Tips från Dermaceutic

Godmorgon! Just nu befinner jag mig i Göteborg igen, ska snart sätta igång med arbetsdagen men vill, för ovanlighetens skull, ge ett skönhetstips först :-) Jag har förstås hunnit med en hel del olika produkter för ansiktet genom åren men har aldrig varit så nöjd som sedan jag började använda krämer och serum fråm Dermaceutic. Jag köper dem hos superduktiga Rebecca på hennes klinik Stare by Rebecca i Göteborg men utgår ifrån att man kan beställa dem från de stora skönhetssajterna (tror att de har en egen, svensk, sida också där man kan läsa recensioner och beställa). Just nu använder jag två produkter därifrån varje dag och det är dessa:
 
C25 Cream är, på riktigt, helt beroendeframkallande. Efter att ha använt den en gång insåg jag att "nu är det kört". Min syster lånade den vid ett tillfälle och samma sak där ;-) Den innehåller 25 % C-vitamin som skyddar huden ifrån rynkor vid stress och hårda förhållanden. Antioxidanterna arbetar effektivt för att kontrollera fria radikaler, skydda från solens starka strålar och föroreningar i luften. Det är en anti-age kräm som även motverkar mörka ringar runt ögonen och mindre pigmentfläckar. Jag betalar 600 kr för den men det går säkert att komma ner lite i pris om man kikar runt. Och så luktar den svagt av apelsin och är fantastiskt skön att stryka på ♥ Jag använder den både morgon kväll under andra krämer.
 
K Ceutic använder jag på kvällen, det känns verkligen som att den skyddar och tar hand om huden. På sommaren kommer jag nog att använda den dagtid också då den innehåller SPF 50. K Ceutic är rik på aktiva ingredienser som reparerar, fuktar, lugnar och skyddar huden. Om du t.ex. har gjort en kemisk peeling eller en annan behandling rekommenderas den här produkten men jag använder den året om, till natten som sagt. Den är ganska trög i konsitensen, går säkert utmärkt att blanda med en lättare dagkräm också. Tror att jag betalar 500 kr för den. Det är alltså inga direkt billiga produkter men om man ser till "price performance" så tycker jag att det mer än värt att lägga ut de pengarna :-)
 
Hoppas att du får en fin dag, stor kram!!!

Kommentarer :

#1: Anonym

Tack för tips!
Hoppas livet behandlar dig väl. Saknar dina inlägg. Ta hand om dig!
Erika

Svar: Tack <3 Det har varit en period med mycket i och utanför mig... Kommer nog snart tillbaka igen :-) Stor kram!!!

skriven

Kommentera inlägget här :