En kväll att minnas ♥

Vilken härlig kväll det var igår ♥ Jag fick den stora äran att certifiera min fina vän och kollega Annica under högtidliga former då hon blev klar med sin utbildning till kommunikolog. Efter en mysig och givande dag på Djurönäset blev det festmiddag som avslutades med (för många) drinkar, dans (på borden) och glädje nere på den havsnära restaurangen/baren Sjöboden. Kan verkligen tipsa om att åka dit en sommarkväll, det är trubadur varje tisdag och torsdag med efterföljande DJ och spontandisco :-) Den här bilden är tagen på vägen hemåt mot hotellrummen, tycker vi ser oförskämt fräscha ut... Speciellt med tanke på hur sliten jag känt mig idag. Men det var det värt!
 
Sitter nu och fixar med lite pappersarbete. Skönt att kunna bocka av "måsten" och "borden" innan jag och tjejerna styr kosan mot vårt älskade Rågårdsvik imorgon förmiddag. På söndag fyller Irma åtta år så det blir bra att komma ner redan imorgon för att kunna landa och ladda i lugn och ro. Vi ska fira med familjen och det blir härligt, speciellt för tjejerna att träffa "Moffe" (morfar) som de ser alldeles för sällan.
 
Igår fyllde förövrigt lilla mamma år, kunde ju inte vara där och fira henne men har sett kort från hennes lilla födelsedagsfest och det var fint. Det har tyvärr gått väldigt snabbt utför med henne de sista veckorna, hon är helt sängliggande nu. Jag är förberedd på att det inte är så långt kvar fast frågan är ju om man är så förberedd som man kan tro, när det väl sker. Sannolikt inte. När definitiva avslut sker så blir det nog ofta saker som behöver bearbetas, även om man trodde sig ha gjort det redan. Så har det varit för mig i alla fall, i olika sammanhang.
 
Oj, nu dör datorn strax och jag har ingen sladd... Får sluta helt enkelt, hörs snart igen!
Kraaaaaam

Kommentera inlägget här :