Sista semesterveckan!

Vad tiden går fort, satt ju nyss och skrev här på bloggen om hur jag ville ha min vecka 29 och nu är det redan vecka 31, vart tog tiden vägen egentligen? Här på landet brukar i och för sig mitt fokus på tid (och rum) ha en tendens att suddas ut och det är väldigt skönt. I vardagen är det annars på något sätt styrande hela tiden, att leva sida vid sida med Outlook... Men i denna miljö står tiden stilla, samtidigt som den passerar förbi snabbare än vinden. Älskar att vara här ♥
Önskar att jag kunde komma ut varje dag och gå snabbt en timme i dessa rofyllda omgivningar, passade på när Jessica och Daniel var här i förra veckan då jag kunde lämna tjejerna med dem. Märker direkt hur bra jag mår av den rutinen och när den bryts riskerar jag att bli lite deppig. Jag har alltid varit, och kommer sannolikt alltid att vara, en känslig själ och att komma ut i naturen är en avgörande faktor för att jag ska må bra. Nu när jag inte varit ute och gått på några dagar får jag kämpa lite extra med att behålla mina goda tillstånd. Så det jag skrev om i förra inlägget, att lyckas bibehålla mitt lugn och harmoni, är helt beroende av att jag rör på mig dagligen. 
Jag ska snart ta med tjejerna ner till vattnet, det är inte så varmt i luften men det avskräcker ju inte dem. Bara deras badkruka till morsa ;-) Minst ett dopp till ska det i alla fall bli innan vi åker hem i slutet på veckan, det lovar jag mig själv här och nu!
 
Sista semesterveckan ♥ Nu jäklar gäller det att maxa dagarna med att variera "att göra ingenting" med "att göra mycket". Nu ska jag förvisso åka till Budapest nästa torsdag så det blir ju några dagar med bonussemester även nästa vecka och det känns som ett riktigt bra avslut på sommaren. Jag har velat åka dit länge då det verkar vara en härlig stad så det ska bli jättekul. Och sedan drar jobbhösten igång på allvar, jag är bokad till och med maj nästa år då jag ska ut på en föreläsningsturné för chefer så det kan bli ett hektiskt år som drar igång nästa måndag. Men först; en riktigt härlig vecka här på Västkusten ska avnjutas med start just NU.
 
Hoppas att du får magiska dagar, stor kram!!!

Kommentera inlägget här :