Just nu, just idag...

På väg igen... En fysisk förflyttelse, denna gång 😉 Och ingen större ansträning heller, utan till min älskade hemstad Göteborg. Snart är dessa sex månader till ända, då jag jobbat där på deltid. Så glad jag är över att jag har fått den chansen! Den absolut största vinsten med dessa månader är att jag fått inre ro gällande min mammas tillstånd. Skulle hon somna in imorgon så kommer jag att känna att jag var där, på slutet. Skulle hon leva länge till, så har jag ändå funnit mitt inre lugn som jag kommer att bära med mig. Det är en stor pusselbit i mitt liv, för att kunna leva i harmoni och lycka. Jag är tacksam för det.
 
Det är så mycket jag vill sätta ord på, igen. Efter en period i "varande" och inte så mycket i "görande" är jag återigen redo att formulera mig kring sakernas tillstånd. Det känns bra.
 
Jag hoppas att du har en fin vecka och verkligen njuter av dessa magiska sommardagar. Jag blir alltid så oerhört medveten om hur värdefullt livet är när denna tid på året kommer... Vår tid på jorden. Samma dofter som jag drog in som sjuåring, samma dofter jag kommer att dra in som sjuttiosjuåring (hoppas jag), samma dofter som jag drar in just idag av alla dagar. Här och nu, den mest värdefulla av alla värdefulla dagar som passerat och som ligger framför oss, redo att upptäckas. Men ingen dag kan någonsin ha ett större värde än just den här dagen, just den här stunden ❤️
 
Kram!!!

Kommentera inlägget här :