Good & bad hairdays

(null)
Jag spinner vidare på gårdagens tema denna morgon... Saker som får mig att må bra i tider av coronavirus och oro i världen. Jag kanske börjar i den andra änden när jag tänker efter. Saker som får mig att INTE må bra. Och ja, nu snackar vi alltså världsliga ting. För min del handlar det om ett hår som numera är ständigt trassligt, tovigt och knappt går att reda ut längre. Jag inser att jag verkligen måste gå till frisören snarast.
 
Jag går till ett jättefint ställe med stora, luftiga lokaler där det bara jobbar två frisörer. Jag har gått till den ena av dem i många år och nu har hon och en tidigare kollega till henne startat upp den här salongen i Täby.
 
Jag utgår ifrån att de är friska på jobbet och jag vet att jag är det (peppar, peppar). Det känns därmed helt ok att boka tid hos dem idag. De hann dessutom bara driva sin nya salong i några månader innan coronapandemin slog till. Jag hoppas verkligen att de har kunnat (över)leva på sin salong dessa månader ♥
(null)
Sist jag var där valde jag att färga och slinga håret i röda toner och trivs jättebra med det. Jag kommer fortsätta på den vägen och skulle vilja ha ännu mer rött i topparna, jag tycker det är superfint med balayage i röda toner.
 
Godmorgon!
Det får bli en kort hälsning den här morgonen då jag igår fick ett nytt uppdrag på jobbet och har en del att sätta mig in i. En annan dag ska jag skriva om drömmen om att starta eget som ledde till att jag tog det stora steget i februari som -krasch, boom, bang- mynnade ut i coronakrisen som ledde till att jag blev tvungen att efter bara en kort tid som egen avbryta min tjänstledighet och gå tillbaka till jobbet (vilket jag är väldigt tacksam för att jag hade kvar).
 
Så nu är jag tillbaka på Unionen och jobbar sedan igår eftermiddag med korttidspermitteringar 🙂
 
Vi hörs snart igen. Det känns så kul att ha börjat blogga igen, det var länge sedan jag hade så mycket motivation kring att göra något bra med bloggen.
 
Ha en fin onsdag, stor kram!

Kommentera inlägget här :