Grattis världens bästa Irma <3


Grattis min älskade Irma på din födelsedag <3 Sju år sedan du kom till världen en stekhet julidag efter tre hela dagar på förlossningen. Du är en gåva jag får om och om igen, varje dag jag vaknar med dig i närheten är en välsignad dag. Älskar dig idag, imorgon och för alltid.
 
Sitter i solen, dricker en iskall cola och hör barnen leka med sina kusiner bakom husknuten. Det är svårt att klaga på något, en stund som denna. I ugnen står brorsans magiska pulled pork och sprider ljuvliga dofter, om några timmar är det dags för födelsedagsmiddag med nära och kära. Sommardagarna här på landet är nog årets bästa dagar.
 
Idag är en bra dag på många sätt, inte bara för att det är min stora tjejs stora dag. Jag känner mig fri idag på ett sätt som jag inte gjort på väldigt länge. Fri från tankar som funnits hos mig och tagit energi och fokus. Jag har i dagarna avslutat en nära relation som så länge tärt på mig. En relation med en av mina bästa vänner. Jag har försökt tidigare men inte klarat av det fullt ut men nu är det slut. För gott. Jag trodde att jag skulle vara ledsen och lite vemodig men jag är mest lättad och känner mig fri, som sagt. Det är verkligen inte lätt att bryta starka vänskapsband men det finns tillfällen i livet då det är nödvändigt. I framtiden ska jag så långt det är möjligt omge mig med människor som vågar stå för sina handlingar, som är ärliga och modiga. De människor som vi har nära i våra liv är ju nyckelfaktorer till glädje och utveckling och/eller frustration för oss. En person som ljuger, är egoistisk och gör allt för att rädda sitt eget skinn är förmodligen inte en nyckel till långsiktig glädje. Vare sig för sig själv eller för andra.
 
Ta gärna en stund då och då för att fundera kring vilka människor som du omger dig med. Är det personer som osjälviskt och ärligt skänker dig glädje? Som är generösa och mår bra av att berika ditt liv? Som är stolta över att få vara dina vänner? Finns det människor i ditt liv som med handen på hjärtat inte borde få ta den plats som de tar?
 
Det går att ändra sitt liv, sin riktning. Låt de destruktiva krafterna försvinna. Skapa utrymme för ärlighet, enkelhet, respekt och kärlek <3
 
KRAM

Kommentera inlägget här :