Waldorf Astoria Berlin

Om exakt en månad idag åker jag och min syster till Berlin för en riktig tjejhelg med massor av shopping, fika, god mat, promenader och mys... Skall bli HELT underbart ♥ Jag var i Berlin med maken i juni 2012 och lovade mig själv då att inte dröja allt för länge med att åka tillbaka, tyckte såååå mycket om den staden. Jag har valt ett hotell jag tror mycket på, Waldorf Astoria som är nybyggt och har fått bra rating på bland annat tripadvisor så vi skall verkligen lyxa oss, eller hur syrran??? Tror till exempel att vi kan vila våra trötta kroppar efter långa shoppingturer i den här poolen utan att klaga allt för mycket ;-)
 
Idag har jag jobbat hemma, såååå skönt!!! Från och med januari tar jag för övrigt "hemmajobbandet" ett steg längre och går ner på 80 % under en period och det känns som ett väldigt bra beslut. Att jobba heltid, pendla 10 timmar i veckan, sköta ett hushåll, vara med barnen, träna, handla och allt annat som hör livet till tar på krafterna och jag skall verkligen vårda den tiden jag är hemma nästa år på allra bästa sätt. Är lite sugen på att plugga något på distans eller börja fila på att jobba lite i en egen coachverksamhet på sikt så sådana tankar kommer att få utrymme också under nästa år. Spännande!!!
 
Om en stund drar jag på föräldramöte så nu står kvällens middag i ugnen, blomkålsgratäng och köttbullar jag lagade igår. Gjorde på ett kilo nötfärs och stekte i ugnen, smidigt och perfekt att ha för två middagar i rad. Igår blev det en riktig klassiker med potatismos, gräddsås, lingon och inlagd gurka och det är inte mycket som slår det anser jag. Tycker det är rätt kul just nu att laga mat (även på vardagarna) men vi tänkte ändå köra på Linas barnkasse igen fram till jul. Var ett bra tag sedan sist och vi är riktiga periodare när det gäller matkassar.
 
Hoppas att du får en riktigt skön onsdagskväll, mysigt att tända ljus och kura ihop sig inne när novemberrusket står för dörren. På tal om värmeljus konsumerar jag skamlösa mängder och måste till IKEA i helgen för att fylla på förråden, så här års är jag beroende av doftljus i olika fomer :-)
 
KRAAAAM

Kommentarer :

#1: Bella

Sååå kul att ha en tripp till Berlin att se framemot tillsammans med syster. Jag har varit i Berlin en gång när jag var 14 år så staden har med all säkerhet ändrat sig jättemycket sedan dess. Det var ett år (tror jag) efter muren fallit så mycket av den var kvar och östsidan och västsidan var som helt olika städer. Väst med KaDeWe och all shopping och gråa öst med hundkojor och så slitet. Skulle vara så kul att åka tillbaka nu i vuxen ålder. Hoppas ni får en toppenresa.

Låter klokt att gå ner i tid till våren, bra att du tar hand om dig :)

Hoppas maten smakade bra och att du har en mysig kväll med familjen!

Kramar Bella

skriven

Kommentera inlägget här :