Moviestar

Lite nytt till tjejerna från Bruka Design har flyttat in, jag tycker att den här serien är jättefin och eftersom Irma älskar bokstäver och snart kan hela alfabetet utantill så passar den alldeles perfekt för henne! För egen del tror jag att det får bli ett besök (igen) senare i veckan då jag slår till på ett par tallrikar från deras vårkolletion jag skrev om härom dagen (i ljus turkos) och så vill jag ha några sådana här frukostskålar, visst är de fina? De här glasen har jag också spanat in, fina att servera smoothie eller juice i tycker jag.

Måndagskväll igen, huj vad veckorna går!!! Idag började vår TV-kväll redan klockan sju då Majken i dagarna gör filmstjärnepremiär på kanal 5, kolla in nya serien Till salu imorgon så kanske ni får se vår lilla prinsessa in action :-) Kvällens middag för mig och Jimmy intogs således i vardagsrummet och vi var lite måndagslata och köpte hem kebab, riktigt goda finns att köpa här i närheten så det blir alltid ett eller två besök dit varje månad, pizza köper vi nästan aldrig längre utan blir det snabbmat så blir det thaimat eller just kebab. Vilken hämtmat föredrar du?

Imorgon är en stor dag för då skall vi äntligen hämta hem vår nya bil som vi väntat på i över åtta månader, inte trodde vi att när vi beställde den förra juli att vi skulle få vänta ända till mitten på mars men nu är den alltså här och det känns kanonbra! En sådan här blir det, vi har kört Skoda och Volvo de sista åren så det blir spännande att testa ytterligare ett nytt bilmärke!

Efter jobbet idag slank jag in på MQ, gick omkring i ett linne idag som jag upptäckte under förmiddagen tappat formen i tvätten och jag kände mig helt enkelt väldigt sugen på att köpa något nytt, när jag köper kläder nu för tiden blir det oftast något till tjejerna som inhandlas så min garderob behöver verkligen uppdateras med det mesta. Jag köpte en ljusrosa kofta typ Busnel och den tror jag blir jättefin nu till våren, behöver några snygga linnen att ha under men det får bli nästa gång! Märker att det här inlägget visst kom att handla till största del om shopping, det kanske är vårvädret som gör det, hihi...

Hoppas att du har en riktigt mysig kväll, massa kramar ♥

Uppdatering: Fy sjutton, aldrig mer kebab säger jag bara!!! Redan en timme efter middagen började jag må illa och sedan höll det i sig framåt småtimmarna då jag fick rusa in på toa, vidrigt!!! Så nu är jag sjukskriven idag, vet ju inte om det var kebaben eller kräksjukan som jag åkt på även om jag tror på det förstnämnda alternativet... Stackars mig :-(

Kommentarer :

#1: Rosahjärtan

Sabla kebab!!! Krya på dig!!!!!

skriven
#2: Söderböna

Nämen usch hoppas du mår bättre och att det inte är kräksjukan kramar!!!

skriven
#3: Johanna

Usch....inget roligt att bli dålig av maten. Det är väl det som är nackdelen med hämtmat, man vet aldrig vad man får. Min favorithämtmat är nog sushi, eller en riktigt god hamburgare är ju smaskens ibland också :)



Hoppas du känner dig bättre i magen.

Fint barnporslin du köpt, gillar verkligen Bruka.

Jag "slank" också in på MQ häromdagen, det blev en ny vårkappa. Och nya vårstövletter hittade jag på Jerns. Visar dem nu i bloggen.



Kul att dottern blir TV kändis, ska kika om jag hittar den på play.

Kramar!!

skriven
#4: Petra

Fy tusan för dålig mat! Blev sjuk av en kebab för ca 5 år sen och jag hade känningar i flera veckor efteråt... Aldrig mer blev det kebab sen. Men kul att du hittat lite fina kläder! Krya på dig!

skriven
#5: Carolines hemligheter

Söderböna:

Tack!!! Jo, det var kräksjukan tyvärr för framåt eftermiddagen började Irma kräkas som en gris :-( Men idag mår vi bättre och håller tummarna HÅRT för att Jimmy och Majken slipper åka på något!



Ha en fin onsdag, KRAMAR

skriven
#6: Söderböna

Nämen fy aldrig kul det hoppas ni är bättre nu. Här är det också sjukstuga - igen!! hinner fasen aldrig bli av med ett virus förrän nästa inträder. Våran lilla kille är jättesänkt och inatt hade han 40 grader med alvedon i kroppen, han har haft hosta hur länge som helst men eftersom den lät värre och annorlunda igår gick jag till doktorn och då fick vi astmamedicin utskrivet som han skulle andas in i mask, gjorde det igår kväll sen hade han kraftig hjärtklappning och skakade i kroppen hela natten, så jäkla obehagligt att det höll på så länge trots att man vet det kan bli så i början så känns det inte bra att ge det, och det blev ytterst lite sömn för oss alla tre, han ville inte ligga själv utan fick ligga mellan oss och var jätteynklig stackars liten. Idag har han också haft 40 grader till och från men nu verkar det som om det börjar vända lite smått allafall, han var uppe och lekte en timme innan han däckade igen och fick tom i sig lite mellis så han har något i magen. Kram!

skriven
#7: Carolines hemligheter

Men fy, ja det är så jobbigt att se ens barn må dåligt och inte kunna göra mer än man gör... Skönt att er lille skatt börjar återhämta sig, med 40 graders feber vore man ju själv halvdöd men de små klarar så mycket mer på feberfronten i alla fall!



Hoppas att ni slipper fler influensor nu för den här säsongen, sov sött inatt och stor kram!!!

skriven
#8: Söderböna

Visst är det. Nu har han tyvärr 40 grader igen och stigande och har dessutom kräkts ;( har packat en väska i förebyggande syfte och väntar just nu i telefonkö att komma fram till 1177. Kram!

skriven

Kommentera inlägget här :