Business & Pleasure ♥

Min fina vän Karin som precis har blivit min nya kollega i coachgruppen på jobbet och jag har haft en superhärlig start på veckan. Vi har haft rätt så mycket att planera inför hösten och bestämde oss för att sticka iväg några dagar för att varva fokuserat arbete med sommarfeeling till sjöss ♥ Istället för att sitta i stan och jobba bokade vi en kryssning till Helsingfors och det visade sig vara ett riktigt lyckokast. Vi har fått jättemycket gjort samtidigt som vi har haft det skitmysigt. Älskar det gränslösa arbetslivet (även om jag vet att det utmanar både mig och många andra mellan varven) och möjligheten att kunna byta såväl miljö som perspektiv ibland!
Människor som får en att skratta så där riktigt hjärtligt, de ska man vara grymt rädd om. Min erfarenehet är att de inte växer på träd och att de berikar ens liv så mycket! Att ha kul på jobbet kommer alltid att vara en ledstjärna för mig, slutar jag att ha det måste jag göra en professionell förändring. Vi har bara ett liv och jobbet är en så stor del av det. Att många människor står utanför arbetsmarknaden idag är en jäkla utmaning, ibland blir jag så trött på menlösa och fega politiker som trollar med ord och siffror istället för att ta gemensamma krafttag i vårt land. Men det är en helt annan diskussion, det ;-)
Efter arbetsdagarna har vi ätit riktigt gott, första kvällen blev det italienskt och det är ju aldrig fel. Jag skulle kunna leva på ostar och charkuterier, helst i kombination med något gott att dricka till. Den här kvällen valde vi mousserande till förrätten istället för ett glas rött som kanske är det vanligaste och det funkar ju alldeles utmärkt. Fast å andra sidan, ett glas champagne funkar i alla sammanhang...
Andra dagen hoppade vi av båten och satt ett antal timmar på Espresso House och jobbade. Vi såg inte så mycket av Helsingborg med andra ord men det var ju heller inte tanken denna gång. Väl tillbaka på båten körde vi en "klassiker", en räkmacka och ett glas vitt. Ett måste när man åker finlandskryssning tycker jag :-)
Middagen blev en ganska sen historia, kött och rött helt enkelt. Det är ju aldrig fel...
...och det är det inte heller att avrunda en god middag med ost ♥
 
Vill bara skicka över en kort hälsning innan jag ska fortsätta att jobba, två dagar till nu med en del saker som ska fixas innan jag går på fyra veckors semester. Jag tycker att det är riktigt skönt att jobba på sommaren har jag kommit på, till vardags har jag så mycket fokus på olika typer av beställningsjobb att rensning av mappar (både digitala och fysiska), en viss del av administrationen och även visst utvecklingsarbete inte riktigt hinns med. Så dessa dagar som jag har jobbat har jag kunnat göra sådana saker och verkligen känna att jag kommit "i fas", otroligt skönt. Satt några timmar här hemma nu på morgonen och ska strax bege mig den låååååånga vägen till kontoret, ska bli så underbart när vi kan flytta tillbaka till stan hösten 2017 (hoppas att de blir klara i tid bara...). Allt blir dock enklare när det är sol och 20 grader ute :-)
 
Ha en magisk sommardag, oavsett om du jobbar eller njuter av ledigheten!
 
KRAAAAAM

Kommentera inlägget här :