En smoothie, tack!

Efter att vår mixer gick sönder för drygt ett år sedan (och i väntan på att jag själv skall slå till och köpa en ny vit, i glas, från Kitchen Aid...) så har jag inte gjort en endaste liten smoothie här hemma! Men så för några veckor sedan kom jag på den eminenta idéen att testa att göra en omgång i min matberedare (eller vad de nu kallas) och det gick ju hur bra som helst!!! Så nu görs det smoothisar till höger och vänster här hemma. Jag brukar improvisera efter vad som finns hemma men just nu gör jag helst med följande ingredienser: Turkisk yoghurt (några dl), vaniljkesella (några matskedar), en halv banan samt bär av olika slag. Ofta hallon och/eller blåbär och ibland jordgubbar, mango eller björnbär. Och nu i bärtider toppar jag gärna med en rejäl näve skivade jordgubbar eller några färska hallon. Sååååå gott!!!
 
God kväll på er! Eller godnatt kanske man skall säga, ojsan hoppsan vad tiden gick fort ikväll... Och jag som måste gå upp tidigt för att göra en potatisgratäng (Leila Lindholms med kantareller och getost, supergod) samt en fetaoströra och en hallonkaka. Och städa, vi skulle egentligen haft städhjälp på morgonen men när vi ringde häromdagen för att dubbelkolla eftersom vi inte hört något annat fick vi veta att det inte blir något och jag hade inte en tanke på att själv rodda om det så nu måste jag ta ett rejält tag här hemma, hur jag nu skall hinna allt innan gästerna kommer halvtolv??? Kanske börja med att gå och lägga mig ;-)
 
Hoppas att du får en riktigt härlig midsommarafton med soligt väder, glada miner, smaskig sillunch och härlig grillmiddag, jordgubbstårta, dans, blommor i håret, en liten snaps kanske, många skratt och härliga sommarminnen att spara till ruggiga höstkvällar ♥
 
KRAAAAAAM

Kommentarer :

#1: Sanna

Just nu har Bagaren & Kocken ett paketpris på mixer och köksmaskin från Kitchenaid. Vi har precis köpt! :)

GLAD MIDSOMMAR!
Kram

skriven
#2: Mia ☆

Åh, vad det där såg gott ut! Hoppas ni hade en superb midsommarafton =) Vädret idag är inte lika skoj här på Åland, men mysdag inomhus med en brasa när det regnar är ju inte helt fel det heller.

Kram!

skriven
#3: Angelica

Hej
Vad gott måste köpa mig en mixer. Har bara en handmixer men funkar ju också....Hoppas ni haft en fin modsommar! kram

skriven
#4: Bella

Ååh, det är ju så gott med smoothies, men jag gör det aldrig själv... Måste bli bättre på det!

Hoppas att du hann med allt du skulle utan att stressa allt för mycket igår och att ni fick en helt underbar midsommarafton med god mat, trevligt umgänge och många skratt!

Kramar Bella

skriven
#5: Maria

Åh så gott det ser ut!!
Jag gjorde smoothies ganska mycket ett tag, men nu är det längesen...kanske dags igen:)
Hoppas att ni har haft en riktigt fin midsommar.

kram kram

skriven
#6: Junitjej

Vad det är gott med smoothies!

skriven
#7: Areyanna

Hej! Härligt! Har din med gått sönder? Min vänn råkade ha sönder min obh under diskningen=( Jag har inte heller kommit mig för att köpa någon ny än, men smoothies är ju så goda=) Ser underbart ut!! Ha en fin kväll!

skriven
#8: Inredning

Vilken sparande gör att köpa mig en MIXER. Någon endast en klappa bländare, utan även helheten .... Planerar du hade en trevlig sommar

skriven

Kommentera inlägget här :