Så mycket bättre...

Fick möjlighet igår att bli fotograferad av en professionell fotograf, Jonas Koel, som är en vän till Magnus. Det var ju superroligt och jag är så tacksam för den möjligheten då jag verkligen vill ha bra bilder att kunna använda på en kommande hemsida som jag sitter och filar lite på :-) Jag kommer nog att göra om bloggen litegrann också, kanske testa en ny layout och nya bilder. Vi får se, jättekul i alla fall att få riktigt bra bilder som jag använda framöver!
 
Den här helgen är så skön, jag har inte tjejerna (har haft dem tre helger i rad pga en del byten här under vintern/våren) och har verkligen längtat efter att vara med me, myself and I... Började helgen i fredags med en härlig middag i Vasastan med bästa Ann-Louise som jag inte träffat på nästan ett år! Men nu blir det andra bullar för igår kväll köpte vi en weekendresa till Köpenhamn över Kristi Himmelfärd, sååååå härligt. 

Lördagen fick också en bra start med ett spinningpass innan jag åkte in till stan vilket typ aldrig händer för min del. Blev fotad ett par timmar och drack därefter lite bubbel med tillhörande tapas på trevliga Bouqerian i Moodgallerian.
 
Sedan tillbringade jag kvällen med en skål naturgodis (upptäckte igår att det finns en ICA Kvantum i Täby som har en hel avdelning bland naturgodiset med enbart lakrits i alla möjliga varianter, det var som julafton för min del kan jag säga), Gladiatorerna på TV och, icke att förglömma, Miao-Miao vilket är tjejernas spel på paddan som det mestadels är jag som spelar ;-) Man bygger en värld för små söta katter och det tar en jäkla tid att tjäna ihop pengar så att man kan köpa nya byggnader men jag kämpar på, haha.
 
Söndagen känns lika perfekt, åker på dynamisk yoga om en timme och därefter ska jag tvätta bilen (och eventuellt byta däck). Ikväll sitter jag återigen i Tjejzonens chatt, känns så otroligt bra och rätt att jag har tagit på mig det här uppdraget. Det är så lätt att tro (kanske inte minst från riksdag/regering) att allt handlar om pengar. Bara vi pumpar in miljarders miljarder i olika verksamheter så ska allt lösa sig. Jag tror allt mindre på att pengar i sig har den genomslagskraften. I slutändan handlar det om människors egen kraft och engagemang samt effektiva strukturer och relevanta målsättningar. Och att man löpande vågar, vill och kan utvärdera organisationens alla delar för att säkerställa att det görs rätt saker på rätt sätt. Har du inte de bitarna på plats kommer pengarna ändå bara att läcka ut igen, på ett eller annat sätt.
 
Och jag tänker på det när jag sitter i chatten, vilken fantastisk verksamhet det är. Självklart är de också beroende av pengar, det är vi alla, men det är ändå frivilligheten och viljan att skapa en bättre tillvaro för tjejer och unga kvinnor som är drivkraften. Det finns så mycket att göra där ute, tänk vad magiskt det är att vi faktiskt alla behövs och att vi alla kan göra skillnad för att få en bättre värld.
 
Nu ska jag sätta på skön musik, släppa in frisk och vårig luft och göra lite fint här hemma innan jag åker till gymmet. Jag mår så mycket bättre den här helgen än förra, kraften i att fatta beslut och därefter genomföra förändring är kanske också underskattad... Ur kris kommer kraft. Ur kraft kommer förändring. Ur förändring kommer utveckling. Ur utveckling kommer glädje. Ur glädje kommer lycka.
 
Fånga dagen ♥
KRAM

Kommentarer :

#1: Anonym

Jobbar på den där kraften.....
Verkar vara svårt dock. Men skam den som ger sig. Tack för påminnelsen att kris kan leda till lycka. Trevlig söndag önskar jag dig!
Erika

Svar: Ja, det är inte det lättaste... Speciellt inte om man har letat under lång tid, då blir det ju ett slags normaltillstånd som man vänjer sig vid 😌

För min del har min terapeut varit avgörande, det kostar ju förstås en slant men det är så värt det!!! Och numera ses vi ibland bara en gång varannan månad men hon hjälper mig att påminna mig om vad det är jag faktiskt VILL, så lätt att glömma bort det ❤️

Stor kram till dig och en härlig söndag!!!
Caroline

skriven
#2: Ann-Louise

Ska bli så kul! 🤗😃 Yihaa!!

Svar: Superduperkul 🤗😎😍
Caroline

skriven

Kommentera inlägget här :