Simsalabim

Sist jag hade en barnledig helg blev det bland annat ett besök till Bouqerian och ett glas bubbel tillsammans med några härliga tapas (eller säger man egentligen pinchos). Åhhhhh, vad jag önskar att jag kunde knäppa med fingrarna just nu och överföra bildens innehåll till mitt vardagsrumsbord! Räcker förvisso med ett glas bubbel ikväll :-)
 
Igår kväll blev det en spontan AW på stan med en kollega och idag har jag varit lite "trött"... Åkte ändå på yoga imorse och det var skönt även om jag inte kände mig i någon vidare form. Därefter har jag varit hemma själv hela dagen, mysigt ibland med sådana helger. Kvällen har tillbringats framför Gladiatorerna med datorn i knät, har suttit och beställt hem flera "ball mason jars" och en del annat till köket. Så nu kommer jag snart kunna servera smoothies, grönsaksjuicer och shiapuddingar (och drinkar, inte att förglömma) i lite schystare behållare, jippie!
 
Imorgon har jag ett måste på agendan och det stavas D.E.K.L.A.R.A.T.I.O.N... Men det ska jag väl klara av, börjar morgonen med ett spinningpass för att ladda ordentligt ;-) Annars blir det nog en lugn dag imorgon också, har dock ett akut behov av att klippa mig (mitt hår ser ut som, och jag överdriver inte, en hög med stålull...) och har inte fått tummen ur att boka en tid hos min frisör. Så eventuellt sticker jag i ren desperation till Täby Centrum och bokar en tid på ett sådant där "snabbställe" och sedan färger jag håret själv imorgon kväll. Fast helst vill jag ju göra det ordentligt, är sugen på lite ljusare hår igen. Hade jag varit lika ombytlig på andra områden som jag är när det gäller mitt hår hade jag väl vid det här laget haft 15 olika jobb och lika många äktenskap, haha.
 
Hoppas att du har en mysig helg, stor kram ♥

Kommentera inlägget här :