Att köpa sitt drömhus...

Tänk vad många olika "tidsepoker" man kan hinna med under en livstid! Den här lägenheten minns jag såväl när jag köpte på våren 2014, den stod för starten på mitt nya liv och jag tror aldrig jag känt mig så stark och självständig som under den tiden (även om det också var en väldigt tuff period). När jag flyttar härifrån nästa sommar har jag bott här i ganska exakt fyra år. Nästan på dagen när jag fyller 40 år går flyttlasset härifrån om allt går enligt planerna :-) 
 
Läste igenom mitt förra inlägg nu och log för mig själv när jag läste avslutet på det. Vi förlorade en budgivning av drömhuset igår men tar nya tag. Hoppet överger en ju inte i första taget, eller hur? Tänk om jag visste när jag skrev de raderna att dagen efter skulle mäklaren höra av sig och berätta att de två som budat längst plötsligt dragit sig ur!!? För att göra en lång historia kort blev det plötsligt en ny budgivning och vi vann den!!! Någonstans inom oss kände vi ju direkt när vi såg huset på Hemnet att det där är vårt hus. Det är meningen att just vi ska bo där. Så när vi förlorade budgivningen kändes det helt fel, det var ju inte alls så här det skulle bli. Men... ibland känns det faktiskt som att universum ser en och är på ens sida :-) Vi köpte vårt drömhus och det enda smolket i bägaren som det känns är att inflyttning inte är förrän i juli 2018! Gaaah, det har inte ens gått två månader sedan vi köpte det men det känns som två år. Minst.
 
Samtidigt njuter jag av att bo i lägenheten ett tag till, det är som att jag har fått ett känslomässigt uppsving nu när jag vet att tiden är begränsad. Jag går ut med den till försäljning i februari/mars skulle jag tro och det är ju bara att hoppas på att marknaden inte förändras allt för mycket tills dess. Jag bor i ett väldigt lugnt och trevligt område med närhet till mesta som är perfekt för såväl barnfamiljer som äldre par, tror att det är mer känsligt när det gäller helt nyproducerade, svindyra lägenheter som ligger i "nya" bostadsområden som ska ut på marknaden nu. Jocke har redan sålt sin lägenhet och det känns skönt, om vi båda satt på våra objekt i över ett halvår efter att vi köpt en villa skulle det nog kännas lite svettigt... Nu känner jag mig rätt så lugn och tänker att det löser sig <3
 
Jag hoppas att du har en härlig höst, vilken magisk oktober det är i år! Så otroligt vackert och underbara dagar, hösten är verkligen en fantasisk årstid i det här landet. Det enda jag önskar är att jag hade mer tid att njuta av vädret och den klara luften, känns som att dagarna går i ett.
 
Stor kram, vi hörs snart igen hoppas jag ♥♥♥

Kommentera inlägget här :