Vårnytt i sovrummet

Hej måndag, på väg mot Rosersbergs slott där jag skall coacha en klubbstyrelse hela dagen. Spännande och lite nervöst, vi coachar egentligen aldrig grupper själva utan är alltid två och denna gång är det (tror jag) en riktig utmaning så jag kan ju sakna en kollega men det skall säkert gå bra!

Vi kom hem ordentligt igår, flygresan gick jättebra men jag tror aldrig jag suttit så mycket på helspänn som igår. Ville inte självmedicinera med bubbel eftersom vi var på väg hem men jag beställde en liten flaska vitt till slut och händerna skakade så mycket att jag nästan inte kunde hälla upp i glaset... Och det hjälper, det är som med lustgas ungefär. Alkohol trollar inte bort ångesten men tar udden av den, jag kan andas regelbundet och slappna av lite i kroppen. Inser att det börjar bli dags att gå i KBT för det här också, det är ju själva fan att jag skall ha en personlighet som tillåter fobier att slå rot...

Från det ena till det andra, visst blev det fint i sovrummet med lite nytt vårpiff i form av nya lakan. Och sängborden (från SOVA) samt lamporna (från MIO) köpte vi tidigare i vår och är supernöjda med :-)

Ha en skön måndag, kramar!!!


Påslakan och örngott i blommigt (samt vitt och mörklila) kommer från IKEA och de grönrutiga fodralen (och kuddarna) från H&M Home.

Kommentarer :

#1: Anna S

Ser ut som en hotellsäng. Jättesnyggt o stilfullt!



Vad bökigt med flygfobi :(.

Hoppas kbt kan råda bot på det (oxå).



Kramar

skriven
#2: Linda - Harmony Home

Vad fint ni har i sovrummet! Härligt somriga lakan:)



Fin måndag! /Kram

skriven
#3: AnnaMalin

Så fint!! Sängkläderna var underbara.



Kan tänka mig att det är riktig jobbigt med en sådan fobi och ångestkänsla, men det är ju himla bra att t ex KBT finns och att du ser den hjälpen.



Stor KRAM

skriven
#4: Maddiie

Lamporna var super tjusiga! och lakanen var super fina! Vart har du köpt de? :)

skriven
#5: Mia ☆

Urfint! Vilket härligt sovrum =)



Vad jobbigt med fobierna, jag känner igen mig i det där. Fast jag har getingar som absolut största skräck.



Hoppas allt gick bra med coachningen, kram!

skriven
#6: Frida - BF 8 juni ♥

Lycka till!



Superduperfint!!!

skriven
#7: Petra

Härligt med somriga påslakan.

Sängborden är riktigt fina.

Ha en underbar kväll, lite varmare blev det i eftermiddags;)kram

skriven
#8: Bella

Sååå fint ni har det i ert sovrum, ser verkligen inbjudande och hemtrevlig ut!



Så jobbigt för dig med din flygrädsla, måste var riktigt jobbigt och ta udden av varje resa lite grann att själva resandet är en riktigt utmaning...



Kul att du uppdaterar bloggen :) Själv har jag varit urusel på att lämna kommentarer då livet är upp och ner på olika sätt...



Hoppas din vecka börjat bra!



Kramar Bella

skriven
#9: Maddiie

Sv: huvudvärken försvann efter några glas vatten och lite mat :) åh då ska jag genast kika in på deras hemsida :D

skriven
#10: Therese

Härlgit det ser ut som en sommaräng! M tillåter inte riktigt den stilen här hemma så snäll han är din J ;) tror inte det ska vara några problem nästa vecka men i så fall måndag eller torsdag, vad passar dig bäst? stor kram

skriven
#11: AnnaMalin

Sv: Vad roligt! Jag la till dig med :-)



Kram till dig!

skriven
#12: erika

Bland det bästa jag vet är att krypa ner i en renbäddad säng :-)



Kram

skriven
#13: Rosahjärtan

Hej!

Kul att höra från dig! Blir mest bloggande & läsande via mobilen nu de soliga dagarna, så jag ska erkänna at jag varken är speciellt effektiv på min egen eller andras bloggar heller!



Paleo var en utmaning på 30 dagar som jag hoppade på & när jag utvärderade Paleo så tycker jag att den inte kändes helt 100% för min mage, misstänker frukten faktiskt. Fick springa på toa flera gånger per dag, vilket inte känns så fräscht =)



Jag är likt dig väldigt svag för just socker, bortbjudningar och lördagsgodis. & min kropp samlar jättemycket vätska av minsta munsbit. Det enda jag VET hjälper mot sötsuget är just LCHF för min del & det gör även att jag tappar vätskan. jag behöver tydligen massa förbud för att fatta vad jag får äta =)Så nu inför semester kör jag LCHF så länge jag bara kan helst över semester för jag kan ju lika gärna festa loss på ostar, skaldjur och rödvin som bullar, lösgodis och chips. Jag har även bakat LCHF så det finns lite lyxigt hemma om suget blir för stort och har tagit med alternativ när vi åkt bort. Tex så erbjöd jag mig att ta med efterrätt på MorsDagsmiddagen & bakade en LCHF-tårta, imorgon ska jag iväg med jobbet och vet att det blir tårta till efterrätt & då tar jag med mig kokosboll eller en LCHF biskvi & äter istället för står jag utan VET jag att jag faller dit.

& när jag varit ute & ätit med vänner har jag ju kunnat välja och välja bort från menyn. En bra restaurang har oftast osttallrik till förrätt/efterrätt om man är sugen =)



Jag har kylskåpet fullt av ostar & ölkorv, köpt Groks till lördagsmyset & massa mörk choklad. Men jag förösker att inte överdosera fett bara för att.



Stor Kram



skriven
#14: Ann-Louise

Hej vännen!!



Nooooo, inte fredag 15/6, då har vi avslutningsfest med skolan och ska ut med skärgårdsbåt bland kobbarna. Men den 8/6 ,9/6, 16/6 funkar!



Kram

skriven
#15: Inredning

Trevlig design.can du hjälpa mig hur kan skapa som dessa.

skriven

Kommentera inlägget här :