Vecka 29

Denna morgon får ni stå ut med en väldigt suddig bild men det var allt jag hade att tillgå... Här ser ni mig i jeans och gummistövlar, ridandes i en paddock för första gången på 12 år häromdagen. Åhhhhhhh, vad jag fortfarande älskar att rida. Och allt som hör stallet till. Hämta hästar i hagen, borsta, sadla, mocka, pyssla. Jag vill börja rida igen och ska se över möjligheterna framöver.
 
Eftersom jag just nu har hittat ett flow i att blogga på morgonen så gör jag det även denna soliga start på vecka 29. Jag har tjejerna tills på torsdag morgon och därefter från och med lördag igen då vi drar till mitt älskade Bohuslän ♥ Förra måndagen stack vi till Ulricehamn och hade en superskön vecka vilket jag nämnt tidigare. Dock var mina tillstånd upp och ner, en hel del energi gick åt till att försöka bearbeta ouppklarade känslor och tankar som kom upp till ytan i samband med ett besked jag fick. Veckan kulminerade igår då jag drogs med klumpen i magen nästan hela dagen och en känsla av att tårarna brände bakom ögonlocken. När jag lade mig igår kändes det dock bättre.
 
Nu är det en ny vecka och nu är det dags att se framåt igen. Nu får sorgeperioden vara över. Det är naturligtvis viktigt för min skull men även för tjejernas skull och för min nya relations skull. Jag vet förstås inte fullt ut vad den landar i om tre månader eller om tre år men för min del känns det heller inte så viktigt att tänka så långt fram. Det är viktigt att försöka skapa något bra, här och nu.
 
Hur ska jag fokusera och agera så att vecka 29 blir en riktigt, riktigt bra vecka? Jag ska träna, inser gång efter annan hur galet välgörande det är för en dyster sinnesstämning. Jag ska äta bra, ha några dagar utan alkohol (blev en del i förra veckan), skratta mycket, vara närvarande med tjejerna, göra mysiga utflykter med dem, ha två superhärliga dagar på Djurönäset torsdag till fredag. När jobbiga tankar dyker upp kommer jag att låta dem studsa tillbaka igen. När sköna känslor fyller mig ska jag försöka att lägga på lite extra bränsle, verkligen maxa de tillstånden. Det kommer att bli en bra vecka, det här ♥
 
Hur vill du ha din vecka 29?
KRAAAAAAM

Kommentarer :

#1: Mia (kusin)

Åh vad härligt det ser ut. Saknar också hästarna. Men Attans så dyrt det är. Men skritta ut i skogen en solig dag måste vara den bästa terapi som finns.

Hoppas du får en fin sommar ❤️


Svar: Ja, det är bättre än all medicin och terapi som finns <3
En härlig sommar till dig också Mia, kraaaaaam!!!

skriven

Kommentera inlägget här :