Det viktigaste av allt...

(null)
Innan jag valde att avsluta min tjänstledighet och därmed mitt nystartade företagande i mitten på mars hade jag bokat in en fotografering med duktiga Jenny Unnegård. Jag ville ha proffsiga bilder till hemsidan, LinkedIn och andra sammanhang där jag skulle marknadsföra mig själv. Vi valde att köra på med fotograferingen ändå och det är jag så glad för nu i efterhand ♥ Drömmen lever ju såklart vidare om att kunna hjälpa människor i framtiden i en egen verksamhet och då kommer jag ha glädje av dessa bilder. Men det har jag faktiskt redan nu, jag tycker att hon lyckats så väl med att fånga det jag vill stå för i mitt liv. Jag blir glad när jag ser glädjen i mina ögon. Den har inte alltid funnits där, verkligen inte. Men den finns där nu och jag kan se det så tydligt.
 
(null)
Och så denna vackra natur, finaste och bästa Vaxholm som jag älskar av hela mitt hjärta. Jag är lycklig varje dag för att få bo i detta lilla paradis på jorden, "skärgårdens huvudstad" som Vaxholm tydligen kallas 😍
(null)
Dessa bilder har jag valt ut och har numera på förstasidan på bloggen (om man går in via datorn vill säga), jag tycker att de passar fint ihop med bloggens namn och syftet med den. Att kunna lyckas vara lycklig i sitt liv, både när solen skiner och när regnet öser ner. Livet är inte alltid lätt, det har 2020 visat oss allt för tydligt... Men det är värdefullt. Och vackert.
(null)
I ärlighetens namn kände jag mig först lite tveksam till att välja ut den här bilden av alla som Jenny skickade över. Nej, jag ser inte ut som när jag var 25... Nej, jag har inte alltid prioriterat mig själv och min hälsa som jag borde ha gjort. Jag ser "skavanker" och (ytliga) sidor hos mig själv som jag inte känner mig 100 % bekväm med. Men jag ser också något annat i den här bilden. Glädje, livslust, en vilja att helt enkelt leva och andas och älska. Och även om vi såklart ska ta hand om oss själva på alla sätt och vis, så är väl det vårt allra viktigaste mission ♥
 
Ja, som ni märker verkar jag på riktigt ha hittat tillbaka till blogginspirationen den här gången. Flera gånger förr har jag fått feeling och skrivit att "nu är jag tillbaka" och sedan tappat gnistan ganska fort igen. Jag vet inte vad som är annorlunda den här gången. Kanske har det att göra med allt det som sker i världen, ett behov av att få skriva och dela tankar med andra just nu. Kanske är det ett substitut till företagandet som inte blev av, kanske är jag bara på en plats i livet där det känns roligt igen. Jag vet inte men jag vet att det känns härligt.
 
Hoppas att jag kan sprida lite inspiration och möjlighet till reflektion (och några härliga recept) där ute i dessa tider där det behövs feel good mer än någonsin.
 
Och där säger jag tack för nu och arbetsdagen drar igång 💚
KRAMAR
Taggar: inspiration, skärgården, vaxholm;

Kommentera inlägget här :