Jag vill ha allt!!!


Denna smakfulla "inredningsdetalj" skulle jag vilja stjäla rakt av och ha på vårt matsalsbord i vardagsrummet. Ägget är från Affari, tallriken Mateus, ljuset samt krukan från Tine K Home. Bilden har jag lånat från Perlan Living som för övrigt har SÅ mycket fint!!! Har ni handlat därifrån, är ni nöjda?

Oj, nu är det dags för after work här på jobbet! Skall ta ett glas vin innan jag åker hem till familjen och till maken som lagat fläskfilé i balsamicosås kvällen till ära, visst låter det härligt :-)

Ha en riktigt skön kväll, vi hörs fina ni ♥

Kommentarer :

#1: Söderböna

Det är precis det fatet jag har från Mateus, jag har i em efter öppna förskolan fixat och donat hemma. Bland annat satt fram det vita fatet mitt på bordet med lite påskpynt, silvrig kruka med blomma, ljus också ska jag nog ta och köpa ett silverägg (som alla andra verkar köra med nu också) men jag såg en budgetvariant på Indiska häromveckan så hoppas det finns kvar. Vad roligt med AW kram!

skriven
#2: Malin

Hej Caroline!



Jag har handlat från Perlan, men det är säkert 5 år sedan. Minns knappt vad jag handlade.... tror att det var ett tändsticksfordral. Man klickar ju hem lite ditten å datten nuförtiden och det börjar bli lite svårt att hålla i sär vad man köpt var!



Tack för ditt meddelande! Blev glad! Efter en vinter kantad av sjukdomar tänkte jag nu äntligen ta tag i träningen! Det ska bli så vansinnigt skönt att få börja träna igen! SOM jag längtat! Hoppas nu bara att jag får fortsätta att vara frisk! :-) Vi lär springa på varandra på gymmet, förr eller senare! :-)



Ha en fantastisk fredag och en rikitigt skön helg!



Kram

/Malin

skriven
#3: Johanna

Fint! Vill gärna ha ett sånt vitt fat. Jag har ett sånt i blått. Men ett vitt vill jag gärna också ha.



Ja hos Perlan har jag handlat några gånger, alltid bra, snabb leverans och bra service :)



Hoppas du hade en trevlig AW och middagen lät ju god också. Ha en fin fin helg!

Ska du göra något speciellt?



Själva ska jag och Max & Felix gå och se den där nya Piratfilmen imorgon. Biomys med barnen och popcorn är ju aldrig fel.



Kram kram

skriven
#4: Sinta

Vilken fin blogg du har! Många fina bilder, de uppe i "headern" älskar jag. Roligt med någon mer som jobbar för ett fackförbund. Jag jobbar dock lokalt på bank men är facklig all min tid. Önskar dig en toppenhelg! Kram Sinta

skriven
#5: Carolines hemligheter

Söderböna:

Vad roligt att du skrev så mycket om resdrömmar/resminnen/resplaner häromdagen, då blev jag ännu mer sugen på att resa iväg snart!!! Det finns ju många guldkorn i livet och att resa är verkligen ett av dem :-)



Nu börjar Let's Dance igen, skriver igen snart!!!



KRAMAR

skriven
#6: Linda

Vilken härlig bild!

skriven

Kommentera inlägget här :