vatten.Ängeln. allt är avskalat. ensam och sen byggs relationer,arbete på efterhand.

Jag har fått möta olika människor inom vården, men en som gjorde att det vände var en sjukgymnast(hade varit friidrottare) Hon läste av mig rätt vad jag var för en person och hon tog in en arbetsterapeut . Till arbetsterapeuten fick jag ta med en almenacka uppdelat på timmar och olika överstryknings pennor.

I första läget för att ta mig framåt och upp i nivå. Arbtera. prata vi mycket om att varje sak i livet tar tid, tex. tvätt men ingen i familjen har avsatt tid till det. Omställningstid,resetid, förberedelsetid,reflektiontid,varva ner tid. Man plockar in än det ena än det andra i sitt liv och allt tar tid man har press från arbetsgivaren att leverera pressar sig själv att ha en viss standard och fasad, får ångest över att lämna barnen till de överfulla grupper som ofta är inom förskolan. mm..................................

Sjukgymnasten ord löd gör mindre............

Ett ordspråk som jag fick med mig från henne var och som följer mig idag: GÖR VAD DU KAN MED VAD DU HAR DÄR DU ÄR.

Man skall veta att är man i den situationen tar även roliga saker kraft. Man får dela upp i mindre enheter hitta vilopauser.

Några ord om bloggvärlden många bloggar vissa bara upp en glättig yta, med inredning märkeskläder,smycken ,resor. sitter på lyxresturanger,viner. Shopping hela tiden,några recept (hur de råd undra jag många gånger)

Min uppfattning tror jag många lägger ihop K+ A+B+A+H+E ,köper och gör och över för sig på sig själv att göra och den ekvationen går ju inte ihop.

Sen tycker tyvärr vissa bloggar idag om man tar tex, Kattas blogg som många läser har ju idag gått över till att blivit rena reklambloggen där hon hela tiden nu gör reklam för produkter ,den väljer jag bort den ger inget.

Igen av tjej bloggar pratar om ekonomi och att få livspusslet att funka. Så du gör rätt att välja bort dem där du befinner dig just nu.

Hoppas ni tillsammans får en bra balans så du mår bra.Kram





skriven
#24: Söderböna

Blev så ledsen för din skull att jag inte först visste vad jag skulle skriva men jag hoppas du finner kraft i dig själv med din familj och vila från de måsten du inte behöver ha. Jag har sagt det förut och jag säger det igen att jag känner igen mig så mycket i dig därför kan jag mycket väl föreställa mig vad du går igenom, för jag har varit där och är där delvis fortfarande och jag lider med dig men du kommer att ta dig ur det här det viktiga är att försöka hitta en balans i tillvaron som funkar och man kan leva med. Stor stor kram och hoppas på att dig här när du känner dig piggare och jag vill säga att du hemskt gärna får maila mig om du vill och orkar bolla tankar över livet, du skrev så till mig när jag började titta in här och kände det lite motigt i mammaledigheten och jag vet hur mycket jag uppskattade din omtanke då. KRAMAR

skriven
#25: Pillan

Fina fina Caroline, ta hand om dej och din familj nu! Hoppas vi "ses" igen...!



K R A M PIllan

skriven
#26: Petra

Bra beslut! Sköt om dig!=)

skriven
#27: Nina - Glamourmamman

Varma kramar...

skriven
#28: Mia ☆

Vi kommer att sakna dig, men givetvis gör du helt rätt! Sköt om dig och må väl i första hand =)



Kram!

skriven
#29: Sofia

Hej!



Rätt beslut tycker jag! Se nu till att ta hand om dig och ordna till livet så att det passar DIG.



Jag är en av dina bloggläsare som hittade hit via Starwoman som jag läst i flera år. Jag har kommenterat här ganska sällan men läser regelbundet. Jag vill bara säga att jag har verkligen uppskattat att läsa din blogg och jag tycker du verkar vara en så fin och vettig person. Det blir ju så med vissa.. även om man bara läser en blogg och inte ens har någon kontakt, så bara vet man att man skulle tycka om personen ifråga om man träffades IRL!! Så känner jag för dig :)



Såklart hoppas jag att du kommer tillbaka och fortsätter blogga, men jag hoppas ännu mer att du hittar tillbaka till DIG och går din egen väg så att du kan må bra!!

skriven
#30: Cheap Jordan Shoes

555yxj

You have defined it very simply for so I understand what you say, In this post your writing level is also excellent to us. This is great issue youhave done on this topic really very well.

skriven
#31: air jordan 2012

Air Jordan shoes make great gifts for customers, especially the men. They would also work their magic on married women and those with teenage sons. Nike Jordan shoes could be used as prime premiums or presents during very important events in the life of your customers such as the graduation of their son, retirement party, and birthday party, or as a simple gesture of recognition of their loyalty to your products and company.

skriven
#32: louboutin homme

Thanks, it is a very good drawing.

skriven

Kommentera inlägget här :